pressa dig själv till den grad då det fortfarande känns okej!

KÄRLEK ♥

ge aldrig upp..

KÄRLEK ♥

Min morgon

Har sovit lite halv dåligt, vet inte riktigt vad det beror på. Men efter att ha vridit och vänt på mig i sängen några gånger gick jag upp och gjorde mackor med kantarell stuvning på till mig och älskling. MUUUUUMS!!

Är lite små trött, kom i säng sent igår och hade en svag ångest attack. Börjar bli så trött på den skiten att jag nu tänker gå till sjukhuset och se vad dom säger, hoppas dom kan hjälpa mig. Matilda L berättade att dom hade hjälpt henne när hon var yngre och hade samma problem. Så det känns ju skönt att veta att det finns någon som blivit av med det :)



Jag ska nu fixa mig lite för att åka hem till älsklingen. Har inte varit där på ett tag så kändes som det var dags att komma dit och mysa lite och få träffa hans otroligt snälla och mysiga föräldrar :) Men på vägen dit ska vi stanna och beställa en tid för navel piercing!!!! Tror jag lyckades få pappa att gå med på att skriva under på att det är okej. Så ska försöka få en tid i morgon :D Underbart! Känns som att det blir bra, jag och Mathilda W ska börja träna på friskis och svettis nu veckan efter lovet tror jag, så kommer nog bli super :)

Pengarna bara rusar iväg, men..
Det man vill ha, behöver man!
KÄRLEK ♥

Bak på kvälls kvisten ;)

Eftersom jag mer eller mindre lovat min kära att jag ska baka havrebollar tills hans kommer hit ikväll så måste jag väl göra det. Dom förra måste varit populära med andra ord, YEY! :D Alltid lika kul att höra :) Frågan är bara om jag har allt och om jag ska göra en stor sats eller bara en halv sats, hm!?
Han är ute och roar sig med sina kompisar ikväll. Jag tycker det är viktigt att man inte gör exakt allt tillsammans så det passade nog rätt bra. Hoppas han har trevligt och att han inte saknar mig lika mycket som jag saknar honom.
Nu ska jag baka, ställa fram och tända alla ljus och förbereda en film tills han kommer. I morgon bitti ska jag överraska honom med frukost jag tror han kommer ÄLSKA.
Avslöjar vad i morgon ;)
KÄRLEK ♥

Dags att söka jobb..

Som jag tror att jag nämnde någon gång tidigare så har min far tjatat på mig om att jag borde söka jobb. Idag när jag skulle kolla på underkläder och märkte att de börjar känna igen mig och säga tex "den här sitter jätte bra, det vet den här tjejen. Eller hur?" så kom jag på att.. Det skulle ju vara ett dröm jobb för mig!! Jag har stor passion för underkläder och att bli mer insatt skulle inte göra mig ett dugg. Att dessutom veta hela tiden vad som är påväg in i butikerna hade varit underbart. Så nu har jag äntligen fått tummen ur röven och skrivit ett CV. Om det är bra eller dåligt återstår att se ;)



Satte denna som CV bild, bra/dålig?

Något jag märkt är att det är svårare än vad man tror, trots mallar och allt vad det nu heter som finns idag. Men men.. Nu ska jag bara finslipa det sen är det dags att kopiera ut det och lämna in det i butiken. Att vara personlig är alltid bäst, eller hur? ;)

Jag är stolt över att ha fixat detta nu.
KÄRLEK ♥

Hit och dit, kors och tvärs..

Ängel liknande Matilda!





Blev inte så att jag åkta till min älskade syster. Träffde istället min svägerska Matilda och brorsdotter inne i stan och kollade på kläder till dans showen (rosa byxor, tips?) och tog en fika :) Mycket mysigt, känns väldigt trevligt att komma närmare henne och få träffa henne ensam utan massa andra människor runt omkring. Hon är en helt fantastisk människa och väldigt lätt att prata med. Tack gumman för en mysig dag!

På vägen hem stannade jag i sollentuna och mötte upp min styvmamma för att kolla på underkläder på min favoritbutik Change! :D Jag fick ett två pack trosor, jätte söta, och ett par doftljus! Större shopping får det bli nästa gång :)

När jag äntligen kom hem hörde jag att pappa skulle åka förbi Farmor och Farfar, eftersom jag kände att jag saknade som så åkte jag med dit en snabbis. Alltid lika kul att träffa min sociala Farmor :)

Nu har jag äntligen kommit hem och ätit lite. Ska kolla på True Talent nu tänkte jag och sedan är det dags att skriva ett CV, ska nämligen söka jobb...

Mer om det sen.
KÄRLEK ♥

ZZZzzzZZzzz...




Älsklingen ligger fortfarande och sover och han är så himla gullig. Han var jätte trött igår så tror vi gick och la oss innan 12. Är så kär i den pojken att jag tror att jag ska spricka, ååh!!

Nu tror jag att jag ska göra lite pannkakor åt honom :) Då blir han glad.
Vad som händer senare idag vet jag inte än, funderar på att kanske kika förbi min syster och mysa lite där med henne och Thea. Men vi får se :)

Ha en bra start på Söndagen!
KÄRLEK ♥

Idag- gör något oväntat!

KÄRLEK ♥

TACK!

