Härliga Fredag





Idag började jag skolan klockan 2 och sluta 3, varför kan inte varje skoldag vara så? Älsklingen hade hål timme så ungefär när jag vaknade så undra han om han kunde komma till mig en stund. Så fick trevligt sällskap vid frukosten och kunde ligga och mysa lite innan vi skulle dra iväg :) UNDERBART!

Nu hade jag tänkt packa ner lite grejer inför helgen och sen bara vänta tills vi ska åka :) Vi har bestämt att vi ska äta middag innan vi åker, mycket skönare att ha det gjort när man kommer fram så man bara kan ta det lugnt framför tvn sen :)

Nu ska jag äta lite mellanmål :) Får se om jag skriver mer sen, annars..
Ha en super trevlig helg!
KÄRLEK ♥

Planer för helgen.

Denna helg åker jag med familj och pojkvän till landet. Pappa behöver ta upp båtarna och han tror fortfarande att jag och min syster är barn och vägrar lämna oss ensamma hemma en helg. Så, vi måste med. Blandade känslor över det såklart ;)

Tycker det ska bli väldigt mysigt med en helg då man bara kan slappa och ta det lugnt, sova hur länge man vill. Kolla film, vara i naturen. Träffa farmor och farfar är alltid kul också :D Bada tunna som gör att man somnar så underbart gott sen, åh :$ Att Joakim är med gör det ju bara bättre!
Men.. det är mig vi pratar om, jag blir JÄTTE lätt uttråkad och nu när det börjar bli kallt är det inte det roligaste jag vet. Sitta på landet liksom, det gör jag ju redan någon vecka för mycket under sommaren. Haha :)

Jag ska försöka glädja mig åt att det är lite mysigt, att jag har min pojke där och att det bara är en helg som kommer gå snabbt. :) Något bloggande får ni däremot inte, vi har inget internet på landet och känns väldigt tveksamt att pappa tar med sin dator denna helg. Och att låna min systers kommer vara omöjligt för den är hon fast spikad vid när hon är där ute. Hon bokstavligen hatar att vara på landet :P

Jag kanske bloggar lite imorgon, annars hör ni mer från mig på söndag :)
KÄRLEK ♥

Street pole dancing ;)





Jag är ju väldigt intresserad av dans och tycker det är otroligt kul. Det man tycker är kul är också bra för kropp och själ, dans ger dig ju även träning, vilket är perfekt ;) Så, nu till vårterminen har jag tänkt börja dansa street pole eftersom det inte blev av denna termin. Jag är inte jätte insatt i vad exakt det är för något. Utan det jag vet är att man dansar på stång och att det även är lite pussycat dolls liknande dans utöver det. Kan jag tänka mig i alla fall.

Att dansa på stång är ju sjukt mycket träning eftersom att man behöver ha muskler för att orka hålla sig uppe. Till skillnad från stripptese eller pole dancing tror jag att detta är lite mer rumsrent. Det tycker jag är sjukt bra :) Så till vårterminen ska jag och några kompisar förhoppningsvis börja dansa detta. Väldigt kul! :D

Jag ser fram emot det och hoppas verkligen det blir av :)
Vill du hänga på, så hör av dig!
KÄRLEK ♥

SNART HELG! :D

Igår bloggade jag inte för jag var hos min pojkvän och tog hand om honom, han mådde inte vidare bra och sov hur länge som helst. Så  jag höll honom sällskap och pussa lite på honom :)
Ska självklart blogga mer idag, funderar på att dra och kolla kläder efter skolan- TOMT I MIN GARDEROB!! :( får bara hoppas att pappa är på bra humör och vill köpa kläderna åt mig sen. hihi (a)

Nu måste jag skynda mig till bussen, ska ha stavgång på idrotten nu i 2 timmar. Kul? Jag vet inte, är fortfarande lite förskyld så kan knappt varma med :)

Vi hörs senare.
Ha en fantastisk torsdag :)
KÄRLEK ♥

En månad i skolan!

Nu har det gått en månad i gymnasiet, och jag måste säga att det känns bra :) Det går väldigt fort och det måste väl innebära att det går bra och att man trivs? Helt fantastiska människor måste jag säga och jag känner att jag har kommit rätt :) Har inte en tanke på att byta.

