GODNATT!

Lite fina ord innan man går och lägger sig är bra.
KÄRLEK ♥

GODMORGON!




Blir lite förvirrad, vi har nämligen fredags schema idag och onsdags schema på fredag. Man blir ju alldeles tokig när man kollar schemat och det inte stämmer, innan man kommer på att "juste, idag är det annorlunda ja", haha!

Vi fick börja en timme senare idag då våran engelska lärare ska ha enskilt prat med alla i klassen, de andra får därmed sovmorgon, skönt! Efter skoldagen tänkte jag och Joakim åka till sollentuna och kolla runt lite :) Jag måste fortfarande kolla på kläder till dansuppvisningen som är i helgen, lite sent ute kanske? Ja, men sån är jag, haha ;) Hoppas jag hittar någonting bara. Får troligen låna ett par rosa byxor av Emelie, perfekt(!!!) Men behöver en matchande tröja till det i alla fall ;) Vi kommer nog passa på att fika också, älskar att fika ute. Lite extra mysigt, hihi!

Nu måste jag springa till bussen!
KÄRLEK ♥

I want more love in the world

KÄRLEK ♥

Kärlek är allt vi behöver :)


Haha, bjuder på denna ;)


Haha, shit. Känner mig typ såhär galen idag, ingen aning om varför. Men det är faktiskt ganska härligt ;) Har plugg att göra som dock känns as tråkigt, men men. Det måste göras och det är bara att acceptera det! Får se om det blir någon mysig promenad idag med Mathilda eller inte, får hoppas det :) Känner för lite frisk luft!

Vi kanske hörs senare ;)
KÄRLEK ♥

Jag vill vara vid din sida!


Så himla sött, blir nästan lite tårögd. Hihi. Det är såna här saker som kan göra min dag, små saker, runt omkring oss. Jag tycker verkligen att såna här små ord värmer och inspirerar, påminner oss om hur vi känner ibland. Jag blir i alla fall påmind om att uppskatta saker och framför allt människor. Att sätta såna här super söta texter på toalett papper är så kreativt och underbart. Jag älskar det!

Joakim, älskling. Min favoritplats är i din famn!
KÄRLEK ♥

Seg måndag!

Hade jätte svårt att somna igår, så idag är jag lite segare än vanligt. Dessutom slut på dansen nu vilket gör att jag inte får någon skön och uppiggande start på veckan, men men.. :) Är hos min nallebjörn och hämtar lite energi istället. 

Eftersom att vi är så hemskt elaka så ska vi äta lite pepparkakor nu och mysa, hihi :) Nu längtar jag som bara den efter jullov och allt mys som det innebär. Varje gång helgen är slut så längtar jag efter nästa, allt känns lite extra tungt just nu, men allt blir vad man gör det till. Eller vad säger ni?

Igår snöade det för första gången, äntligen! Jag fick precis som jag ville, wiiie :) Så nu tycker jag att alla på riktigt ska ta fram alla ljus och göra det varmt och mysigt inomhus. Jag ska nog åka och köpa några ljus i veckan, dels till min "nya" toalett som behövs göra lite fin :) 

Juste, har börjat fundera på vad jag ska göra med mitt rum. Funderar på en ganska mörkbrun fondvägg med vit/bersa vägger runt och ganska ljusa möbler, låter det bra?

Har ni några bra tips? Uppskattas!

KÄRLEK ♥

Första advent!




Älsklingen ligger fortfarande och sover sött, ska gå ner och krama på honom nu när som helst. Har advent pyntat lite gran nu på morgonen och ätit gröt, MUMS! Senare idag tror jag det blir bak av lussebullar, yey! Jag sa ju att man måste baka på första advent och pepparkakor bakade jag igår så får ta lussebullar idag, gud så mysigt. Känns som om jag kan få den där riktiga julkänslan i år, hihi :)

Funderar på om jag och älskling ska dra på bio senare, vi får se om vi orkar helt enkelt. Skulle vara jätte mysigt och känns skönt att komma ut efter att ha legat hemma nu sen i torsdags. Förkylningen är bättre men inte bra, jag får nog helt enkelt  dras med detta :(

Skänker tankar till Mamma i skåne idag, stormvarning klass 3 där nere och hon jobbar på akuten idag. Usch, det kan ju bli och se ut hur som helst, fyfan :( Hoppas bara att hon kan köra hem sen i lugn och ro och allt allt går bra. Älskar dig mamma.

Ha en mysig första advent, glöm inte att tända ett ljus ;)
KÄRLEK ♥

Varför vara som alla andra när man kan vara unik? ;)

I ett förhållande kan man inte alltid vara på topp och vara jätte gullig och romantisk osv. Det går inte, ibland blir det för mycket och man blir lite sne. Inte för att man inte bryr sig eller tycker mindre om någon, utan snarare tvärtom.. Vågar man inte ha sina dåliga stunder betyder det att man inte har någon stabil grund. Då menar jag inte att man ska vara glad när man är lite griniga på varandra, för det är man inte, någonstans är det oftast jobbigt. Men man ska våga backa undan en stund för att man vet att snart är det bra igen och inget kommer förändras.

Jag personligen har nog tänkt och sagt riktigt dumma grejer om Joakim när han fått mig riktigt förbannad. Men samtidigt som jag tänker & säger något, så säger en svag röst "men jag älskar honom något otroligt". Den känslan är så underbar och unik att jag ibland längtar efter ett litet gräl, haha ;)

Jag älskar min lilla nallebjörn över hela mitt hjärta, och att vi inte är perfekta och bäst på allt gör att vi kompletterar varandra perfekt. Vi är inte som alla andra och det är vi stolta över, det är så folk runt omkring tycker att vi är unika och passar bra ihop.