Tack för en sjukt trevlig kväll igår allihopa!

Det blev en ganska sen kväll igår men den var så lyckad. Jag kände hur livet lekte och jag kände mig så himla glad. Massor av gamla minnen kom tillbaka när vi var ute och promenerade och sjöng tillsammans och så många besvikelser och förlåtelser kom fram. Det var en kväll av sanning och lycka, verkligen! Det fanns inge bekymmer i världen och jag tror många gamla vänskaper kan komma tillbaka nu på ett eller annat sätt. Det var väldigt fint att se :) Så jag tackar bara alla som var där och hoppas att vi snart kan göra detta igen!

Några av oss ses nog redan ikväll ;)
KÄRLEK ♥

Kvällens planer


Ska snart äta underbart god Tacos med familjen och Joakim, mysigt :) Sedan ska jag, Joakim och (för ävanlighetens skull) min syster Sofia dra ut. Vi ska till jätte fina Mathilda och mysa. Det blir vi och några fler som ska umgås där ett tag och ha riktigt kul ;) Massa fantastiska människor, vad mer kan man begära? Det blir en perfekt fredag!

Hoppas alla kommer ha en lika trevlig kväll som jag och en riktigt bra start på LOVET :)
KÄRLEK ♥

En ängel på jorden :)

Sofia, min ur gulliga lillasyster. Tack för att du finns vid min sida genom allt. Tack för att jag får dela min vardag med dig, tack för att du alltid hjälpler mig när jag behöver. Tack för att du är min syster!

Jag älskar dig, det vet du.
KÄRLEK ♥

Såhär kände jag igår..

Eftersom jag var så stressad igår så var det här det enda jag ville göra. Man klagar för mycket på att man har tråkigt och aldrig gör någonting, men blir man för stressad och har för mycket att göra, så är detta bättre!

Ta det lugnt om du behöver!
KÄRLEK ♥

Nyvaken!




Vaknade för en stund sen av ett sms från Joakim där det stod att jag skulle få en överraskning.. Som om jag skulle kunna somna om efter det. Jag är ju världens mest nyfikna människa, blir helt galen av överraskningar. Så säger han att jag får se vad det är när jag minst anar, då blir jag ännu mer galen. Jaja, snart glömmer jag nog bort det för ett tag.

Igår hade jag jätte mycket att göra så jag hann verkligen inte blogga. Hade självklart kunnat göra det när jag var hemma och hade  pluggat och fixat allt, men.. Jag är ju så kvälls trött på vardagarna, så jag hoppade det. Kanske tar igen det lite idag ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen.
KÄRLEK ♥

Fånga dagen och dess skönhet!



KÄRLEK ♥

Hemma hos min sweetie!

Är just nu hos Joakim men ska alldeles strax åka här ifrån. Ska iväg och möta upp en kompis lite snabbt och sedan till Danshuset för att kolla in dans battlen :) Sjukt kul, älskar den höga musiken i öronen samtidigt som jag ser hur dansarna rör sig och kämpar, älskar att se domarna döma. Höra hur publiken håller med eller ej. Super kul!

Hoppas på att jag hinner skriva lite senare. Vet inte när jag kommer hem, men blir sen middag och sen behöver jag plugga lite till italienska provet på fredag. Men ska försöka ;)

Ha en fortsatt bra lill-lördag ;)
KÄRLEK ♥

JAG ÄLSKAR DIG!

Du får mig att tveka på min princip om att aldrig ge någon min tillit.
KÄRLEK ♥

GODNATT!

Känner hur ångesten börjar komma för att jag aldrig pluggar. Men det får vara morgondagens bekymmer! Nu är jag skit trött och ska sova så jag orkar italienska redovisningen i morgon bitti. Ska även till danshuset för att kolla på dans battlen som är klockan 19.00, sjukt kul :) Ska sitta där och heja på alla grymma dansare! Själv är jag för mesig för att delta, haha ;) Men kanske kommer jag också dit någon gång, vem vet :)
Nej, dags att sova och vila min överansträngda rygg (?) :(
KÄRLEK ♥

Dance, Love, Sing, Live

Dessa ord tycker jag passar perfekt in på mig. Jag älskar att göra alla dessa grejer och har absolut ingenting emot att bjuda på mig själv :) Jag bryr mig inte om vad andra säger och låter inte tidigare händelser sätta stopp för mig. Jag kan vara världens lugnaste och kanske ibland verka tråkig. Men när jag väl njuter av livet och le

Fönster shopping och fika!

Kom precis hem ifrån Sollentuna Centrum där jag hade varit med fina Mathilda och kollat runt lite. Hon skulle kolla på en jacka men hittade ingen som passade :) Jag såg en jätte fin stickad tröja, som jag dock vet kommer stickas tyvärr, så får fundera lite på den. Kolla även på ett par jätte stretchiga jeans från Salt som var hur sköna som helst!!! och hitta stövlar som passade mig. Frågan är bara om jag ska ha ljus rosa eller ett par röda? Får dra med mig pappa här någon dag och kolla vad han tycker, ändå han som kommer betala ;)
Vad tycker ni?
Jag är jätte förälskad i dom rosa, men kan inte bestämma mig!
Hjälp mig :)
KÄRLEK ♥

Min snuttis!