Jag ser fortfarande folk från min gamla klass, många går ju i Rudbeck. Ibland känner jag att jag trivs så mycket att jag inte alls vill tillbaka. Men nu för en kort stund och ibland när jag ser mina gamla klasskamrater så längtar jag faktiskt tillbaka :) Det var så avslappnat och skönt. Men det blir väl så efter 3 år tillsammans kanske?  Känner att dom alltid kommer finnas med mig i alla fall och därmed ha en plats i mitt hjärta :D

Bild från balen och vårt spexfoto :)
Tryck på bilden så blir den större!



Haha, ja. Många skratt och många bråk blev det under tiden tillsammans. Men vi fick i alla fall ett bra avslut tillsammans och det känns jätte bra :) Nu får man väl bara vänta och se om det blir någon "åter träff" om 20 år eller något. Haha, Fy så hemsk!


Skönt att få en liten nystart nu :)
KÄRLEK



Den röda hösten!




Nu ser man verkligen hur löven börjar bli gula och lite röda :) Det är nog det vackraste med hösten- dom röda löven! Dom gula behövs också, men det röda gör det vackra :) Gick precis och tog ett rött höst äpple från trädet i trädgården, det var så gott att det saftades i munnen, mmm :D

Idag ska jag träffa Michis, vi får se om vi drar ut och fotar lite träd och så eller om vi gör någonting annat :) Jag vill ju helst att det ska bli lite rödare ute först (helst som på den underbara bilden), så nästa vecka kanske, eller ännu senare, hmm? ;)

De tråkiga är bara att jag inte har någon speciellt bra kamera och är inte heller så bra på att fota.. Skulle verkligen vilja kunna fota och få bilder som den ovan. Då man bara lyckas få det där lilla extra med skarpa och allting :) Det skulle jag tycka var riktigt nice. Det är ju så vackert! Har alltid tyckt att det är kul att ta bilder. Under sommaren har jag tagit tusen bilder på solnedgången tror jag, haha :)

Nu när vi ändå pratar massa rött så tänkte jag gå och måla naglarna röda.
Vilken färg föredrar ni på naglar?
Tycker ni att man ska måla tånaglar eller bara fingernaglarna?

Märkte att jag och min syster har väldigt olika åsikter om det, så kul att veta vad ni tycker :)
KÄRLEK  ♥

Ångest attacker..

Inatt har jag haft ångest attacker, orkade därför inte gå i skolan pga sömnbrist. Tänkte försöka sova idag och friskna till ännu mer, men nej.. då skulle jag ha ångest attacker nu på morgonen också, vafan? :s Så nu ska jag snart till skolan och gå på resten av lektionerna och sen försöka kolla lite på dansen. Så får jag hoppas att det är bättre ikväll..

Så irriterande när man inte vet varför det blir såhär. Sen blir pappa sur också för han förstår inte och tycker att det inte är någon anledning till att inte gå till skolan. Då blir jag ledsen så det blir en väldigt ond cirkel av allt ihop.

Jag tycker att mina ångest attacker sätter stopp för en hel del i mitt liv och därför är det sista jag behöver någon som blir sur på mig för att jag inte mår bra.

Nu längtar jag extra mycket efter Mamma, hon är den som förstår!
Jag älskar dig Mamma!
KÄRLEK ♥

Navelpiercing!

Är det inte sjukt sött med navelpiercing?
Visst, jag kan inte säga att det är snyggt på alla, för det är det faktiskt inte. Men på de allra flesta så tycker jag att det piffar till det sådär lagom mycket, snyggt och faktiskt i många fall sött!
Jag tycker det alltid är svårt att bedöma om någonting är snyggt på sig själv eller inte, och ännu svårare är det ju  med en sånhär grej. Går ju inte direkt att bara testa ;)
Jag har haft navelpiercing, men inte länge alls.. Hade den i några månader, den blev infekterad och ville inte läka osv. Så tillslut bildades det bråsk runt hålet så det blev hårt och då gav jag upp och tog ut den. Jag har fått ett jätte fult ärr, och därför funderar jag på att ta igen för att täcka ärret. Jag har pratat med en tjej på en studio här i närheten och hon säger att det inte ska vara några problem alls. Men finns bara ett bekymmer...