Det är så det ska vara :)
KÄRLEK ♥

Alla har vi en skyddsängel

KÄRLEK ♥

Litet hudvårds tips ;)

Många tror att alla ansiktskrämer och hudprodukter är bra, för alla hudtyper. Men så är det inte! Jag får ganska ofta frågan hur jag gör för att min hy ska vara så fin, mitt svar är "jag gör ingenting". Det är en halv sanning, för när jag tänker efter så gör jag faktiskt någonting. Så här kommer lite små tips..



1. Tvätta dig! Då menar jag inte med massor av olika smink borttagnings produkter (som du självklart kan använda efter du haft smink) utan enkelt. Tvätta med vatten morgon och kväll, skölj bara av ansiktet. Det känns uppfriskande och är uppfriskande. Jag använder ofta body scrub vid dusch och ibland på kvällarna- perfekt! (Det har hjälpt min pojkväns hud även om han slarvar ;) haha)

2. Låt huden andas! Jag låter min hud andas så fort jag får möjlighet, dvs- inget smink. Om jag ska ut men inte göra något speciellt- endast mascara på! Det betyder också att jag självklart alltid tvättar bort mitt smink, oavsett vad. Det hjälper mycket!

3. Vad reagerar din hud på? Tänk efter, brukar du ha torr hud eller kanske ganska "fet" hud? De allra flesta smörjer in sig med allt möjligt, för att känna sig fräscha och för att det tror att det hjälper, oavsett hudtyp. Jag har ganska "fet" hud, alltså.. Den behöver inte massa hjälp mer återfuktande krämer och hit och dit. Det får jag finnar av! Jag  nöjer mig med att tvätta ansiktet med body-scrub och sen låta det vara (kan lyxa ibland med någon mysig kräm för att det känns bra vid just det tillfället). Till dig mer torr hud- tvätta med body scrub och smörj in dig med en hud som funkar för dig. Tyvärr kan pris spela roll i detta läge, min syster har det problemet, hon hittade ingen bra ansiktskräm förns hon la ut lite extra pengar.

Sen bara en allmän sak att tänka på. Folk pratar om att man får finnar av att svettas, inte sant. För svettas gör man helt naturligt. Jag tror däremot att om du svettas med smink så har du större chans att få finnar- det handlar om att du får in smuts i porerna. Så, sminka dig efter tränings passet och försök hålla dig ren ;)

Hoppas mina tips var till någon nytta.
KÄRLEK ♥

1 månad kvar till julafton!

Jul, jul, jul! Åh, jag ser fram emot allt så himla mycket. Vill göra allting på en och samma gång! På söndag är det första advent och jag bara hoppas att det kommer lite snö till dess- för känslans skull. Sen är jag så fruktansvärt trött på detta regn också så skulle bli överlycklig över lite snö som lyser upp hela världen :) Eftersom att jag är sjuk och har bestämt mig för att ligga hemma hela helgen även om jag mår bättre mot helgens slut, så har jag funderat på att julpyssla lite eller kanske är det dags för årets första julbak? Jag struntar i vad min syster säger, det är ju första advent ju!
Jag och Joakim har bestämt att vi snart ska börja jul handla och självklart att vi ska gå på den mysiga julmarknaden i gamla stan, åh! :) Blir alldeles varm i kroppen av tanken och nästan känner hur kalla kinderna kommer vara, hihi. Äta brända mandlar, gå på julmarknad och stanna någonstans för att värma sig med en varm kopp choklad, kan det bli bättre? Det som gör mig extra glad är att det faktiskt var Joakims idé, både att snart börja jul handla och att gå på julmarknaden :) Jag tycker det är så skönt när det inte bara är jag som behöver komma upp med idéer om vad man kan göra.
Jag ser verkligen fram emot den närmaste månaden!
KÄRLEK ♥

Ord från när man var barn!

Idag kändes det som att denna lilla bild passa, tycker det är mycket söta och kloka ord. Sen funderade jag på hur nyttigt det är för barn att se på något dom tycker om och samtidigt höra bra ord. Måste ju vara perfekt, eller hur? För ingen får ett barn att lyssna så mycket som någon dom ser upp till :)
Ge barn vad dom behöver- en väg genom livet :)
KÄRLEK ♥

KÄRLEK ÄR BRA MEDICIN!


Någon som är hela världen för mig är Joakim. Han är en så underbar människa. Bara att han finns där med en varm famn och håller om mig eller bara sover bredvid mig nu när jag är sjuk är så fantastiskt. Att han en hel helg kan hoppa över att göra något kul bara för att vara med mig och skämma bort mig lite när jag försöker bli frisk. Det betyder hela världen för mig! Kärlek är verkligen bra medicin, utan tvekan.

Tack älskling, du är bäst!
KÄRLEK ♥

PEPPARKAKOR!




Hatar sega förkylningar, det enda som är lite lite bra med att var sjuk är att man får mysa massor framför tvn och tycka synd om sig själv. När man tycker synd om sig själv är det okej att äta något gott, hihi :) Så just nu känner jag för en kopp te och pepparkakor (a) Har försökt att vänta med att äta det så länge som möjligt, men igår stod det på bordet och jag kunde inte låta bli. Nu kommer den stora pepparkak- och julmust perioden, WIIIIE!! :D

Är nog öven dags att baka egna pepparkakor snart. Men först måste min syster fylla år, här hemma får vi knappt prata om jul innan hon fyllt år (5 december. Shit, måste köpa någonting). Jag tycker det är julkänsla att baka pepparkakor och lyssna på julmusik och det är lika bra att baka tidigt för våra hemma bakade tar typ aldrig slut ändå. Kan bero på att köpta är godare, haha. Det tycker i alla fall jag!