Världens finaste systerdotter.
Jag älskar dig Thea :)
KÄRLEK ♥

Dags för film!

Dansen gick inge vidare idag. Dansade lite hype igen då det även ska vara med på våran vintershow den 4:e december. Min lärare tyckte inte att jag dansade det något vidare så jag fick läxa att lära mig dansen till efter lovet. Bara 3 gånger kvar sen är det dags att stå på scen. Herregud vad tiden går fort, känns inte ens som om vi har börjat än ju!



Eftersom det är ny vecka och jag alltid känner mig lite extra seg efter den långa måndagen så ska jag nu kolla på film. Inte tänka på skolan och läxor i överhuvudtaget utan bara slappna av. Kanske dricka lite kaffe, mums :) Såg lite av denna film tidigare idag när jag skulle till dansen, syster min kollade på den. Och eftersom jag hatar att inte få se klart någonting så måste jag nu se den.

Soffan här kommer jag!
KÄRLEK ♥

Ny design och header!

Tack världens bästa Fanny Åberg för den nya designen på bloggen. Är jätte nöjd, skit fint :) Snällt att du kunde ställa upp så snabbt. Har tänkt på att fixa min blogg länge men har så svårt att ta tag i vissa saker. Tur att du kom som en ängel från ovan och hjälpte mig :)

Spana in och följ Fanny & Emmas blogg :) Den är riktigt mysig och det var även från den jag fick stor inspiration till designen jag nu har.
Älskar er tjejer :)
KÄRLEK ♥


Sköna säng!

Idag tänker jag inte flytta mig långt från sängen. Känner mig hur seg som helst och det enda jag vill är att sega :) Låter väl som en vanlig Söndag för mig dock, haha ;) Skulle ha piercat naveln idag hade jag tänkt, planerade med mamma att vi skulle åka iväg och göra det innan hon drog sig tillbaka till skåne. Men då var självklart inte skit butiken öppen på helger. Väldigt besviken! Så vi får väl se när det blir av, behöver göra det nu snart innan det "är försent". Vill att det ska ha en lång tid att läka innan jag hoppar ut i solen och börjar sola när sommaren väl kommer ;) Tiden går snabbare än vad man tror..

Nu ska jag läsa lite :)
KÄRLEK ♥

Håll min hand, svik mig inte så har du mitt hjärta!

Orkar inte blogga ikväll pga stor irritation på pappa. Ska krypa ner i Joakims famn och bara stänga mig ute från verkligheten. Bortsett från detta har jag haft en otroligt mysig dag. Mer om det imorgon :)

Joakim, du är min bästa vän!

KÄRLEK ♥

ÄNTLIGEN!

Nu ska jag iväg till min syster där hela min  mammas sida av släkten samlas, UNDERBART! Det händer inte så ofta så  jag är super lycklig :) Har inte tid att skriva nu, men försöker skriva senare.

Familjen framför allt!
KÄRLEK ♥

Utan det dåliga, set du inte det bra..

KÄRLEK ♥

Härliga Fredag

Har inte haft någon skola idag. Joakim sov hos mig och sen drog vi oss bara till skolan för att ta ett klassfoto, jag skulle även ha utvecklings samtal.

Efter jag var klar i skolan så bad jag pappa köra mig till Joakim. Nu har vi tagit det lugnt ett tag och ska åka ner till stinsen för att kolla på lite skor och så :) Han ska även köpa ett spel den lilla nörden. Haha! Får se vad vi får tid att titta på, älskar att fönster shoppa. :D Om jag hittar något fint så går det alltid att flirta lite med pappa ;) Måste hitta ett par snygga stövlar, har märkt att det behövs. 

Imorgon kommer äntligen min Mamma!
KÄRLEK ♥

Bra ord

You may not be her first, her last or her only. She loves before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect- you aren't either, and the two of you may never be perfect together. But if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you evert second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break- her heart. So don't hurt her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there.


Bob Marley

KÄRLEK ♥

Låt ingen annan hindra dig

KÄRLEK ♥

Havrebollar


Om ett tag kommer Joakim, då blir det troligen film och sen har jag bakat havrebollar till oss. Tror den lilla godis grisen blir glad!! Hade dock inte kakao som det skulle vara typ en halv msk av, så helt perfekta blev dom inte. Men jag tror det duger :)

Jag tycker havrebollar är så mycket godare än chokladbollar!
Nu ska jag tända lite ljus och mysa till det :)
KÄRLEK ♥

Frukost ute i naturen


(Bild från i somras när vi var ute med båten)


Idag på våran två timmars långa idrott lektion så åkte vi till Rösjön och åt frukost tillsammans. Man blev indelad i grupper av 3, fick var sitt stormkök och så fick man laga till sin frukost. Väldigt mysigt! Till en början hade jag lite dålig inställning till det och tyckte att det skulle bli jätte kallt osv, men det var bra. Satt på ett berg vid vattnet och kollade hur solen då och då titta fram och reflekterade sig sådär fint i sjön. Åh, det är nu jag vill ha hund så man kan gå ut och njuta lite mer av naturen! Eftersom jag är uppvuxen med att vara mycket på landet och att bo lite mer avskilt än vad jag gör nu (glad att jag bor närmare stan nu dock) så har jag inga problem med att vara i naturen och jag njuter mycket mer av det än många andra. :)

Trots att det var avslappnande, lugnt och mysigt så blir i alla fall jag ganska trött av frisk luft. Precis som att det tar på energin även fast man inte gör någonting... Så för första gången glömde jag någon i skolan utan att ens veta vart, haha. Fick låna min styv mammas stövlar i morse och nu vet jag inte om dom ligger i min kompis skåp (då jag inte lyckades få med min skåps nyckel från andra jackan) eller om det är kvar i klassrummet där jag sist hade lektion. Ojoj, hoppas dom kommer fram!!