Jag tycker att man ska vara smal, och jag är inte smal. Det är inte bara snyggare om man är smal, utan det läker även bättre för "fettet rör sig" och det gör att det läker sämre. Så, nu är ju frågan, ska jag ta piercingen nu när jag får pengar (rätt årstid nu när det börjar bli kallt osv) och börja träna. Eller ska jag träna först och ta piercingen om ett år?

Jag ska nog få ett gymkort av pappa så träna mer ordentligt kommer jag börja göra. Behöver gå ner 20 kg. Jag kommer även ta piercing förr eller senare, så nu är bara frågan hur jag ska göra!?

HJÄLP MIG :D
KÄRLEK ♥

Språkresa!

MALTA I SOMMAR. Nu är det mer eller mindre bestämt att jag ska åka. Gissa om jag är glad? Vi ska bara beställa resan, sedan kan jag bara vänta in sommaren och åka :D Pappa sa "men nu gäller det ju att du får bra betyg", men hallå, det är ju mig vi pratar om? Jag brukar klara mig. Över betyget E (G- nya betygs systemet) är väl bra? ;)
Jag åker med STS språkresor- ett stort företag vilket känns väldigt tryggt :) Tror det blir 3 veckor- 2 veckor med "skola" och en vecka semester. Engelska är det som jag vill studera eftersom att jag i princip aldrig läst mer än svenska och engelska. Dessutom så råkar det vara så att vi åker till Italien på språkresa med skolan i vår! Det kommer gå på under 3000 kr, så det hänger jag nog också med på, alltid underbart att upptäcka världen ;) Språk är faktiskt inte alls min grej, så även om det är lite kul att läsa italienska så tror jag inte att jag kommer fortsätta med det. Kan nog bero på att jag har så svårt för det.

Jag känner i alla fall att detta kommer bli jätte kul och vet inte hur jag ska tacka pappa för detta!! Det är ju ingen billig resa liksom :$ Det enda som jag måste tänka på nu är att spara pengar så att jag har lite fickpengar :)

På resan får jag även gå en dykarkurs om man betalar lite extra. Det kommer jag nog garanterat att gå eftersom nästan alla på pappas sida håller på med dykning. Min Farfar äger en typ av dykarfirma- Ekens! Dom sysslar med dyk kuber och gummibåtar och sånt där :) Så även om det kostar pengar så blir nog i alla fall min farfar glad om jag tar den kursen :)

Åh, jag längtar så himla mycket tills jag får komma iväg!
KÄRLEK ♥

UNDERKLÄDER!

Om det är något som jag har riktig passion för så är det fan underkläder. Visst, jag tycker väldigt mycket om kläder och skor, men underkläder är det bästa. Det händer inte att jag går och shoppar utan att gå in och kollar på Change efter något snyggt som jag känner för!! Synd bara att det är så dyrt :( Ibland vill jag bara ha hela butiken men pengarna räcker ju inte till. Jag brukar kunna flirta till mig kanske 2-3 BHar av pappa, men... det måste ju matcha, eller hur? Och trosor med "lite tyg för pengarna" som min far brukar säga, det bekostar inte han, det betyder alltså att jag måste köpa trosorna själv. Det har inte jag alltid riktigt råd med, med tanke på allt annat kul man också vill göra som kostar pengar ;)



Eftersom jag har väldigt stora bröst så kan inte jag köpa BHar på vanliga klädes affärer, dom är för små och dessutom har dom ju ingen vidare kvalité. Så för er som kan kosta på er de lite dyrare och som föredrar bra kvalité, handla på Change! Det är helt suveränt, du får hjälp med storlekar osv av en jätte trevlig personal.

Just nu känner jag för att köpa underkläder.
Snygga underkläder ger dig självförtroende!
KÄRLEK ♥

Film med min pojke :)

Jag och Joakim ska nu kolla på Pirates of the caribbean och kanske äta något sött (a) Sa ju att jag inte tänkte dra ut i helgen, men till sin pojkvän är väl helt okej, eller hur? Han kom till mig igår kväll och jag gick nästan och la mig direkt så vi umgås idag istället. Skönt att sova bredvid någon man gillar, speciellt när man är sjuk. Jag kände mig direkt bättre när han kröp ner bredvid mig och sa massa gulliga saker.

