Dags att börja plugga kanske?



Jag idag, utan smink :)



Idag slutade vi halvt ett vilket var väldigt skönt för på sista lektionen kunde jag verkligen inte hålla ögonen öppna, jag försökte verkligen. Men det gick inte, jag såg suddigt eller dubbelt när jag tvingade mina ögon att vara öppna och så helt plötsligt var jag i drömmarnas värld, hopplöst! Som många vet är jag ofta trött så detta är väl inget konstigt, men jag brukar faktiskt kunna hålla ögonen öppna, haha ;) Jag förstår faktiskt inte vad som gör mig så trött, spelar liksom ingen roll hur mycket jag sover, hm..

Jaja, jag har i alla fall jätte mycket plugg framför mig idag så kommer inte hinna blogga (tror jag), borde börja nu, men tror jag lyxar med att sova fram till middagen i alla fall!? Har ju redan gjort en läxa faktiskt :) Ett grupparbete som ska in nästa vecka om film, hade nyss lite klasskompisar här som slängde ihop våran presentation, så det var ju bra :)
Nu har jag bara massa bild att göra som jag tidigare prata om, det ska vara klart imorgon så det är väl prio1!! Men tror som sagt att jag slumrar lite här i soffan först så jag orkar sen, hihi (a)
Kärlek♥

jag blir galen..

Bloggen knasar jätte mycket.. Igår såg jag först inte bilderna på den, sedan kom inte de nya inläggen upp och idag så kommer jag inte ens in på sidan. Någon annan som gör det??? Kommer ju in här så jag kan skriva och så, men kan inte se själva bloggen, konstigt. vet inte vad som händer riktigt för jag kommer in på min systers blogg..!? Men det blir väl bättre hoppas jag. 
Jag skriver mer när det funkar, nu ska jag plugga lite. Senare kommer M :)
Kärlek♥

utvecklings samtal..

Jag hade utvecklings samtal idag, fast det kändes inte alls som vanligt. Vanligtvis brukar lärarna prata mest hit och dit om resultat osv, men idag var det jag som pratade :O Jag klagade på saker som inte funkar och sedan var typ tiden slut. Självklart han vi gå igenom mina nya mål och det som vi skulle gå egenom, men ändå.. Bra eller dåligt? Jag vet inte. Jag orkar faktiskt inte bry mig, jag hoppas bara att jag kommer in på ett bra gymnasium och att det går bra där så jag sedan kan plugga juridik i högskolan! Dock är det svårt, känns som alla runt omkring är så sjukt duktiga nu, så.. shit vilken press! Tänk om man inte kommer in och helt plötsligt hamnar på IV? Herregud.. Betygen måste UPP UPP UPP!!




Denna bild har jag gjort nu på bilden, orginalet är av Roy Lichtenstein. Uppgiften var att rita av ett känt konstvärk så likt som möjligt. För mer än G behöver man dock göra ett skriftligt arbete också om konstnären  och skriva hur man gått till vida, från lektion till lektion osv, och sedan presentera det för klassen. Gaaah, hoppas det går bra!!

Borde plugga..






..Men istället såg jag precis den här filmen, splice, som "tidsfördriv". Den var väldigt speciell, och jag vet inte riktigt om jag tyckte om den.. Delar av den var väldigt söt, men mot slutet blev den både äcklig och lite brutal på något sätt. Nej, den kan ge mig mardrömmar faktiskt, haha!

Borde egentligen plugga som sagt, har SO prov nästa vecka som jag inte börjat med, och redovisning på bilden på fredag som är långt ifrån klart än.. :( Tyvärr är jag lite för lat och tyckte det passade bättre med en film, skyller på att den handlade om genetik och det arbetar vi med på NO:n, smart va? ;)
jag ska försöka plugga lite imorgon efter jag varit med M och så på torsdag. Slutar ju ändå 13 hela veckan, så vad har jag att klaga på? (a) hihi.
Nu ska jag återgå till att slappa, är jätte trött efter dansen som btw gick ganska bra idag :D HipHop är inte min grej, haha, men det kan vara kul ibland. Kommer dock på mig själv med att röra mig lite för locking aktigt ibland, uups :$ Kanske blir så att jag (vi) byter dans stil efter denna termin beroende på vad fina Sara-lee känner för :) vi får se!