Nu ska jag vila lite för att se vad för kul som händer sen. Är ledig imorgon typ. Ska bara ta ett snabbt klassfoto och ha ett litet utvecklings samtal. Sen är det helg :D

Bloggar nog senare.
KÄRLEK ♥

Min fina Storasyster & bebis


Jag får snart ett syskonbarn till, en systerson. Helt otroligt :) Just nu ökar familjen väldigt fort och det känns väldigt roligt och bra :)

För att hoppa från det ena till det andra så tänkte jag faktiskt skryta lite nu :) För...

.. Det här är den absolut bästa storasystern man kan ha. En bestämd men lugn och försiktig syster med hur mycket förnuft som helst. Det är fantastiskt hur hon kan vara en Mamma och ändå en så ung och medveten syster. Hennes liv leker fortfarande och att prata med henne är som att prata med vilken glad och livfull ung människa som helst. Jag ser verkligen upp till henne. Mestadels så brukar jag gå min egen väg, jag vill ta min egna beslut och leva mitt egna liv, som helst inte ska vara så likt alla andras. Men Emma är en av de få människor som faktiskt ger mig stor inspiration till min framtid. Jag vill kunna vara så impulsiv men ändå planerande, så vuxen men ändå så ung, och framför allt vill jag vara så glad och positiv som hon är. En stark människa som alltid ser ut att vara glad utåt och som är hjälpsam.

Du är en ängel Emma och Jag Älskar Dig!
KÄRLEK ♥


Sångfåglar..


Kom hem för inte så länge sedan då jag äntligen varit och haft sång lektion. Har inte kunnat sjunga på 4 veckor vilket är så otroligt synd. Har krockat med resurstiden i skolan och därför inte blivit av. Idag fick jag äntligen en lucka så jag kunde sjunga lite och ta en ny tid. Men det var verkligen inte enkelt! Jag förstår inte att det är så många som sjunger? Jag vet att många är intresserade av sång och alla älskar väl musik på ett eller annat sätt men att det är så många som sjunger är ju helt sjukt. Men jag tror det löste sig nu i alla fall.

Jag fick i alla fall julkänslan idag för första gången idag. Vi sjöng lite julsånger, så himla mysigt! Det är nu det är dags att förbereda inför julkonserten, det är en sak som jag tycker måste vara med framåt julen. Det är ju alla dessa julsånger osv som gör att man får en del av hela känslan. Precis som att jag måste lyssna på en viss skiva när jag klär granen, annars stämmer det inte. Nu börjar jag faktiskt längta efter den varma julen, ååh :D

Nu ska jag kolla på film.
KÄRLEK ♥

JAG VILL HA SNÖ, NU!


Är så himla trött på detta regn, det blir extra kallt, håret förstörs, man blir blöt, speciellt fötterna. Jag hatar att vara blöt om fötterna. Känner mig så äcklig då, usch.. Så nu vill jag faktiskt ha snö, det är inte lika blött och bara det kommer över "den slaskiga" perioden är det både fint och kylan är mer torr- därmed en annan typ av kyla, bättre kyla enligt mig. Visst är höstens färger fina men vintern är vit och fin. Vintern är så underbart mysig, man kan krypa ner under sitt täcke med te och tända ljus och bara njuta efter man varit ute. Nu behöver man byta kläder och nästan duscha för att få upp värmen, blä! Sommaren är självklart bäst, men höst och tidig vår är det värsta. Då har jag hellre vinter.

Nu ska jag sova lite, är så fruktansvärt trött. När jag vaknat ska jag basta och ta en lång dusch för att senare mysa ner mig framför tvn med dessa ljus som jag älskar (herregud, måste köpa fler värmeljus) och kanske lite plugg om det behövs. Hoppas Joakim kan rycka sig från spelet där hemma och hålla mig sällskap här istället.

Låt kärleken hålla dig varm när du fryser.
KÄRLEK ♥

Ny vecka..



Imorse mådde jag inge vidare, har grymt ont i  magen så bestämde mig för att vila. Men när jag väl vaknade så mådde jag bättre och drog iväg till skolan istället. Tycker det är alldeles för tråkigt att sitta hemma en hel dag. Fick inte ut så mycket av dagen. Vi hade simning sista lektionen, eller ja.. dykning. Vi skulle tryck utjämna osv, med tanke på att jag igen fått en liten lätt förskylning gick inte det vidare bra alls. Fick otroligt ont i höger öra och ville bara där ifrån.