Han förgyller min dag :)
Kärlek ♥

Sjukling

Är sjuk. pallar inte blogga. puss

Snart Faster :)

Min underbara bror och hans fina Matilda :)
Vilken dag som helst nu så blir jag faster!!! Det ska bli så himla kul :) Har ju redan världens sötaste systerdotter och nu ska jag få en brorsdotter också. Jag älskar barn och att se hur mina syskons barn blir tycker jag är så himla spännande. Det är ju dessa människor som jag verkligen växt upp med och att se hur deras personligheter speglar sig i deras barn är så kul.
Jag vet att min bror kommer bli en helt otrolig pappa, han har alltid  kunnat ta hand om mig och hans andra systrar. Han är lite över beskyddande men det är ju för att han bryr sig och det är en del av hans fina charm :)
Matilda, hon ser ju ut som en ängel, eller hur? Känner henne inte lika bra som jag önskar att jag gjorde, men jag kan inte tänka mig annat än att hon blir en fantastisk Mamma. Jag litar på min brors omdömde och jag fick en himla bra känsla när jag träffade henne. Hon är absolut välkommen in i våran familj.

Nu längtar jag bara massor efter att få träffa den lilla bebisen, åh! :)
KÄRLEK ♥

Hemma Fredag..

Jag verkligen hatar att vara sjuk, och jag tror förskylning är det värsta. Får så ont i halsen och i hela bröstet när jag hostar och har mig, USCH! Jag kämpade mig igenom skolan idag i alla fall, men energi till mer än så fanns det inte. Eftersom jag gärna vill bli frisk så kommer jag ha en såndär tråkig helg då man bara sitter inne. Får hoppas att jag kanske får lite sällskap av någon :) Hatar att vara ensam!
Jag kommer blogga om jag orkar, annars ligger jag på soffan ;)
Ha det bättre än jag!
Kärlek ♥

Underbara sommarkvällar...

Jag saknar mysiga sommarkvällar som denna.
Jag saknar inte just personen som var bredvid mig just då.
Men jag saknar de varma sommar kvällarna.
Höra vattnet slå mot bergskanten.
Se solen gå ner bakom horisonten.
Känna hur livet är på ens sida.
All energi som man får när sommaren är här.
Dofterna, ljuden, skratten- allting.


Hoppas höst, vinter och våren går snabbt.
KÄRLEK ♥

Förskyld..

Nu har jag blivit ordentligt förskyld, näsan kittlar och rinner och  halsen gör otroligt jävla ont. Jag som tyckte att det kändes hyfsat bra igår ändå.. :( Att vara förskyld gör mig inte heller piggare direkt. Igår var jag så trött att jag skickade hem min älskling för att jag behövde sova :O Inte alls likt mig.. Så igår blev det heller ingen plugg, vilket betyder att jag kommer behöva plugga stenhårt idag och i HELGEN :( inte alls kul...
Just nu är det egentligen orientering i skolan, men eftersom jag mår som jag mår så stanna jag hemma från den och går på de andra lektionerna istället.
Jag tycker alla ska dricka lite te idag och hålla sig varma och mysiga, kanske tända lite ljus ikväll?
Det ska nog jag göra i alla fall.
KÄRLEK ♥

Dumma regn!

Den här dagspromenaden/orienteringen på en mil var allt annat än kul, det var spöregn, lerigt och bara sjukt långtråkigt! Jag som trodde att det kunde bli lite mysigt, men där trodde jag fel.
Eftersom att jag var dyngsur och kall när jag kom hem så har jag nu tagit en lång varm dusch. Tror jag ska gå ner och smörja in mig lite med boddy butter- Mango (Underbar kräm) och sedan sova lite faktiskt. Det tar på krafterna att gå i några timmar. Måste även fortsätta plugga till provet, vilket jag gör bäst med pappas hjälp så det kommer jag nog ägna kvällen åt :)
(Från hösten för tre år sen typ, kolla brun jag var!?)
Med lite tur får jag kanske träffa Joakim idag också, som nästan varje dag. Börjar dock blir riktigt förskyld och har jätte ont i halsen, känns inge bra att smitta honom direkt :(
Men vi får se, tycker om min goa pojke.
KÄRLEK ♥

Hejohå, ut och gå!