Kanske slänger in ett blogg inlägg senare.
Kärlek ♥

Tack!



Jag i lördags innan fikat med Jennifer!

Idag fick jag ett sms av min Mormor. Hon och hennes Sambo Janne åker ut och reser med deras husbil på vintrarna. Det låter så himla mysigt! Just nu var hon i Naxos (vet ej vart det är) och hon berätta att hon badat i medelhavet två gånger, låter det inte härligt? Jag vill också bort från kalla sverige ett tag.. :(
Tröjan jag har på bilden är från Mormor :) Hon hade fått den utav sin kompis och tyckte inte att den passade henne, så jag fick den. Vistt är den söt? Jag älskar den, så ville bara tacka en extra gång för den. 

Nu är det snart BB som jag tänkte se, och sedan ska jag kanske kolla på lite plugg. Efter det- läggdags!
Godnatt, kärlek ♥

mitt nya försök för att gå ner i vikt..


Mitt favotit te!


Jag hade som nyårlöfte att jag skulle gå ner 10 kilo, och eftersom jag alltid lärt mig att älska mat osv så är det fan inte lätt x) Tränar gör jag ju, men inte tillräckligt.. Dans ger inte alltför mycket. Har försökt göra lite övningar till big brother, men nu har problemet blivit att syrran börjat titta med mig och då blir det inte av.. :( (Men ska se till att fortsätta med dom för snyggare lår och rumpa!!) Springa försökte jag också börja med, men det var för kallt och halt så det blev som det blev med det, men ska försöka börja med det igen. Fast allra helst så vill jag faktiskt ha en tränings/spinnings cyckel som jag kan cykla på när jag tittar på tv och som man ser hela tiden och därför känner att man måste, då behöver man dessutom inte behöva veta vart man ska ;) låter väl bra? har börjat kolla lite efter en på blocket, men har så jävla mycket grejer jag vill göra som kostar.. så får vänta lite. Ska ju bland annat göra min hårbehandling, och när jag gjort den funderar jag på att börja simma på luncherna, som det är nu så orkar jag inte stå och fixa håret och så emellan, tar för mycket tid.. 
Men tills vidare, till all träning kommer igång osv, så har jag bestämt mig för att testa att dricka te före varje måltid då jag märkt att det mättar något otroligt!! Min pappa har alltid sagt att man dricker efter maten annars dricker man sig mätt, och det stämmer nog. Så för att försöka äta lite mindre nu framöver så ska jag försöka testa det, plus att min barnmorska sa att jag ska skriva upp allt jag äter så man håller mer koll på vad man faktiskt äter. Det bör också göra att man endast äter det man vill ska stå på pappret, hihi :$

Såhär får det blir framöver och hoppas att det går bra!! Någon som har andra tips så dela gärna med er :)
Kärlek ♥



Jag glömde kameran..

Igår åkte jag och Martin in till stan under Earth Hour, det var en konsert i kulturhusen som drevs på cyklister som satt och cyklade på sten, vilket var lite coolt kanske. Skulle självklart ha tagit lite kort, men så blev det inte då jag hade bytt jacka och glömde därför kameran, tyvärr :( Så mycket coolare än så var det inte dock, inte så bra musik och jag och Martin lyckades börja bråka så det blev en väldigt dramatisk kväll. Kan absolut inte skylla på honom, utan det var mitt fel. Jag måste börja kontrollera mitt hurmör, hehe.. Men han är världens bästa pojkvän och är helt otrolig som orkar stå ut med mig! Igår töjde jag verkligen för mycket på hans gränser och jag säger återigen förlåt för det!

Bortsett från bråket igår så hade jag faktiskt ganska kul, blev en sen kväll och när jag och Martin skulle åka hem från hans bästa kompis Adde så var det fruktansvärt kallt. Dessutom så hade vi helt plötsligt förlorat en timme (klockan ställdes ju om) så vi var väldigt trötta när vi kom hem och jag somnade snabbt. 