Hade en del plugg att göra som jag skjutit upp hela helgen så idag fick jag skippa dansen. Buhu, inte alls kul. Men nu har jag i alla fall gjort det jag behövde göra, skönt! Då kan jag slappna av resten av veckan och bara ta det nya om det kommer någonting. Tror jag måste bli bättre på att hänga med på en gång.. :P

Imorgon har jag och Joakim bestämt att vi ska plugga tillsammans. Vi får se hur det går, men försöka är ju alltid något :)  Vi har ju lite svårt att inte träffa varandra varje dag, haha. Vi saknar varandra så fort den andre är utom räckhåll. Men det är ju mysigt på sitt sätt ;)

Nu ska jag återgå till mitt.
Bloggar mer imorgon :)
KÄRLEK ♥

statue..


When a day is said and done
in the middle of the night and
your fast asleep, my love
Stay awake looking at you beauty,
telling myself I'm the luckiest girl alive
Cause so many times I was certain
you was gonna walk out of my life.
Why you takes such a hold of me boy,
When I'm still trying to get my act right.
What is the reason when you really
could have any girl you want
I don't see, what I have to offer.
I should have been a season,
guess you could see i had potential.
Do you know you're my miracle?

I'm like a statue, stuck staring right at you
Get me frozen in my tracks
So amazed how you take me back
Each and everytime our love collapsed.
Statue, stuck staring right at you
So when I'm lost of words
everytime i disappoint you
it's just cause I can't believe
that you so beautiful
Don't wanna lose you, no..

Ask myself why is you even with me
after all the shit I put you through
why did you make it hard for me
it's like you're living and i make you
But baby your love is so warm
is makes my shield melt down
And everytime we're both at war,
you make me come around
What is the reason when you really
could have any girl you want
I don't see, what I have to offer.
I should have been a season,
guess you could see i had potential.
Do you know you're my miracle?

I'm like a statue, stuck staring right at you
Get me frozen in my tracks
So amazed how you take me back
Each and everytime our love collapsed.
Statue, stuck staring right at you
So when I'm lost of words
everytime i disappoint you
it's just cause I can't believe
that you so beautiful
Don't wanna lose you, no..
and your so beautiful
don't wanna lose you, never..

Every single day of my life
I thank my lucky stars
God really had to spend extra time,
when he sculptured your heart
Couse theres no explanations,
can't solve the equation
It's like you love me
more then I love myself.

I'm like a statue, stuck staring right at you
Get me frozen in my tracks
So amazed how you take me back
Each and everytime our love collapsed.
Statue, stuck staring right at you
So when I'm lost of words
everytime i disappoint you
it's just cause I can't believe
that you so beautiful
Don't wanna lose you, no..

And your so beautiful
and I want you to feel it
couse so bad I'm needing
you're the reason for breathing
you're so beautiful

When a day is said and done,
in the middle of the night and
you're fast asleep, my love..
I'm the luckiest girl alive.

Slapp dagen- Söndag!

Söndag är verkligen veckans slapp dag. Jag tar det alltid lugnt när söndagen är här, då är det mys och vila ut som gäller. Om jag måste så pluggar jag självklart, men helst så hoppar jag över det ;)

Jag vaknade nyligen, Joakim skulle hem och byta rum till hans systers gamla. Får se hur det går, han är inte så snabb på att städa undan den där killen ;) Och eftersom jag var så trött idag fick han faktiskt ingen frukost, han hann inte om han skulle vara hemma i tid. Dåligt samvete? Ja, lite. Men men.. Så nu tänkte jag faktiskt vara lite onyttig och äta rostade mackor med ost och apelsin marmelad, MUMS! Kanske en kopp te till det eftersom det är så kyligt :)

Senare åker jag troligen till Joakim och myser lite.
Man kan ju aldrig få för mycket kärlek ;)

Ha en underbar söndag!
KÄRLEK ♥

Våga, men gör bara det som känns rätt



"What seems lite the right thing to do
could also be the hardest thing
you have ever done in your life"

Jag låg och pratade med min fina pojkvän igår som hade lite ångest över en grej han tyckte var så jobbigt trots att han kände att han faktiskt kan vara riktigt bra på det. Jag tycker det är helt okej, alla har någonting som man känner är jobbigare än annat. Även fast det kanske är det mest naturliga och man vet att det är en av de bästa sakerna du kan göra för dig själv, eller din framtid... Så tycker i alla fall jag att man bara ska göra det som känns rätt. Du ska aldrig någonsin behöva göra någonting du mår dåligt av.

I många fall får du en stor press från jobb, eller skola. Du måste göra någonting för ett visst betyg eller för att bli befordrad.. Det är vad du tror. Ett tips från mig, gör det som känns rätt. Känns det fel så finns det alltid ett annat sätt att lyckas på.
Ingen kan tvinga dig till någonting. För mycket press gör dig stressad och det är inte bra för hälsan. Våga stå emot och vara ärlig om vad du känner och behöver. Det finns alltid någon som kan hjälpa dig dit du vill.

Det du mår bra av är det som skapar ett bra liv för dig!
KÄRLEK ♥

En ny fin själ till världen.