Nu är det snart dags att dra ut och gå i skogen, kul! :D haha, en macka och massa kakor är nedpackade för att mumsa på på vägen :) Synd bara att det regnar.. Annars tycker jag att sånt här är ur mysigt. Hihi.
Ha en bra dag.
KÄRLEK ♥

Dö trött!

Förstår inte hur mörker kan påverka en så mycket, på sommaren kan man vara vaken hur länge som helst utan att man tycker att det är jobbigt. Nu när det börjar bli mörkt sover jag fan middag när jag kommer hem från skolan, hahaha. Det är ju galet.
Efter den spårade fredag-lördags natten så känna det som att jag inte kunnat återhämta mig, jag kom hem klockan 7 på morgonen och tog det lugnt resten av helgen, men känns som jag inte sovit på flera dygn. Det är därför jag inte har bloggat.
Imorgon ska alla 1a års elever i Rudbeck gå på en dagspromenad på 1 mil, tycker faktiskt att det ska bli riktigt mysigt :) På vägen ska man göra några typer av "fångarna på fortet" uppgifter, smart sätt att lära känna folk bättre :) synd bara att det tydligen ska regna imorgon. Joakim skulle skita i att gå imorgon, resten av hans gupp också, onödigt va? ;) Haha.
Nu ska jag snart kolla på idol (om det är idag!? förstår inte riktigt vilka dagar det är) sen ska pappa hjälpa mig att plugga lite. Har prov på Antiken, Medeltiden och renässansen på måndag, HJÄÄÄLP!!! Första provet i historia, då vill man ju pristera hyfsat bra :)
Skriver imorgon efter en uppfriskande dag i  naturen.
KÄRLEK ♥

Finaste killen.

Du ligger där i min säng under det söta täcket och sover, solen lyser på dig genom fönstret och jag ligger bredvid och kollar. Hur kan en människa vara så söt? Jag vill inte störa men ändå viskar jag försiktigt älskling i hopp om att du ska vakna och kolla på mig med den där charmiga nyvaknade blicken. Du får mig att le. Med alla dina söta ord och fina blickar så får du mig att le. Du får mig att känna som jag svävar på moln. När du rör vid mig sådär ömt känner jag mig så speciell och kan inte låta bli att kyssa dina läppar. När våra läppar möts så går det en stöt genom hela kroppen och det är då jag känner mig som mest kär.
Jag tycker om dig så fruktansvärt mycket Joakim, du är speciell.
Du är beroende framkallande.
KÄRLEK ♥

Feeeeest!

Ikväll/natt blir det fest för min del med Rebecca Tingvall i farsta :) Ska bli skit kul, har inte träffat henne på väldigt länge. Spårar alltid när vi är med varandra vilket alltid är lika underbart varje gång. Vi ska köra en hel natts festande så imorgon kommer jag vara fruktansvärt trött. Därför blir det perfekt med en mysdag/kväll med världens bästa pojke Joakim imorgon :) Vi ska kolla på barn film och äta massa godis och annat gott. Sova tidigt :D
Tycker om min Joakim riktigt mycket. Njuter av varje sekund tillsammans med honom :)
Nu ska jag fixa lite och sen åka :)
Kärlek ♥

Akademibokhandeln..

Dags att köpa lite block och så till skolan sedan hem och plugga :) Bortsett från det ska jag endast vila idag och bara ta hand om mig själv. UNDERBART!
Ha en fantastisk dag
Kärlek ♥

Lev livet, stäng inte in dig...

Man ska aldrig ändra någonting när saker och ting är bra, för man vet aldrig hur det då kan bli...

Jag är väldigt trött just nu på folk som överdriver saker, minsta lilla. Eller ännu värre, personer som blir sur på en över saker som man själv egentligen inte kan rå över. Största dissen på dessa saker. Varför kan inte människor bara vara glada och bjuda på sig själva?

Jag orkar inte dras ned med andra.