När vi vaknade imorse så gick morgonen mest åt att mysa, vilket har gett mig ett fint leende under dagen, allid lika kul när man kan vara glad :) Ska kolla klart på big broher nu, sedan ska jag ringa min baby så  jag sedan får en god sömn. Godnatt allesamman!!
kärlek♥

DET ÄR VÅR!!

Idag när jag vaknade så hade Martin åkt iväg på kurs, så jag fixade mig lite lugnt och sedan kom hans snälla mamma ner och frågade om jag ville ha våfflor, vilket jag tyckte skulle vara passande till frukost, så jag tackade snällt ja och följde med upp. Solen lös och allt kändes bra, så tittade jag hur många grader det var, och det var 14+ grader, bara 5 grader varmare så ligger man ju mer eller mindre på stranden. Jag blir så glad nu när det börjar närma sig :) 
När jag ätit klart och suttit och pratat en stund så hörde Jennifer av sig, vi hade planerat att ta en fika. Så vi åkte ner till täby centrum och kollade runt lite, hon köpte en väska, ett par tights och båda två köpte tre tröjor, tyckte det fick räcka eftersom att jag köpte två jackor igår också. Måste ju ha pengar kvar till min hårbehandling som så snart som möjligt ska göras. Kommer vara så skönt att kunna bada hur mycket som helst i sommar utan att behöva fixa håret hela tiden. 

Nu sitter jag och Martin och dricker lite te, vi ska senare in till stan för att se vad som händer under earth hour. Kommer säkert bilder imogon kväll :) Nu ska jag krypa ner i sängen lite med älsklingen och bara vila, är trött.
Glöm inte att släcka alla lampor mellan 20.30 och 21.30.
kärlek♥

Min fredag

Jag har haft en jätte slapp Fredag idag, började dagen med idott klockan 9.00, sedan bild och jag blev KLAR vilket är riktigt skönt :) Sedan var det lunch, och efter lunchen så hade jag en inställd lektion så jag och Mathilda passade på att åkt och SHOPPA två timmar tills nästa och även sista lektionen började, eller ja.. Hon shoppa, jag kollade bara för att sedan dra med min plånbok (pappa) och köpa grejerna (a) Jag hittade två jackor jag vill ha och en myströja som kommer bli perfekt att dra runt dig på de lite svalare sommarnätterna. Den köpte även Mathilda, gillar egentligen inte att ha samma kläder som någon, men jag sa att jag bara skulle ha den på sommarlovet, så då fick det funka :)
Sedan var det ju meningen att jag skulle åka direkt till Martin, men han hade föreläsning i kista centrum, så blev inte riktigt som planerat. Men det var väl egentligen bara bra, för jag passade på att ta hem idrottskläderna som jag inte hade orkat släpa med dit, mina skridskor som legat i skåpet några veckor nu och även mina omdömen som jag fick idag! Såg väl ganska bra ut, egentligen.. men samtidigt är jag väl lite besviken på något sätt. 



Nu är martin i alla fall påväg hemåt så jag ska väl också dra mig mot honom snart, men först så ska jag nog göra mig en jordgubbs smoothie, MUMS!

Önskar alla en fantastisk fredag!
kärlek ♥

GUD SÅ SÖTT...

Fick precis hem massa gamla bilder från ungefär 4-5 år sedan, det var det sötaste jag sett. Och det var sånadär typiska bilder som jag tog, verkligen! Hade helt glömt bort var det var för bilder när jag skicka Annika för att hämta ut dom, men jag kunde ju ana att det fanns djur med på dom och det gjorde det! Några av våra hamstrar, första fodervärds hundarna från Hundar Utan Hem, Carinas hundar (en tjej jag ofta var hos när jag var liten) och Linette som ofta var med dit, och självklart min första riktiga bästa vän Nathalie. Åh, vad glad jag blir och vilka otroliga barn minnen som kommer tillbaka. VILKEN FÖRÄNDRING, min syster Sofia (som också var med på vissa bilder), hon har förändrats sjukt mycket, det är helt oförståligt.
Jag tror jag behövde se det där, minnas lite från barndomen, fantastiska minnen! :D Jag ska skanna in några av bilderna så ni också får se :)



underbar dag!