Min fina brorsdotter Hedda :) Idag har jag äntligen fått träffa det lilla livet. Hon sov dock hela tiden men är så underbart med att ha en liten i ens famn. Jag fick den stora äran att mata henne idag. Kände verkligen hur ovan man är vid så små barn, men det värmer hela kroppen att ha en sån söt bebis i famnen samtidigt som man är så.. nästan rädd att göra någonting fel, haha. 3 åringar är jag ju van vid och kan leka hej vilt med eftersom jag både har min syster Alma och systerdotter Thea som är 3 båda två :)

Ja, herregud. En dag är det min tur och med tanke på hur fort tiden går så är det faktiskt kanske inte ens långt kvar. Något jag lovat mig själv är i alla fall att ha pluggat klart, skaffat ett heltids jobb och levt livet lite innan jag ska börja fundera på att skaffa barn :)

Nästa helg blir det en kärleksfull & fantastisk släkt träff då Mamma, Kent (mammas kille) Mormor och hennes sambo Janne kommer till Stockholm. Då ska det njutas!

Längtar efter min Mor nu.
KÄRLEK ♥

Lite bilder från igår :)

Joakim sitter där nere och väntar på mig, så tänkte bara fatta mig kort och lägga upp lite bilder på oss två, lägger upp på mig lite senare. :)
Vi ska ut sen och troligen festa lite, blir dessvärre utomhus så får se hur länge vi stannar.


Fina vi :)



Mongo paret ;)



Kröp in i ett litet sött träd ;)


Underbart fin bro att ta kort på :)



Jag älskar dig Joakim, du är så fin och jag känner mig så varm hos dig :)
Du och jag mitt hjärta.
KÄRLEK ♥


Jobbiga kyla!

Det är så fruktansvärt kallt ute. Har varit ute nu i två timmar och fotograferat lite. Eller, jag skulle fota, men jag blev snarare modell för världens finaste Mathilda :) Så hon tog massor av höst bilder på mig. Passade även på att dra dit Joakim så vi fick lite fina bilder på oss också, det är ju alltid kul att ha :) Men nu mot slutet trodde jag faktiskt att jag skulle frysa ihjäl. Det gör ju nästan ont så kallt är det och värre blir det inom kort, hemska tanke!

Är nu hos Joakim och tänkte värma mig lite under täcket och faktiskt försöka sova lite. Idag var första dagen då jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna på sista lektionen. Haha! Jag får skylle på de mörka mornarna och kylan ;)


Tänd lite ljus och mys under en filt.
Njut av varje sekund!
KÄRLEK ♥

Ovanligt pigg!

Imorse när jag vaknade så låg Joakim fortfarande bredvid mig, vi hade somnat så hårt båda två igår att han aldrig lyckades komma iväg hem :) Så det blev en lite konstig morgon för mig. Gick upp och gjorde mig iordning så fort jag kunde, gjorde frukost till oss och åt i sängen. Sedan låg vi och drog oss i sängen vilket gjorde att jag blev så fruktansvärt trött. Jag är ju van vid att hålla mig igång när jag väl gått upp, men idag var det så skönt att ligga i J's varma famn :)

Jag lyckades i alla fall ta mig igenom den korta skoldagen och åkte direkt hem och körde yoga. I slutet av yogan har man ju alltid en avslappnings stund då man bara ligger och tar det lungt i kanske 5 minuter. Då lyckades jag somna till, så satte på tvn och sov tills jag vaknade av att vara jätte pigg. Sjukt härligt faktiskt :) så jag tog en dusch, åt mat och är nu hos J.

Ska mysa lite nu innan det är dags att åka hem :)
KÄRLEK ♥

Min fina




Tiden går så himla fort. Idag har jag och Joakim varit tillsammans en månad fast det känns som om vi blev tillsammans igår. Kommer precis ihåg hur jag kände då det blev vi och det är den känslan jag känner varje dag. Vet inte alls hur jag ska förklara den. Den fina känslan av att veta att man har någon, att man aldrig är ensam. Att den man tycker om även tycker om än tillbaka. Det är en väldigt lycklig känsla, en lycklig obeskrivlig känsla som jag aldrig tror kommer försvinna.

Joakim, du är min ögonsten.
En ängel som finns där och ger allt jag behöver.
Som ett varmt ljus vid min sida-
- Alldeles varmt och fridfullt.

Du är min glädje i vardagen.
Jag tycker om dig så himmelskt mycket.
KÄRLEK ♥

Inte min grej..





Idag på dansen dansade vi självklart locking (på bilden) som vi alltid gör, love it! Men.. vi dansa även Hype, och det är verkligen inte min grej. Jag får bara inte ihop det och det går för fort, så..
All respekt till er som är duktiga på det. Haha!

Det roligaste idag måste ha varit idrotts lektionen, där vi faktiskt också dansa. Vilken lycka ;) Det roliga och faktiskt ganska söta var dans stegen och min lärare. Vi skulle dansa street och om en lärare ska hålla i street så tar man faktiskt för givet att han ska kunna i alla fall en del, men min lärare såg ut som om det var det mest onaturliga man kan göra typ. Haha, som en stel människa som försöker att dansa med väldigt mycket känsla- UR GULLIGT! Det gav mig många härliga skratt.

Nu tänkte jag ta mig en dusch!
KÄRLEK ♥

Mys hos mig..