Sova middag :)

Jag har nu slutat skolan och kommit hem. Eftersom ingenting ville gå riktigt som jag ville igår så blev det ju som sagt lite sent och jag blev väldigt trött, att jag då inte kunde sova ordentligt gör att jag är minst, om inte mer, trött idag. Så nu ska jag dricka lite te framför TVn och sedan sova en stund :)
Lite senare så ska jag träffa Joakim och som vanligt kommer vi väl inte göra så mycket egentligen. Känner att jag har en himla dålig fantasi just nu när det börjar bli kallt och det hela tiden är tråkigt och blåsigt väder. Någon som har några tips på vad man kan göra så man inte tröttar ut varandra helt? Helst någonting som inte kostar så mycket- sparar fickpengar till språkresan till Malta som troligen blir av!!!
Åh, jag är så himla lycklig :D
Vi hörs senare sötbollar.
KÄRLEK ♥

För lite tid..

Jag har haft väldigt packat schema idag och har därför inte kunnat skriva, har inte kunnat ta det lugnt riktigt ordentligt en enda sekund. Men nu hade jag tänkt att jag skulle sova så får äntligen andas ut lite!

Tycker om min fina Joakim Norborg väldigt mycket!

Godnatt alla underbara.
KÄRLEK ♥


Trista städning...

De som känner mig vet att jag har en liten lätt städ mani och om jag kommer till ett rum där man inte kan komma fram eller gå barfota i för att det fastnar äckligt damm eller annat under fötterna, då kliar det direkt i mina fingrar. Så igår började jag städa kära Joakims rum för det såg inge vidare ut här. Men vilket underbart resultat ;D Jocke tyckte däremot inte alls att det var kul utan låg bara i sängen och tyckte att han kunde göra det en annan dag och att vi skulle ta pauser hela tiden, därför tog det sin tid ;) Men eftersom han var så duktig ändå så har jag lovat honom att för de pengarna vi hitta på hans golv ska vi köpa godis och mysa framför en film någon dag. (Vi hitta 50 kr i mynt, det är sjukt, då förstår ni nog hur det såg ut här)

Sålänge jag finns kvar i hans liv kommer det aldrig bli så stökigt igen i alla fall, det kan jag lova :) Nu ligger han i sängen och spelar och väntar på mig så ska krypa ner bredvid honom ett tag innan jag ska åka hem för att sova. Skola imorgon ju, blä. Men det är i alla fall måndag, vilket innebär dans- UNDERBART! 

shit va tiden går fort, snart knackar väl joltomten på dörren också! 
Jag hänger inte med, haha.
kärlek

Underbara fredag!

Ska om någon minut springa iväg till bussen för att åka till skolan. Älskar att jag börjar klockan 12.40 på fredagar :D Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska vara med Joakim men vad vi ska hitta på vet jag inte. Antar att vi drar ut först och sen hem till mig och kanske bastar och har lite mys :)
Idag är det även sol så jag känner mig lite extra glad, underbart! :D
Ha en fantastisk fredag.
Kärlek ♥

Myskläder på!

Jag ska snart ta en lång varm dusch och sedan mysa in mig i pyjamas, under täcke framför TVn, detta väder får mig så frusen. Hade två timmars idrott i spöregn tidigare idag, usch! Kanske dricka lite te också? Bra för halsen, tror nämligen att jag börjar bli förskyld :(
Igår klippte jag mig förresten :D Hatar att ha nyklippt ut, ser lite för rakt och tråkigt ut. Dom tog 1 dm av håret så känns som jag har hur kort hår som helst nu, vilket är tråkigt. Vet heller inte riktigt hur jag ska sätta upp det osv när jag precis har klippt mig, så jobbigt när man är van vid någon annat, men men.. Det är skönt att inte ha slitet hår i alla fall och att jag kan börja med mina hårprodukter på riktigt :) Ska försöka klippa mig lite oftare nu så att dom slipper ta så mycket varje gång, haha :)
Jag har fortfarande inte möjlighet att ladda upp bilder och så på samma sätt som jag vill eftersom jag än inte har någon egen dator tyvärr.. Men snart ska även det fixas :)
Ha en mysig eftermiddag/kväll!
Kärlek ♥

sköna sovmorgon!

Idag har jag fått sova lite extra länge eftersom min lärare tyckte att vi inte ska behöva gå på två timmars italienska idag på morgonen om vi ändå ska gå på bio med klassen efter skoltid, för det är ju så jobbigt, eller hur? Haha, man säger väl aldrig nej till lite ledig tid :)
Ja, idag efter skolan så ska vi som sagt på bio i Sollentuna för att se någon italiensk film. Vet inte vad den heter eller vad den handlar om så får väl se hur den är :) Efter bion ska jag träffa en viss Joakim, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men med tanke på vädret blir det väl bara att ta det lugnt och just idag kommer jag skänka lite extra tankar till min kära mor som ska opereras. Hoppas det går som det ska.
Jag älskar dig Mamma ♥
Hoppas alla kommer ha en underbar dag.
Kärlek ♥

Muskelknutar i ryggen..