Idag har jag varit jätte glad och haft massor av energi, och därmed haft en väldigt skön och rolig dag. Skratta lite extra i skolan, och trots att det var en lång dag så flöt den på bra. Efter skolan åkte jag dirket till Martin för att ha lite mysigt på våran två månaders dag :) Åker till honom imorgon igen och spenderar helgen där som vanligt, på bästa sätt. Det är så det ska vara ju, när man är ledig ska man vara med dom man håller kär :)


Hoppas alla har haft en lika skön torsdag som jag, imorgon börjar helgen!!
Kärlek ♥

godis sugen..

Det är helt sjukt vad jag är godis sugen HELA tiden! Jag förstår verkligen inte, jag vill inte ha, men är ändå sugen hela tiden, vad ska jag göra!?!?!? Jag ska gå ner i vikt inte upp :(
Jaja.. duschade för ett litet tag sedan vilket var rikigt skönt, luktar jätte gott nu och känner mig len efter att ha smörjt in mig. Tittar just nu på  Kommissarie Späck som pappa sa skulle vara rolig, men tycker den verkar lite överdriven och seg, gillar inte såna filmer :P Har försökt att plugga lite matte också, vilket inte alls gick bra, av någon anledning så klarar jag inte ens de lättaste talen hemma, okoncentrerad? Antar det..
Imorgon ska jag till Martin och ha lite mysigt eftersom vi då har varit tillsammans två månader, exakt vad vi ska göra har vi inte bestämt än, men någonting kul blir det väl :) Vet inte heller om jag sover kvar eller åker hem, men jag försöker skriva någonting imorgon i alla fall.

Nu ska jag kolla klart på den här filmen, fixa med naglarna lite och som vanligt kolla på Big Brother och dricka te (som min pojkvän mer eller mindre gjort mig beroende av).

Hoppas alla haft en skön onsdag och får en bra sömn inatt.
Kärlek♥

härliga tisdag



Jag Saknar Min Älskling!

Det var bland annat denna jag ritade förut när jag satt och dränkte mig i tankar på mig och min fina pojkvän :) känner att rita inte är min riktiga talang, haha. Men det är kul! 

Nu sitter jag och tittar på film med Sofia och Dhruv som firar 4 månader idag, dom har köpt godis och hyrt film och har riktigt mysigt verkar det som. Det är vid dessa tillfällen det är lite synd att vi inte har tv på rummet så man kan vara lite ifred de dagar man vill ha lite extra mysigt. Blir lätt så att alla hamnar framför tvn allihopp. Men men.. Nu ska jag titta klart på filmen, och  ta det lugnt fram till big brother, sen sova :) Godnatt!
Kärlek♥

fel det kan bli

Jag var ju på undgomsmottagningen i morse som jag sa, skulle få ett resept på nya p-piller som jag hämtade ut nyss. Tror du inte att hon skrivit fel och gett mig likadana som de förra? Såklart hon hade! Tur att jag har tid igen om drygt en månad (för att se hur de går med de nya p-pillrerna) haha, då får jag säga att jag fått samma igen, så får vi se hur vi ska lösa det. Orkar inte ringa, så viktig är det ju faktiskt inte.