Vilka pepparkakor tycker ni är godast?
KÄRLEK ♥

Jag kämpar!




Jag kämpar verkligen med min förkylning nu. Min hals är svullen och det är jätte jobbigt att svälja, min näsa rinner hela tiden och rinner den inte så kan jag inte andas typ, mitt huvud är tungt och mina ögon är röda för att jag är så trött och dålig, fyfan! Jag skulle verkligen behöva ligga hemma och bli frisk nu, utan tvekan.. Men nej, min far tycker att man ska gå i skolan så mycket man kan, medans jag nu börjar tycka "varför ska jag inte ta mig tiden till och bli frisk istället så det slipper bil en börda för mig hela tiden" men han förstår inte det. Dessutom så känns det som helt fel vecka att vila upp sig, 3 nya ämnen i skolan som jag inte tidigare haft, därmed nya lärare och nya uppgifter och genomgångar. Sen har jag matte diagnos, svenska respons grej och självklart uppvisning av dans denna vecka!! Samtidigt.. om jag inte vilar nu så betyder det att jag nästa vecka då allt kanske har kommit igång lite mer kommer vara lika trött och inte orka. Min riktiga dansuppvisning är, behöver vara frisk för att vara med på den och helgen efter det är det julshow med sången.. Jag hinner verkligen inte bli frisk, vad ska jag ta mig till?

Herregud, life sucks!
KÄRLEK ♥

Jag bryr mig inte om vad andra säger, tycker och tänker!

Du & jag älskling, dom andra får tycka vad dom vill. Jag bryr mig inte om hur mycket dom kämpar för att få oss isär, det gör mig irriterad men kärleken du visar och ger mig är så mycket mer. Dina kyssar, dina kramar och dina underbar mjuka händer över min kropp gör mig så otroligt lycklig och kär. Skitsamma vad som säger, vi har funnit varandra och jag tänker fortsätta vara lycklig med just dig :)

Längtar massor efter resan till Italien tillsammans. Ska bli så mysigt och kul :) Du & jag i värmen som bara njuter av allt vad livet har att ge och all kärlek som finns runt om oss. Kam bara tänka mig den fina känslan jag kommer ha i kroppen när vi sitter där på flyget bredvid varandra och vi snart är borta från alla onda människor som är här.

Tack för att du finns älskling!
KÄRLEK ♥

Smått irriterad

Fick ett samtal inatt som jag just nu känner att jag skulle kunna vända upp och ner på hela världen för. Jag förstår verkligen inte varför människor behöver hålla på. Tycker verkligen inte att det bästa man kan göra är att sitta och skriva massa shit på bloggen för det är ganska fel och jag klagar också på att människor tar upp saker över bloggen- saker de bör hålla för sig själv. Men eftersom jag behöver få ut min ilska lite och inte kan ta tag i detta själv för att jag vet att det blir värre då, Joakim får istället ta tag i det, så skriver jag av mig lite här.

Människor jag inte känner, men som Joakim känner. Till er säger jag bara: vafan, tänk efter. Vill ni att han ska ha det bra eller vill ni att han ska behöva lägga ner massa onödig energi på saker som ni tycker är "lite kul"?

Till människor vi båda känner och som säger sig vara våra vänner: Vi har aldrig någonsin begärt att ni ska ta någons parti, för sånt håller inte vi på med. Vi tycker att man kan vara neutrala men kanske ändå försöka få situationen så lugn som möjligt. Allt det där onödiga kan man kämpa emot. Så varför står ni bara där och skrattar och spelar med och "faller för grupptrycket" eller vad ni nu gör och sedan skyller på massa annat shit? Alltså, herregud, vi har en gärna och hellre bra förklaringar som är ärliga än massa lögner. Man förlåter hellre något som är sant, bara så ni vet ;)

Och till huvudpersonen i detta löjliga drama: Återigen, ge upp för fan. Håll det för dig själv. Ingen bryr sig, alla tycker bara att det är löjligt!


Lugn lördag


Idag ska jag och Joakim vara barnvakter till denna lilla skrutta. Min älskade systerdotter Thea :) Hon är så mysig och behändig så det lär bli en lugn lördag- skönt! Ibland behöver man vila lite också, haha ;) Var lite svårt att få med Joakim till en början när han fick reda på att vi var tvungna att sova kvar då Emma & Jimme kommer hem väldigt sent. Men jag lyckades övertala honom (eller, E & J har ett PS3 och då funka det) :) Men det kommer bli härligt!

Först blir det middag med dom och några andra för att fira Emelies födelsedag, sedan drar dom ut och vi stannar kvar :) Känns som en bra lördag och jag längtar massor efter att få krama om min skrutta!

Nu ska jag ner och pussa på Joakim för att han är världens bästa pojkvän!
KÄRLEK ♥

Tog en lång sovmorgon!

(Jätte fin bild på mig och Verro, som ledde till mycket skratt!)


Blev ganska sent igår, kom hem halv tre om inte senare. Fick oss en hyfsat lång och trött promenad så jag och Joakim lyfte ut min säng i vardagsrummet. Satte på tvn, tog fram godis och somna, haha. Idag har vi sovit länge och ligger fortfarande och latar oss. Jätte härligt! :) Vi myser och planerar dagen lite- vi ska vara barnvakter idag! :D

Tack till allt mysigt folk som var med igår, hade jätte trevligt! :) Extra stort tack det super mysiga kakan som bjöd över oss, hoppas du blev nöjd med kvällen.