Igår kväll fick jag trevligt besök av min pojke, Cecilia och Pierre som har stannat här över natten :) Jag var väldigt sugen på att dra ut igår, men med tanke på hur det såg ut här hemma och att jag inte visste när exakt dom skulle komma så såg jag till att få det mysigt här istället :) Så jag städade undan och tände lite ljus och så när det började bli mörkt. När dom kom hit skar vi upp lite gurka och  morötter som vi doppade i dipp och kollade på film. Jätte trevligt! :)

Vi har fortsatt att se film hela dagen idag efter att vi vaknade och just nu när jag smet undan är det Titanic som rullar ;) Eftersom vädret inte varit vidare bra och det har varit kallt så tycker jag att vi tagit vara på helgen helt perfekt. Som jag sa, gör de mörka dagarna ljusa med mys ;)

Nu ska jag återgå till de fina sällskapet :)
Ha en skön söndag!
KÄRLEK ♥

Det bara är så..

"Vi begår misstag för att inte göra om dem. Vi bryter mot regler för att veta vart gränsen går. Vi ljuger för att inse att sanningen vara längst. Vi glömmer för att påminnas. Vi grälar för att försonas. Vi sårar de vi älskar för att inse att vi skulle göra allt för dem. Allting har en mening och allt blev som det blev av en orsak."

Allt dåligt är inte dåligt..
KÄRLEK ♥

Mot vårdcentralen..




Nu är det dags att åka till vårdcentralen och ta andra sprutan mot livmoderhalscancer. Jag har aldrig haft något större problem med sprutor och blodprov och sånt, men just denna spruta tyckte jag gjorde ont och sen blev jag alldeles stel i armen. Så vi får väl se hur det går idag. Det sista jag behöver är att bli stel där också, har så fruktansvärt ont i ryggen idag och det är tillräckligt jobbigt.
Efter jag tagit sprutan är det dags att dra till skolan och skriva svenska prov. Shit, jag tycker alla prov känns mycket läskigare nu än på högstaidet, haha. Jag har ju inte pluggat direkt heller, och det gör det ju inte bättre. Men känns som jag kan skriva en jämförande analys ganska enkelt- ju mindre jag pluggar på det ju bättre går det. För när jag inte pluggat sten hårt flödar mina tankar mycket bättre. Men vi får väl se :)
Jag har bara två lektioner idag då italienska läraren är borta denna vecka, så när jag gjort provet är det dags för den lektion jag hatar mest av allt, pga läraren, historia! Bara att hänga med och göra sitt bästa. Med lite tur får jag provet jag skrev i onsdags också.. Jag gissar på ett E i betyg.
Nu ska jag borsta tänder och tagga inför dagen.
KÄRLEK ♥

Skapa din egen lycka!

Satt och läste min systers blogg och tyckte att denna bild var så fantastisk :) Det är ju faktiskt så, man kan inte ta förgivet att lyckan ska komma till sig själv, utan man får skapa den. Det finns ingen annan än du som kan skapa de bra stunderna i ditt liv, så ta vara på varje dag :)

Lys upp de mörka dagarna med ljus och mys.
Fyll de ljusa dagarna med skratt och liv.
Gör det bästa av dagen och må bra.
KÄRLEK ♥

Jag är för snäll...

Jag behöver verkligen vara alla till lags hela tiden, och jag försöker in i det sista att vara det även om det sårar mig själv något enormt och tar på mina krafter som fan. Vet ni vad det värsta med det är? Man får aldrig så mycket tillbaka, av någon.. Man blir istället tagen för givet och får typ inte bli sur, man ska vara den som lappar ihop allting hela tiden och vara den kloka. Men... jag vill inte vara det. Jag vill vara den som kan vara skitsur osv utan att vara rädd för att förlora någon. För så fort jag blir lite sur, känner mig lite elak eller något i den stilen. Då blir jag skit rädd... Då börjar jag alltid att gråta och behöver vika mig för att jag absolut inte klarar av tanken på att den människan kanske inte tänker ta initiativet till att fixa det här eller någonting.
Samtidigt kan jag på något sätt inte ge mig om jag har rätt. Så jag trycker typ ner mig själv när jag av rädsla lägger mig. Jag klarar inte av att släppa folk så jag skadar hellre mig själv än ger upp andra..

Jag hatar att vara såhär..

Tack mitt hjärta!

Min snygging till kille ;) Kan verkligen inte få nog av att titta på honom, ögongodis-javisst!

Han var så gullig igår, när jag kom till honom segade vi bara genom att sitta och spela lite. Haha, ja, så umgås vi ;$ Sen behandlade han mig som en prinsessa, jag behövde mer eller mindre inte göra någonting själv. Vi kollade på en film lite senare och åt lill lördags godis (inte konstigt att man går upp när  man skaffar pojkvän och myser & njuter av livet lite för mycket hela tiden),  jag somnade skönt i soffan till filmen så när den var slut blev jag väckt av en puss och en mjuk röst som sa att vi skulle gå och lägga oss. Så mysigt :) Joakim tog en snabb dusch och jag titta lite Sex and The City medan jag väntade på att han skulle komma tillbaka. Även fast jag redan var helt nöjd och avslappnad efter kvällen så fick jag även en otroligt skön massage. Sen somnade jag helt fantastiskt skönt!

Imorse när jag vaknade var jag självklart trött som alltid, men lagom till att jag kom till idrotts lektionen på morgonen märktes det snabbt hur avslappnad jag var igår. För jag fick en sådan energi! Efter att vi hade gått igenom massa betygs kriterier osv så körde vi boxning. En vanlig dag hade jag blivit trött efter det, men energin höll i sig, så efter skolan idag körde jag även Yoga, UNDERBART!