Blev inte så att jag åkte in och bara kollade på dansen idag heller, sara-lee skulle prata med sin lärare och se hur hon skulle lösa att hon fortfarande har lektion när våran dans börjar. Hoppas det går bra så att vi kan fortsätta, för det är ju så himla kul!
Nu har jag suttit här och ritat lite och nu ska jag äta. Skiver kanske något senare.
Kärlek ♥

Soliga Tisdag :)




Solen skiner och jag är ovanligt pigg idag, SKÖNT!!! Ska snart iväg till umo för att fixa nya p-piller som tog slut igår (ute i sista sekund? JA), sedan ska jag till skolan och ha lite NO och sådär. Har både idrott och sedan dans efter skolan idag, men blir nog så att jag vilar min fot och tittar på istället då jag hade jätte ont i den när jag dansa igår, undrar vad fan det är!? Börjar bli väldigt störande att inte kunna röra sig ordentligt, speciellt när man kan gå men får jätte ont när man springer, hmm.. Sjuksyster tror att det kan ha varit ett ledband som gått av, så ska väl kolla det när skolläkaren kommer om någon vecka.
Önskar er alla en underbar tisdag, hörs senare.
Kärlek ♥

...

Jag har världens bästa, finaste, pojkvän!
Kärlek ♥

Gårdagen..



Igår gjorde jag något helt nytt och någonting som är så himla overkligt, något man inte riktigt förstår är verklighet för någon. Jag letade efter Charlie. En 30 årig kille som försvann för två och en halv vecka sedan efter en spelning. Sista signalen från mobilen var i årstabergs området, går inte att säga vart. Och sista spåret som spårhundarna kände slutade vid hamnen där man har dykt och inte hittat någonting. Man vet ingenting annat än att han är borta, inte ett enda spår, förstå föräldrar och hans flickvän? Hans kompis som var med honom den kvällen? Vilken hemsk känsla..
Igår bestämde sig i alla fall jag och min kompis för att ställa upp för samhället och gå skallgång och söka efter Charlie, vilket resulterade i ingenting alls, tyvärr! Men vilken upplevelse det var på sina ställen.. Det var inte jätte organiserat, men det fanns verkligen människor med vilja som försökte styra upp det så gott som möjligt!

Vi hade fått tillåtelse av polisen att titta överallt, byggarbetplatser, conteinrar, båtar, allt. Vi fick till och med söka igenom en tunnel, jag visste ingenting om tunneln. Efter mycket letande i skogen så gick vi dit, och gick in. Det var en helt ny värld, hur stort som helst. Mörkt och fuktigt var det, och väldigt läskigt. Från att inte kunna förstå någonting och inte kunna ta det riktigt seriöst, så kom man in i en läskig tunnel som var hur stor som helst, vi, några främlingar letade efter en troligtvis död kropp och visste inte vad vi skulle möta. Det var mörkt, dåligt luft och luktade sådär fuktigt och instängt. 



När jag kom till denna trappa som faktiskt hade lampa, så började en tjej prata om att det såg ut som i saw filmerna. Detta började få mina tankar på spinn. Vi gick ned för trappan..



Och kom till ännu ett upplyst rum med en stor sandhög, och en lång lång korridor. Det var fullt med vatten och en kille sa att det inte var någon idé att fortsätta in där, för om någon hade slagit ihjäl honom så hade de inte orkat släpa honom hur långt som helst. Men vem vet? När jag såg vattnet började jag tänka mig allt som en film, att en gäng främlingar blir instängda i en oändlig tunnel, vi börjar dricka det äckliga vattnet för överlevnad och sedan hittar ett lik som ligger och flyter i samma vatten, USCH!



Överallt i tunneln kunde man hitta gamla ölburkar. Vi fortsatte att vandra inåt och alla var på helspänn, man såg inte helt vad man klev på. Man kunde se med hjälp av lampa målningar på väggen från 2011, och detta hittade vi under en klotrad stor bild (väldigt snygg) på väggen. Det är stearinljus som dom satt i ölburkarna och varmeljus som står bredvid. Troligtvis för att lysa upp det mörka utrymmet och få ett bra resultat. Denna tunnel är ju ett drömställe för alla bombare som inte  vill bli påkomna.

Vi fortsatte att gå ytligare lite innan vi gav upp, jag fick reda på att det var en gamla spritförvarings butik. I mina hemska, samtidigt löjliga tankar som utspelade sig som en film så kollar jag ned på marken och ser någonnting ritat, vitt, stort, backar lite och ser att det är en människa!!! Ni vet sådär som de brukar rita runt ett lik efter de hittat de för att forska vidare på hur han/hon låg osv, och gud vad jag blev rädd. Där vände vi, vilket var skönt.