Jag hade jätte kul, skrattade högt många gånger. Höjdpunkten med kvällen var när det blev gitarr spelande och sång, så himla sött :) Aldrig varit med om något sånt mysig och kreativt, haha :) Det är en fin sammanhållning som jag absolut tycker att man kan sträva efter i såna här tillfällen :)

Hoppas alla hade lika trevligt som jag!
KÄRLEK ♥

utgång ;D

Jag och Joakim ska snart dra oss mot en kompis som har bjudit över lite folk. Ska bli jätte trevligt :) Vart kvällen slutar och så vet vi inte än, men det löser sig. Jag blir så himla glad av denna bild som är ihop satt av Fanny! Så kände att den var passande idag. Hoppas att alla andra blir lika glada av att se den och får en strålande fredags kväll!

Vi hörs mer imorgon ;)
KÄRLEK ♥

Hår tips

Har varit hos naprapaten, det gick bra och var verkligen nödvändigt att dra dit. Ska försöka få i mig en liter vatten nu och bara ta det lugnt. Inte känna någon stress och ingen kan be mig om någonting, för jag får typ inte göra någonting. Min kropp måste vänja sig- perfekt ;) Dags att passa på att köra lite med dom här hemma kanske? Haha. Fick lite hem läxa i form av lite träning för nacke och en typ av magmuskel som ska hjälpa till med andning och hållning osv. Denna läxa ska jag vara bra på, haha ;)





Nu efter detta känner jag för en varm lång dusch. Så tänkte passa på att tipsa om denna produkt. Sleek.look.. Jag älskar den verkligen! Med tanke på att jag har så fruktansvärt tjockt och lockigt hår så blir det väldigt slitet när jag plattar det och har mig, och då blir det väldigt tunt. Detta hjälper, på riktigt! Det gör håret mindre frissigt och hjälper håret att må bra även när du utsätter håret för mycket värme och så. Testa det! Kan nästan slå vad om att det är perfekt för alla hår typer, för mig är det kanon i alla fall.

Finns att köpa i de flesta hår salonger, hjälp ditt hår!
KÄRLEK ♥

Miss Jana tävlar ut en parfym!




En sjukt fin tjej har en tävling just nu om parfymen Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice, den är underbar! Jag älskar den :) Var med och tävla du också, räcker med att länka hennes läsvärda blogg så har du sedan chans :D Perfekt va?

Du hittar hennes blogg här:
http://finest.se/MissJana
Lycka till!
KÄRLEK ♥

Till naprapaten idag

Vi börjar senare idag pga temadag, ändå envisas jag med att gå upp samma tid och få tid över, hm.. Något måste vara fel på mig. Har ingen aning om vad vi ska göra idag mer än att typ prata om droger och sånt som man redan gjort typ hundratals gånger. Men det kanske blir kul.. Efter skolan ska jag i alla fall äntligen till Helena- en naprapat. Känns jätte bra. Min rygg har ju inte varit i toppskick så länge jag kan minnas och skulle vara skönt att få den bättre :) Har tid för 45 minuter, om hon tycker att jag borde komma tillbaka eller inte får vi väl se sen :) Jag hoppas det går bra, efteråt ska man vila och göra det i helst 3 dagar. Så kommer ta det så lugnt som möjligt :) Kommer vara en trött tjej ikväll, så får se om det blir mer bloggande idag :P
Kommer knäcka en massa..

Gud va läskigt, lite pirrig, hihi!
KÄRLEK ♥

Tandblekning, värt eller inte?

Jag har ju inte gula tänder så det stör någon annan eller mig. Men att ha vitare tänder skulle inte vara helt fel, frågan är om det är värt att anstränga sig eller inte? Finns ju "billiga" pennor som man använder till att pensla på tänderna så dom blir blekare efter ett tag, tandkräm kombinerat med en tandborste som ska bleka också. Men är det värt ansträngningen? Det håller ju inte så fruktansvärt länge ändå..
Funderar på att gå till en tandläkare och göra det, men det kostar 2-3 tusen, fast håller dock mycket längre. Ska hålla i ungefär 2 år. Det känns ju mer som ett alternativ, men med tanke på allt man ska göra och ha råd med så är ju frågan om man har råd!? Har man riktigt gula tänder tycker jag definitivt att man ska göra detta, men om man har normala tänder spelar det ju ingen större roll.. Men vem vill inte kunna tugga tuggummi och känna att ens tänder är vitare?

Herregud hjälp mig, ska jag eller inte?
Hur i så fall!?
KÄRLEK ♥

Lite fina ord!

"Livet behöver inte vara perfekt
för att vara underbart"

KÄRLEK ♥

Kallt både ute och inne

Sitter inne och fryser. Så fort det börjar bli kallt ute så blir det så fruktansvärt kallt här hemma. Att pappa tycker om när det är "lite svalare" inomhus gör inte saken bättre. Han tycker att 17-18 grader är okej, jag blir galen för att det är så kallt! Jag tycker det ska ska vara åtminstone 20-21 grader, så man kan leva här och kunna ha på sig vad som helst utan att man blir kall. Vi har kollat på en öppenspis och tänkte skaffa den på bilden ovan, snygg va? ;) Frågan är bara när det blir av. Många saker tar sån tid eftersom det kostar pengar och just tid. Haha! En öppenspis hjälper inte mig som bor på nedervåningen jätte mycket, men det är mysigt och sänker dom hemska elräkningarna något enormt! (Nu viska en fågel i mitt öra att vi sökt bygglov för det, YEY)
Nu känner jag inte så mycket för att gå ut i kylan att gå :O Men det ska göras, kommer kännas bra efteråt och är som sagt grymt mysigt oavsett hur kallt det är. Men blir nog underställ idag ;) Innan Mathilda kommer hem och det är dags att dra sig ut tänkte jag kolla på en film. Har tänt massa ljus nere hos mig för att det ska bli varmt och mysigt, hihi :)
Åh, ser fram emot att ta en kopp te framför öppnaspisen i vår massagestol, mmm :D
KÄRLEK ♥