Min rygg gör så fruktansvärt ont! Just nu har jag nog tusen muskelknutar i min rygg och känner att jag är i stort behov av att gå till en massör och få detta fixat. Jag är ganska van vid att ha ont i ryggen och så av den anledningen att det inte är lätt att ha så stora bröst som jag har, speciellt inte när man är så otränad som jag faktiskt är.. Men man måste väl sätta en gräns, visst?
Jag tror jag ska tjata lite på pappa om att jag behöver pengar till detta, dels för att det är skönt (självklart ;)) men också för att detta inte funkar.
Idag efter skolan åkte jag och köpte enligt mig världens bästa hårprodukter. Min pappa råkar vara lite snål när det gäller såna saker som just schampoo och sånt, han tycker att allt är samma sak och förstår sig inte riktigt på varför man behöver något så dyrt.. så just detta måste jag köpa själv.
Jag använder sleek.look serien som är helt suveränt för mitt hår, min mamma visade det för mig och jag blev förälskad direkt. Det håller håret friskt och trots att du plattar det så ser det fräscht och glansigt ut- alltså perfekt för mitt hår som plattas hela tiden.
Jag har nu inte använt det på någon månad och mitt hår blir direkt tunnare och slitet. Så idag eller någon av de närmaste dagarna ska jag åka till frisören och klippa mig för att sedan börja om från start :)
Om du har lockigt eller krusigt hår så testa detta, det gör det mindre krusigt och skyddar ditt hår när du plattar det. Det är dyrare, men så värt det!
Nu ska jag fixa lite här hemma för besök senare :)
Kärlek ♥

Min energikälla..

Jag  måste bara säga att jag verkligen älskar att dansa. Min härliga dans grupp ger mig så mycket energi och jag tackar gud för att jag har min dans i början av veckan så att jag orkar resten av den. Alla vet ju att träning inte bara är kul och så, och nej, det är väl jobbigt för oss också till och från men med dessa människor som jag dansar med så orkar jag allt! Vi har så kul.
Så idag tänker jag ge alla där ute ett tips: Gör det ni tycker är kul med människor ni trivs med. Ta er tid att göra det där som ger dig energi och skänker dig glädje för du tjänar verkligen på det. Du kanske förlorar lite tid som skulle kunna gå till plugg eller liknande som många anser viktigare.. Men det är minst lika viktigt att ha kul. Kom ihåg det!
Jag älskar min dans och tänker fortsätta!
Kärlek ♥

Ju mer vi slösar med kärleken ju mer får vi tillbaka!




För några dagar sen satt jag på bussen på väg hem, kände mig ensam och fundera på vad som alltid går snett när jag bestämmer mig för att ge kärlek till en person. Jag var väldigt nära till gråt och tyckte att jag faktiskt hade förstört en väldigt fin del av mig själv. Den delen av mig som består av ett stort kärleksfullt hjärta, som bryr sig om andra och som vill att alla på denna jord ska må bra. Jag har så lätt att älska... Helt plötsligt såg jag inget värde i det längre, känslorna inom mig kanske är värt guld och kärleken jag ger. Men för mig kändes det som att jag bara gav samma sak hela tiden fast till olika människor och undrade vad det är för speciellt med det!? 

Sen kom jag och tänka på en text min storasyster har hemma hos sig "ju mer vi slösar på våran kärlek, ju mer får vi tillbaka". 
Då kom det upp för mig, jag är beroende av att ge och ta kärlek, och därför tänker jag förtsätta med det oavsett vad andra tycker och tänker om det. Det är precis som hur icke rökande människor ser på rökare- det går bara inte att förstå varandra. Jag tänker fortsätta ge min kärlek till den person jag tycker förtjänar den, någon gång i livet kommer jag tjäna på det, om det är nu eller om några år vet jag inte.. Men ingen kan få mig att strunta i mitt beroende.
Kärlek ♥

RSS 2.0