Det var en ganska cool upplevelse såhär efteråt, men jag var så rädd att jag kunde kissat på mig samtidigt att jag var så spänd av intresse. 

På söndag är det skallgång igen, jag vet inte om jag ska dit, men jag hoppas att alla som kan hjälper till och letar efter honom. Släktingarna förtjänar i alla fall att begava honom. Jag hoppas aldrig att detta händer någon jag känner. Vilken smärta det skulle vara..

Min lördag

Lördags morgonen vaknade jag upp vid den mest underbara personen som finns, min fina pojkvän. Vi hade haft en lugn natt och sovit riktigt skönt, haft väldigt mysigt, som vanligt. Känner att jag bara blir mer och mer kär i honom vilket är otroligt, att vara nyförälskad är helt fantastiskt verkligen!

Jag åkte sedan vidare till vallentuna där jag mötte upp min syster och systerdotter Thea som skulle dansa.




Thea är björn i "björnen sover"


Emma dansade mer än vad Thea gjorde, och hon ville mest upp i mammas famn som ni ser här. 



Efter en lång dag med mycket pussar, kramar, bus, bakande och allt vad vi nu gjorde så kom Thea ut från en dusch med pappa och var jätte kall, så hon kröp in under en filt med mig och började fråga mamma efter sockerkakan som de bakade. Här sitter hon och äter en stor bit innan läggdags. MUMS!

Alltid lika trevligt att vara och hälsa på min syster. Hon är lika ljus galen som jag, så är alltid massa ljus tända och så kärleksfullt känns det. En avslappnande son här i världen. 
Har ni också en avslappnande son? vart i såfall? 
Om några minuter kommer min söndag i bild också.
Kärlek♥

väntan..

Nu sitter jag i skolan på en extra timme SO och väntar på att jag ska till sången som börjar kl 14.00. Då ska jag sjunga i 20 minuter, sen hem och ta en macka, byta om och vidare till dansen. Jag älskar måndags eftermidaggar!! 
Jag ska försöka blogga lite senare och lägga upp lite bilder från helgen, den har både varit kul, mysig och spännande. Ska skriva om lördags myset hos min syster Emma, och den spännande skallgången igår.
Hoppas alla har haft en underba start på sin måndag!
Kärlek ♥

Hos älsklingen

Jag är hos Martin nu och har varit här sen igår efter skolan. Känner mig väldigt utvilad efter en lugn kväll/natt. Martin ska vidare  på fest ikväll och själv åker jag till min syster i brottby och tar det lugnt. Alltid lika skönt att komma till Emma när man inte orkar vara hemma. 
Jag bloggar mer imorgon!! 
kärlek ♥

Undra vad gud försöker säga mig..

Skrev ett långt inlägg om min hemska dag, men det försvann och det jag skrev efter syntes bara (inlägget "förresten..) Undra vad gud försöker säga mig med det. Jaja, så kan det vara. orkar tyvärr inte skriva om det. Haha..
Ska plugga lite nu, sen duscha, kolla bigbrother och sova. Det vanliga som mina kvällar består av :) Ska försöka åka förbi min syster någon dag och sjunga hennes sing star också som hon hade fått som ännu inte blivit av och lämna en bild från hennes student som vi hitta igår när vi röjde :) Hon kanske kan på lördag, hm? Vi får väl se :)
saknar både henne och min fina systerdotter Thea, som är så go, den lilla busungen!!!
Nej, tiden rinner iväg och har saker att fixa.
kärlek♥

förresten...