Kvällspromenad

Gud så härligt det var att gå på en kvällspromenad! Skönt att känna hur kylan ändrar sig till ganska skön svalka istället och det känns friskt och underbart att vara ute och gå. Att dessutom ha fantastiskt sällskap med väldigt mycket snack gjorde det bara bättre. Ingen människa i världen kan säga att det är en tråkig och jobbig liten ansträngning om man är två. Aldrig i livet! Komma hem efteråt och känna att det börjar hetta lite om kinderna och ta en god kopp te och känns hur tröttheten kommer- det är himlen! Känner verkligen att jag kommer få en bra sömn inatt! (tyvärr på rygg)



Det fanns varmt te vatten när jag kom hem, blev så glad. Kändes som att det vänta på mig. Tänk om det hade stått en sån här fin kopp till dig när du kom hem, åh. Vilken perfekt kväll det skulle varit då ;) Det lilla extra gör mycket ibland!

Jag tänkte kolla om någon har ett bra förslag på en vinterkappa?
Skulle verkligen uppskattas!
KÄRLEK ♥

Vila resten av veckan!




Så himla skönt att allt är slut nu, nästa vecka börjar en ny period så just nu tunnas vissa bitar ut en aning. Känns så skönt att ha en vecka då jag mer eller mindre inte behöver tänka på någonting! Är dock inte så taggad på att starta upp massa nytt nästa vecka och dessutom ha mycket längre dagar!! Jag har ju blivit bortskämd nu med mina halvdagar, hur ska jag klara 8 till 16 dagar nu? Usch och fy, hemska tanken. Nu ska jag försöka ta problemen som dom kommer istället!

Tror jag skuter upp inköpandet av grejerna till naveln till i morgon. Jag hoppas att jag ska träffa älsklingen lite idag så jag kan mysa lite, känner mig jätte trött. Sen ska även jag och min mysiga Mathilda, kanske Fanny, ut och promenera. HÄRLIGT!

Vi hörs senare!
KÄRLEK ♥

Infekterad navelpiercing..

Idag var det dags för återbesök där jag pierca mig för att se så det läker som det ska osv och det tyckte hon nog :) De allra flesta piercingar (i alla fall i naveln som jag tolkat det) blir lite infekterade och irriterade i början. Det kan bero på jätte simpla saker så som att du inte sträcker tillräckligt mycket på dig, eller att du sover på mage. Mitt problem är just att jag sover på mage, men det är ju SÅ SKÖNT! Jag avskyr att sova på rygg, det funkar endast om jag somnat medans jag kollat på tv och typ när jag sover hos Joakim ibland (hm, undra varför?). Jag ska i alla fall försöka att tänka på detta nu så  jag slipper tänka så mycket på den.




Ska införskaffa helosan salva som är jätte bra om man är torr (har reagerat på de ploster som jag haft över naveln och blivit torr) och den är även bra för er som är ny tatuerade ;) Kände igår att jag var tvungen och smörja in med något och körde bodybutter, men helsosan ska vara mycket bättre. Koksalt för att skölja igenom hålet måste jag köpa också, det går snabbt och enkelt om man ändå redan tvättar, vilket jag gör morgon och kväll ;)

Det är mer att tänka på än vad man tror, är det värt det tycker ni?
KÄRLEK ♥

Ny vecka

Idag startade dagen med ett prov. Ett hemskt historia prov på typ 7 sidor, blööö!! Jag bör ha lyckats med ett E i alla fall, blir det E- igen, då ska den där läraren ut ur skolan, haha ;) Hatar honom, men det får man väl inte säga, ops!
Nu är det bara att sätta igång och plugga till nästa prov som är imorgon, stressad! Samhällsprov, undra om jag har lite för höga förväntningar på mig själv inför det, hmm..



Efter skolan och två "inställda" lektioner var det dags för en tur till Sollentuna Centrum med min fina Mathilda! Hon skulle kolla vad som var felet med hennes abonemang på telefonen och då passade vi självklart på att kolla på skor (förra inlägget) och ta en fika. Supermysigt! Åt en olagligt god schweizelnöts chokladboll, MUMS! Vet inte om vi fick lite dåligt samvete, men vi kom in på träning och planerade lite om det. Vi skulle ju börja träna på friskis&svettis, och det ska vi också, men jag blev ju förkyld. Så nu har vi nya och bra planer.. I morgon börjar det- en lång skön promenad varje dag i högt tempo och med hund! Bortsett från det kan jag tänka mig att vi drar till gymmet 3 dagar i veckan.

Nu tar vi tag i detta, yey!
KÄRLEK ♥

Hiss eller diss?

Först tänkte jag fråga er vad ni tycker om dessa skor, såg dom på rahlenfeldt's blogg och han tyckte att det var en av vinterns dam skor. Själv kunde jag inte bestämma mig för om jag tyckte dom var coola eller helt gräsliga, vad tycker ni?



Dessa var dock lite coolare, gillar växlandet av mönstret- helt underbart!




Dom här SKA införskaffas, fast i svart. Jag blev tok kär i dom idag när jag såg dom. Helt perfekta lite snyggare vardags skor. Känns som det passar till det mesta- kontrasten är det ibland som gör det snyggt ;)

Har ni några förslag på vinterskor? Behöver några utan klack också ;)
KÄRLEK

Gårdagen!

Gårdagen var helt underbar, till en början var jag och Joakim lite små griniga på varandra men på resturangen hade vi jätte mysigt. Kändes som att jag var med i någon romantisk film med mysig miljö, en snygg kille, god mat osv. Det var perfekt, som precis alla andra stunder med Joakim. Jag älskar dig mitt hjärta, tack!