Nu känner jag mig väldigt glad :D
Yogan tänker definitivt fortsätta med, prova du också!
KÄRLEK ♥

Packar väskan..

Har nu "packat" väskan inför skoldagen imorgon och tänkte snart dra mig mot min pojkvän :) Kände att jag behövde en natt med honom. Finns vissa krångligheter med att sova borta på vardagarna (speciellt när dom har svårt för att vakna, som joakim) men jag tycker ändå det funkar bra, bara man vill. Haha ;)




Har precis skrivit ett historia prov och det var nog det värsta jag varit med om, det är nu man inser att man inte bara kan plugga som man gjorde på högstadiet, dvs att man tar ut de som lärarna har verkat tycka är viktigt. Nu måste man verkligen lära sig allt om man ska klara av att få ett högre betyg. Men men, gjort är gjort, nu  är det bara att komma ihåg det till nästa prov. BLÄÄÄ!

Jag hatar när saker inte är så  enkelt som jag vill ;)
Dags att låta Joakim få mig på bättre tankar!
KÄRLEK

UNDERBARA 4 OKTOBER!





För tre år sedan föddes en liten prinsessa, min lilla systerdotter Thea (på bilden). Och som jag sagt så skulle jag bli faster också, och nu har det hänt :) 3 år senare med bara 5 minuters skillnad. Jag är så glad! Som jag sa förut så är det så underbart att följa sina syskonbarns uppväxt och se hur deras personligheter speglar sig i sina föräldrar- mina fantastiska syskon!

Helt otroligt också att dom kom på samma dag, tycker ni inte? Tre saker en och samma dag, om jag glömmer detta nu så tror jag helt ärligt att det är något fel på mig. Haha :)

Stort Grattis till min bror Tobias och hans Matilda.
Grattis till min fina systerdotter på 3 årsdagen.
Grattis till mig som både har en brorsdotter och systerdotter nu :)
Och grattis till alla er andra på kanelbullens dag, som också råkar vara idag ;)

Ät en bulle och må bra.
KÄRLEK


I skolan..

Sitter på samhälls lektion och vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi arbetar med brottsbekämpnings frågan och vad de olika partierna tycker, även vilken idielogi det har inom den frågan. Har just nu tagit ut lite information och ska snart jämföra med vad de andra i min grupp tagit fram :) Hoppas jag inte är helt ute och cyklar, haha ;)

Senare idag ska jag iväg till min syster och fira min systerdotter som fyller 3 år idag. Den söta lilla dockan :) Lägger in en bild på henne lite senare och skriver lite mer.

Ha en fantastisk Tisdag.

KÄRLEK ♥


Dröm söta drömmar..

.. Precis som jag ska göra nu :) Tänkte lägga mig i sängen och somna sådär härligt tidigt. Känner mig skönt trött och dissar därför TVn idag och sover istället :)

Tänkte drömma om min fantastiska kille som betyder hur mycket som helst för mig :) Om han inte kan hålla om mig under natten så får jag "nöja" mig med att drömma om att han gör det, hihi. Hans famn är så varm och skön, full av kärlek :) Utan att ljuga så sover jag bäst när han ligger bredvid, hur trång och varmt och jobbigt det än är så ger han mig en sömn värd guld :)

Dröm sött allihopa!
KÄRLEK ♥

Du fyller världen med skratt..





Elvira Kärrman Hafdelin. Du är verkligen världens goaste tjej, jag skrattar varje gång då du är i närheten :) Älskar dina små söta miner och knasigheter. Det är vänner som du som det borde finnas fler av :)
Jag bjuder på mig själv med dig på ett så naturligt sätt, önskar att det kunde vara så hela tiden för det är så fruktansvärt härligt. Jag mår så bra av det :D

Fler somrar som denna måste vi ha ;)
Älskar dig gumsi!!
KÄRLEK ♥

Från lugn till stress..

Här satt jag i lugn och ro och bara väntade på att jag skulle börja dra mig till dansen, så tänkte ladda över lite bilder i datorn och sådär. Men sen helt plötsligt var det ju dags att dra så jag hann inte. Lättare att göra det på syrrans dator, vet inte vart bilderna hamnar här. Haha :)
Jag har haft en super mysig helg med min pojkvän och känner mig väldigt glad över det :) Känns som vi kommer varandra närmare och närmare vilket är så otroligt härligt! Vi skrattar och skämtar med varandra och är ena sekunden jätte oseriösa och sen helt plötsligt är han bara jätte gullig och seriös och kärleksfull. Jag likaså, det värmer så i hjärtat. Åh, hihi :) så himla mysigt att vara kär :$
Försöker skriva mer senare!
KÄRLEK ♥

Nära och kära

Idag skänker jag massa tankar till alla nära och kära, dom som jag håller närmast mitt hjärta. Ni är så fantastiska, speciella och unika. Ni vet exakt vilka ni är!!

"I know an angel was sent just for me and I know i meant to be were I am and I'm gonna be standing right beside you tonight and I'm gonna be by your side. I would never leave when you need me most.."

Jag älskar er!
KÄRLEK ♥

RSS 2.0