Jag vet att det har blivit väldigt mycket text och väldigt lite bilder, det ska bli ändring på det, jag lovar! Men just nu får det vara såhär.. 
Imorgon kommer det upp bilder på hur mitt rum såg ut när vi skulle ställa in min garerob i förrådet och var tvugna att rensa ut massor av saker. Haha.. Ja, nu undrar ni säkert varför den ska stå i förrådet, min nya garderob. Men det avslöjar jag också imorgon. Pappa har kommit på en ganska bra idé :)
Kärlek ♥

Underbart det är att dansa :)

Dansen igår var inställd, men idag fick jag dansa vilket alltid lika underbart. Det är en av de grejerna som gör min vecka!!! Jag blir så himla glad av det, kan släppa tankarna fria till musiken och bara fokusera på rörelserna, så skönt! Sen är det ju väldigt uppfriskande att röra på sig, det är som att trots att man tar ut sig, så orkar man ändå mer, fantastiskt :D Videorna från dans battlet kommer när jag listat ut hur man laddar upp videos här, hihi.
Nu ska jag hjälpa pappa att sätta ihop min nya garderob som han köpt till mig, sedan blir det big brother, och sen sängen :)
Hoppas alla haft en skön tisdig med sol :)
Kärlek ♥

Helt ny grej..

Gud va svårt det är att komma in i detta, haha. Inte bara att jag glömmer bort det, utan det är svårt att komma på vad man ska skriva för att vara varierande osv. Min syster Emma är min bloggidol, hon hinner alltid med trots jobb och barn, och det är alltid intressant att läsa :)



Mitt naturligt lockiga hår, ja.. snart förvinner det! I alla fall för ett tag. 
Jag har längtat så efter att få rakt hår, så nu ska jag göra en behandling i typ av en inpackning som sitter i tre dagar och får håret rakt i 3-6 månader. Bara dags att beställa tid! 
Skönt med förändring :D och blir det inte bra, så får jag ju ändå tillbaka mitt naturliga hår efter en tid, vilket är lättande :)
Nu ska jag äta mina nudlar och kolla på Gordon´s kitchens nightmares.
Hoppas ni haft en bra start på veckan.
Kärlek ♥

Bloggandet fortsätter i helgen..

Jag är så himla stressad och har så himla mycket i skolan nu att jag till och från undrar om det är värt det, så jag får hoppa över bloggandet till i helgen och hoppas att det känns bättre nästa vecka.
I helgen kommer någon bild från bowlingen men framförallt från DANS BATTLET som är imorgon på danshuset här i sollentuna där jag dansar. Det blir en hel del videos och bilder då det håller på ganska länge- 20-21.30. Hoppas ni tycker det är lika kul som jag! :D Jag deltar inte i battlet, men jag älskar att titta på de sjukt sköna folket som dansar där.
Vi hörs mer i helgen.
Kärlek ♥

plugg plugg plugg..

Nu sitter jag på SO lektionen och MÅSTE få klart min uppsats!
Det blir sång och dans efter skolan så kommer inte hinna skriva så mycket idag.
Hoppas alla har en toppen måndag.
kärlek ♥

SOLSKEN!!!

Idag skiner solen här i göteborg och det känns underbart!! Man blir så lycklig när det är fint väder och specillet nu när man saknar våren och sommaren. Idag ska jag hem till stockhom igen, vilket är skönt då jag saknar min pojkvän och är alltid skönt att komma hem och pyssla om sig lite och sådär :)
Imorgon är det skola, sång och dans, UPPFRISKANDE!! 
Nu ska jag packa ihop mina grejer, äta lite sedan bär det av mot tåget.
kärlek ♥

Utmattad och har huvudvärk..

Det är de trevligaste dagarna som tar på en mest! Jag får berätta om filmen imorgon, nu ska jag alldeles snart sova för är hur trött som helst. Har i alla fall haft en otroligt trevlig kväll och det tackar jag mamma och syster för, det var precis vad jag behövde!
Nu hoppas jag alla får en bra sömn, godnatt!
kärlek ♥

Maten snart klar!

Efter att ha gått en skön promenad med hunden idag i björlanda kile och sedan bowlat så ska det passa perfekt med mat, är jätte hungrig! inte bara det, idag blir det sjukt god mat igen- Karrestek med sås och potatis, MUMS!!!! Min mammas mat går närstan att döda för *dreglar lite, hihi*
Senare ikväll blir det BIO, och sjävklart var jag lite fräck och valde en film som jag inte kunde se med pojken min, haha ;) Vilken film och bedömning på den kommer senare. Nu ska det ätas!
Ha en fortsatt trevlig lördag.
Kärlek ♥

Sängdags!