Bowlingen var också jätte kul, men herregud va tiden går fort!! Jag blev lite sen eftersom middagen tog lite längre tid än tänkt, plus att jag missade bussen och blev tvungen att gå (var dock mysigt, lite extra prat med älsklingen som gick med mig). Det var sjukt kallt ute men när jag väl kom fram var allt i full gång och det var bara att köra. Jag är ju kanske inte den bästa på att bowla, men lyckades ändå få mig en tredje plats, hihi (a) Bättre än att komma sist ju? ;)

Vill tacka alla för en jätte trevlig kväll, måste göras om!!!
KÄRLEK ♥

FARS DAG!




Åh så mysigt det är med fars dag, hihi. Känns så bra att få ro om sin pappa lite och visa att man faktiskt bryr sig om dessa små dagar som är ägnade åt honom. Självklart ska man alltid bry sig om sin pappa och ro om honom, men det vet nog alla att det är lättare sagt än gjort.. Så idag har min far fått en söt blomma och lite choklad av mig, gulligt va? Han sken upp när han fick det och det gjorde mig alldeles varm och glad inombords. Jag mår bra av att få andra att må bra :) Helt underbart!

Önskar dig en bra dag pappa, älskar dig!
KÄRLEK ♥

JAG ÄLSKAR DIG JOAKIM NORBORG!

Du är det bästa som har hänt mig, du ger mig styrka!
KÄRLEK ♥

GET OVER IT!

Vissa saker måste man bara lämna bakom sig. Om man inte kan det så finns det i alla fall saker som man åtminstonde måste hålla INOM sig. Kvarstående känslor som man skriver hej vilt om kan skapa oro och svartsjuka, så om man inte är världens egoist så tänker man sig för. Då finns det säkert många som tycker att man ska vara stark i sig själv och tåla det osv, ja självklart, och det kanske man gör också. Men... oavsett hur man klarar av det så finns det vissa saker man inte vill veta. Jag hatar att vara en människa som inte kan vara i samma umgänge som en person för tidigare händelser bara för att det finns dolda tankar och sånt, det tycker jag är hemskt! Men ibland verkar det inte finnas mycket annat att göra.. Att spela att allt är bra kan ju nästan vara värre och skapa ännu mer hat, eller har jag fel? Jag tänker bara säga..

... kom över det..

Middag & bowling!




Om en stund ska jag dra mig till bussen för att möta upp älsklingen. Eftersom att han inte mådde så bra i torsdags så blir det middag idag istället :) Vi tänkte äta på san marco i häggvik, ett ställe jag tycker är mycket mysigt, kanske lite dyrt för en tonårings ficka, men det löser vi ;) Så där ska vi mysa idag, hihi :)

Efter det ska jag vidare och Bowla med Michis, Julia, Linn, August och Carl (Joakim ville inte med), skit kul ju! Man bowlar ju nästan aldrig. Det är något man borde göra lite oftare, är man många så kostar ju det nästan ingenting :)

Känns som det kommer bli en lyckad kväll :D
Önskar alla andra en bra kväll också!
KÄRLEK ♥

helt utslagen hos älsklingen..

Ibland funkar det inte alltid att göra sin egen lycka, men gör alltid det bästa av situationen!
Kvällen igår blev total failad, men ja, ändå helt okej. Jag är inte den som klagar, bara jag får det lilla och det fick jag väl ;) En stor del av kvällen var jag galet irriterad på folk och tycker bara att människor ska tänka sig lite för innan dom säger någonting!

Kom i alla fall tillslut iväg till Caroline & Micke i tumba en stund med några mysiga människor, men eftersom vi blivit lite små negativa pga det som hänt tidigare på kvällen så drog vi. Kanske var det bra? För jag såg nämligen en misshandel när vi var påväg till bussen, godhjärtad som jag är så måste jag ringa polisen.. Hoppas allt gick bra! De fick mitt nummer om de behövde ställa några frågor. 

När vi väl satt på tåget kände jag att jag behövde kärlek, så jag åkte till min fina älskling och sov här :) somna jätte snabbt vid hans sida :) själv satt han och spela i några timmar efter jag kom, när han tröttna försökte han väcka mig för att mysa, haha. Lycka till- jag älskar min sömn! Men han fick några kramar :*

Idag händer massa roligt, mer om det sen :)

KÄRLEK ♥

Snart dags för helg!


Let's party, eller?

Bara 2 lektioner till, sen är det helg för min del! :D Känner mig dock sämre igen, vet inte om jag har feber eller vad det är men är varm och svettas ena sekunden sen fryser jag den andra. Så, även om jag känner för att göra någonting kul så kanske jag borde ligga hemma och ta det lugnt istället? Hmm.. Fast det är ju ändå 11.11.11 idag, och en kompis fyller år, så.. jag kanske kan vänta till imorgon med att vila? :D Är bjuden till grannarna också, så får väl dra mig dit en snabbis också ;)

Vi får se hur det känns senare, om det blir utgång så kommer jag få träffa människor jag inte träffat på länge, underbart!! :D

Nu ska jag borsta tänderna och dra mig till bussen.
KÄRLEK ♥

UNDERBARA TORSDAG!

Trots att jag kände mig lite små dålig i skolan idag så är detta en underbar dag. Jag känner mig glad och full med kärlek :) Mina tankar går helt åt min älskade pojkvän idag och våran tid tillsammans. Känns så skönt att ligga och mysa i hans säng igen, hoppas han blir ordentligt frisk snart! Idag är våran dag och jag är lycklig.

I morgon är det dags för den lilla dumma och köpa ett spel som han aldrig kommer sluta spela. Så blir väl alldeles ensam igen :( Men men, jag tror jag har mina små knep för att fånga hans uppmärksamhet så jag kan njuta av hans tillvaro, haha ;)

Thanks for coloring my life darling.