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig vilket ska bli underbart skönt :)
Nu önskar jag bara att jag var hos Martin och att det var i hans famn jag skulle somna, då sover jag som skönast.. Men man kan ju inte alltid ha det bäst, eller vad säger ni? haha, jag mår bra här hos mamma och det duger mer än väl :) Godnatt allesammans!!
kärlek <3

fastspikad vid tvn

Nu har vi satt oss framför tvn och satt på filmen "uptown girls".
Vi har svullat i oss hemmagjorda semlor och njuter av livet till tusen.
Nu tar vi fram massa chips för att svulla ännu mer :$
Hoppas alla har en lika bra fredag som jag!
Kärlek ♥

Skön promenad!

Jag och Sofia gick ut med hunden för ett tag se, och gud va hon är duktig vår lilla Fatsy! Hon är bara 9 månader men ändå så himla mycket bättre i möten med andra hundar och på att lyda i överhuvudtaget än de flesta. BRA JOBBAT MAMMA!! 

Jag har precis tagit en dusch och väntar nu på att mamma ska komma hem. Idag blir det grillat med rotfrukter i ugn till middag och kanske någon god sallad, mums! Ännu senare blir det film, film och åter film. En lugn myskväll vill säga :D Vad det blir för skoj vi ska hitta på imorgon är inte riktigt bestämt än, så vi ska väl försöka enas om det också, det vet man aldrig hur det går, men kan garantera att det blir bra i slutändan. 
Hoppas alla har en bra fredag!
kärlek ♥

Mamma...

Nu är jag äntligen hos mamma igen och känner mig lika avslappnad som vanligt när jag är här. Alla där ute har nog någon person som de känner att alla vardagliga problem känns mindre med, en person som skrattar med dig åt dina dåliga skämt och som mer eller mindre vet exakt vad du behöver höra osv. min sån person är min mamma vilket gör att det alltid känns lika lättande att komma hit.
Tack mamma, jag älskar dig och hoppas du förstår hur mycket jag uppskattar att vara här! 

Jag och min fina syster Sofia stannar här till på söndag och vi ska ha jätte mysigt tillsammans. Idag har vi bara tagit det lugnt och detsamma blir det nog imorgon eftersom mamma jobbar. Men på lördag ska vi nog hitta på något kul tillsammans, men mer om det då ;)

Nu ska jag återgå och sedan hoppa i säng.
Kärlek♥

Påväg till Göteborg..

Då sitter man på tåget och kollar ut över landskapet som susar förbi, samtidigt som jag försöker plugga lite. Gud va vacker naturen är på sina ställen!

Jag kan känna mig lite som på film när jag åker såhär.. Någon som sitter och försöker skriva någonting, har huvudet fullt av andra tankar och tittar ut genom fönstret- sådär lagom dramatiskt som hela livet är, haha. 

Nu undrar jag hur jag ska komma vidare i mitt pluggande, är inte motiverad alls och har hur mycket som helst att göra, längtar tills det är över, tills allt är gjort och jag kan pusta ut!!! Ett lov ska inte behöva vara fyllt med massa plugg, och ångest för att man "tar det lite senare" hela tiden. 
Men nu ska jag inte lägga ner tid på att klaga över det, går inte att ändra på nu ändå. Ska istället återgå till Sudan konflikten och hoppas jag kan göra någonting bra utav den *pust*.
Hoppas ni andra har en fantastisk torsdag och har något att se fram emot precis som jag.
kärlek ♥

Dags att börja blogga ;)

hej och välkommen till min nya söta blogg, som kommer fyllas med mina vardagliga tankar, både ytliga och djupare. Om inte du uppskattar denna, så ska du veta att det för mestadels bara är för min skull. Have a nice life bitch, puss ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0