KÄRLEK ♥

MIN ÖGONSTEN!

Idag har jag spenderat 2 helt underbara månader med dig. 2 månader av mycket skratt och lycka, tankar och funderingar, lätta och jobbiga stunder, och mycket mycket kärlek... En tid då jag öppnat mig för någon som idag är både min pojkvän och bästavän. På en väldigt kort tid har jag fått en relation till en helt otrolig människa på en helt ny nivå. Jag har utvecklats och fått större förståelse för andra människor, dess tankar och värderingar. Även fast kanske inte allt är perfekt så har du gjort mig riktigt stolt Joakim. Du har gjort mig stolt av den anledningen att du har fått mig att öppna upp mitt sinne och sett en större bild av livet, dess mening och människorna runt omkring mig.

Hjärtat, jag vill aldrig göra dig besviken. Jag ger dig all den kärlek jag har, gör allt för att du ska må bra och vara lycklig i det vi har. Jag är jätte lättad över att vi har en så öppen och bra kontakt till varandra, det gör allt så enkelt. Det leder till en stark relation med så ofattbart mycket kärlek, jag kan inte önska mig något bättre! Och som jag brukar säga, varken du eller jag är perfekt men jag kan inte hitta någon som passar mig så mycket bättre än du. Vi kompletterar varandra så bra, vilket gör en lyckad relation.

Älskling, jag tror på oss och det är det som räknas. Du får mig att känna mig som ett lamm ute på en stor äng, i en helt perfekt miljö, glad och sprallig  med så otroligt mycket liv och så mycket energi att ge. En ända stor kärlek och den är till dig.

Jag älskar dig Joakim!
KÄRLEK ♥

STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV!

Oavsett vad, glöm aldrig att det du känner är det som är viktigast!
KÄRLEK ♥

GRATTIS FARMOR!

Idag kämpade jag mig till skolan och klarade mig igenom dagen bra. Halsen är mycket bättre och nu är det mest näsan som retar mig genom att rinna och ha sig. Lyckades äntligen få någon timme med Joakim också (gud så jag saknar honom) innan jag åkte till Farmor och Farfar på middag!



Min Farmor blev 77 år idag och det firades med en fantastisk middag. Lamstek, potatis,  brunsås och grönsaker, MUMS! Så självklart något sött på det- daim tårta och kakor. Jag blir alltid lika mätt när jag är hos min kära Farmor. Hon är så glad och pigg, så trevlig att jag tror jag dör. Fruktansvärt härlig och prata med. Min farmor är vad jag kallar en cool äldre dam, för hon är verkligen något extra och inte alls som andra äldre. Jag älskar henne och hoppas hon haft en jätte trevlig dag precis som jag.

Denna vecka är det mycket att firas för min del ;)
KÄRLEK ♥

Dåliga naglar..

Jag har väldigt dåliga naglar, och det är ett problem. Dom är svaga, går lätt av och dessutom så delar dom sig så att det "översta lagret" på nageln försvinner, och då blir dom ännu svagare!! Jag åt b-vitaminer för starkare hår och naglar ett tag och ja, det hjälpte väl lite men inte alls som jag hade hoppats. Men nu har jag hittat detta..



Nailgrowth miracle. Finns i 3 eller 4 olika varianter och när man läser vad det hjälper för så stämmer det perfekt in på mina problem. Så jag är väldigt sugen på att prova! Brukar inte vara den som tror jätte hårt på reklamer och skit för det är lite för ofta rent bullshit, men har man ett stort problem är det väl värt att testa, eller hur? Så tänkte ta mig till kicks eller åhlens för att köpa en liten flaska och testa :)

Men nu ska jag ladda för en skoldag imorgon, godnatt!
KÄRLEK ♥

Tävling på gossip

Nu finner ni en otrolig tävling på gossip där ni kan vinna priser som massor av smink och victoria secret grejer bara genom att ge en enkel motivering till varför just DU ska vinna!

http://www.gossips.se/

http://www.gossips.se/

http://www.gossips.se/

Var med och tävla, om inte annat så följ denna härliga skvaller blogg!

Lycka till sötnosar ;)
KÄRLEK ♥

Ni ger mig mitt leende!

Trots att jag är sjuk så känner jag mig glad. Känns bättre nu och kommer dra mig till skolan i morgon! Vill skänka massa kärlek och lycka till mina fantastiska vänner och andra nära och kära idag. Ni betyder väldigt mycket och är så otroligt tacksam över att ni finns i mitt liv och är nöjda med det lilla. Ni är fantastiska människor allihopa. Tack för att ni ger mig så mycket skratt.

KÄRLEK ♥

sjuk flicka..




Idag när jag vaknade till kändes mitt huvud alldeles tung och halsen jätte svullen. Så bestämde mig för att vara hemma och vila och hoppas det blir bättre till i morgon. Vill verkligen inte missa skola nu för har ingen tid till det, men.. Vad ska man prioritera? Fy, kunde jag inte blivit sjuk en vecka tidigare? Vill vara frisk och hinna med i skolan, vill kunna vara med min älskling, vill må bra :(

Tänkte ta mig en dusch nu och kolla om det känns bättre efter det. Kanske försöka få i mig någonting också, har dock ingen aptit och inte alls lätt för att svälja. Känner bara för att ligga i soffan med täcket och kolla på någon dålig film som man kan somna till. Skulle allra helst vilja ha min pojke här som tar hand om mig!

Råder er till att vara noga med hygienen så ni inte blir sjuka själva!
KÄRLEK ♥

TRO PÅ DIG SJÄLV!

Känner att mitt självförtroende vad det gäller skolan inte är på topp just nu. Kanske har jag inte orken, kanske är det något annat som får mig ofokuserad osv? Jag vet inte, jag ska försöka bättra mig och göra mig glad med lite små shopping och sådant. I veckan blir det middag med älsklingen ;)

DET MAN VILL HA, BEHÖVER MAN!
KÄRLEK ♥

Tillbaka.. ;)

Efter många dagar ifrån mitt älskade hjärta kunde jag inte sitta hemma igår kväll för att plocka lite och blogga. Utan åkte mer eller mindre direkt hem till min (dock sjuke) pojkvän. Bra/dåligt? Jadu, eftersom jag redan kände mig krasslig så tyckte jag inte att det spela någon roll. Idag är det dock värre i min hals och jag känner bara för att sova, rädd att febern börjar komma :( Ska försöka stå ut dagen imorgon i skolan och göra bip-testet på idrotten, om jag inte har feber vill säga för då är det lika bra att ligga hemma och bli frisk.
Helt fel tillfälle att bli sjuk, snart massa prov (som jag inte pluggat till :S) och slut på första perioden osv.. Hoppas jag snabbt blir bra.
Jag tror det kommer upp lite mysiga bilder från vackra skåne senare, men vi får se. Eftersom jag fortfarande inte har en dator så tycker jag det är jobbigt att ladda över massa bilder och sånt, tyvärr!
Jag fortsätter som jag gör och lovar att det inte blir sämre ;)
KÄRLEK ♥

Livet här i Bjuv..

Livet är lite små segt här i skåne, finns inte mycket att göra.. Vi har inte ens tv här och eftersom att jag inte känner till trakterna så är det svårt att vara kreativ. Vi har i alla fall varit på bio ikväll, mycket mysigt :) Såg Tower heist, annorlunda film, dock inte dålig. Mammas kille kent passa hunden medans vi var där, perfekt!

Imorgon kommer Kents barn hit på middag. Härligt att få träffa lite nya människor här ifrån ;)

Nu vill min syster att jag ska bli klar så vi kan kolla på film, så vi hörs.
KÄRLEK ♥

De närmsta dagarna..

Jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna blogga när jag kommer till skåne, eftersom jag aldrig varit där och inte vet riktigt vad vi ska göra och så. Men ska försöka blogga så mycket jag kan. Om det blir lite så är jag åter på måndag, kanske tisdag (a)



Under tiden jag är borta kan ni ju kolla på denna jätte söta bild, haha ;) Och hålla tummarna för att det ska ringa mig om jobbet på Change!! Var där och lämnade mitt CV idag ;)

Ha ett jätte bra slut på lovet!
KÄRLEK ♥

ge positiv energi

"Genom att säga några ord av uppriktig uppskattning till någon som är ensam eller i behov av uppmuntran. I morgon kanske du kommer ha glömt de vänliga ord du säger idag men mottagaren kanske kommer att för all framtid komma ihåg dom"

KÄRLEK ♥

Dags att packa väskan..

Imorgon är det dags att åka till skåne, första gången i mitt liv så det är väl lite kul ;) Hehe.. Min kära mor har precis flyttat dit, så ska spana in våran nya lya, wiiie. Ska blir skönt att få krama på mamma lite och få ta härliga promenader med min kära vovve :) Dock vet jag inte hur jag ska klara mig utan Joakim, sen vi börja träffas så har vi inte varit en dag utan varandra.. Men men, det blir säkert bra :)



Var ju meningen att jag skulle till en naprapat imorgon innan jag satte mig på tåget, men eftersom jag pierca mig så skjuter jag upp det så naveln får vila lite :) Känns som jag bör tänka lite mer på min hållning... måste vara så rak i ryggen nu som jag kan för att inte trycka ihop naveln så mycket för då kan det börja ömma och jag känner verkligen hur ovant det är.

Nu måste jag städa undan lite på rummet så städerskan kan städa ordentligt när hon kommer och så ska jag packa min väska. Efter det ska jag parkera mig i soffan för trots att jag sov till typ klockan 3 idag så är jag hur trött som helst. Roliga kvällar tar på krafterna!!

Skriver kanske senare, annars innan jag åker imorgon ;)
KÄRLEK ♥

Gör det bästa av dagen..

...Det tänker jag göra!
KÄRLEK ♥

Öm navel..

Hon fick en avbokning så jag kunde pierca mig i alla fall, lycka att ha det gjort!! Nu måste jag vara rak i ryggen hela tiden och sköta den bättre än jag gjorde sist. Så ska jag på återkontroll om 2 veckor :)




Nu ska jag äta middag och sen ut med fantastiskt folk igen, yey :) Bland annat några av dom på denna jätte vackra bild, haha. Herregud :)

Jag känner mig så himla glad idag och full med liv. Önskar jag kunde dela med mig av det men vet inte hur. Känner på mig att detta kommer bli en kul kväll och jag hoppas verkligen att alla kan ha det lika trevligt som jag. Hihi.

Extra kärlek till min familj nu :)
KÄRLEK

Morgon mys i sängen

Har nu vaknat till efter att ha fått ett samtal om att jag inte kan ta hål i naveln idag i  alla fall då det inte hade fått in alla grejer. herregud,men på tordsag så!!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen bredvid älskling och mysa, kanske somna till lite igen. Han sitter och spelar, så förmodligen blir han väl hungrig snart och kommer med något gott till mig ;) Haha..

Ikväll blir det ut och träffa underbart folk, underbart!!

KÄRLEK ♥

pömsig flicka..

Nu är jag trött i ögat, så tänkte borsta tänderna och krypa ihop i Joakims famn och somna. Mysmys! Älskar att somna på min underbara pojkväns bröst och känna hur han håller om mig. 

Älskar dig Joakim :)

KÄRLEK ♥

RSS 2.0