NYÅRSAFTON!




Nu hör man hur det smällar av lite raketer och smällare då och då, och jag känner mig så himla glad och taggad :) Känns som att jag kommer få en helt otrolig kväll, med mysig middag och god mat, sen ut och träffa kompisar, avge ett nyårslöfte och inviga det nya året med massor av skoj.

Känner mig lite stressad, är fortfarande hos Joakim, inga grejer här för att göra mig iordning och jag ska vara klar om en timme då gästerna kommer. Shit, inge bra. Haha! Det tar ju nästan en timme att åka till mig om man har otur med bussar och så.. Jaja, vi måste rusa nu. Önskar er alla en super bra och mysig start på det nya året.

Nu längtar jag efter min nyårs kyss!

KÄRLEK ♥

KÄRLEK GÖR DIG GALEN!

KÄRLEK ♥

VAD HÄNDER PÅ NYÅR?

Gud, jag får verkligen ingen tid till att blogga. Jag har hela tiden någonting för mig och om jag inte har det är jag för trött eller inte i närheten av en dator. TRÅKIGT! Jag som faktiskt tycker det är kul att sitta här och skriva, haha :)


Igår hade jag en super kul dag med Noshen och Elvira, även oskar en stund :) Vi var i kista och jag letade som en galning efter en klänning till nyår, det var ganska svårt faktiskt, haha. Tyckte inte det fanns så mycket jätte snygga klänningar. Så det blev en väldigt lik denna klänning, ganska enkel men ändå snygg och kommer funka vid fler tillfällen- perfekt för mig :) Tyvärr hittade jag inte just den klänningen jag köpte och orkade inte leta mer så jag lägger upp en bild på den senare. Men den är ungefär likadan som denna :)

Vi kom inte från kista förns det stängde klockan 21, då var vi ganska trötta men jag och Noshen kom in i andra andan typ och blev jätte pigga, så vi har suttit och pratat nästan hela natten, jätte mysigt och trevligt! Sen klockan 7 så somnade vi, så blir en lugn dag för mig idag, haha :) Håller på lägga lite ansiktsmask och sånt inför nyår så man känner sig fräsch och lite som en ny människa till den nya året :)

Nu ska jag fortsätta smörja in mig och mysa!
KÄRLEK ♥

28 december!




Det är snart nyår, och jag har fortfarande inga riktiga planer. Vet bara att jag och älsklingen ska äta hos mig då vi har lite gäster, men sen då? Herregud, har aldrig varit så här sent ute i planerandet av nyår. Vi har ju i och för sig bestämt oss för att  ta det hyfsat lugnt och vara ganska nära hemma så vi kan röra oss hemåt när vi vill. Men vi får se hur det blir helt enkelt :)

Idag verkar det som att jag ska ta en sväng förbi kista och kolla på lite kläder och sådär, bland annat en nyår klänning kanske? :) Ska bli härligt att träffa Elvira och Noshenni alla fall och ha lite girl time. Får se om jag åker tillbaka till joakim sen eller inte, dags att dra hem en snabbis nu i alla fall för att hämta nya kläder och så, haha :) 

Nu måste jag göra mig iordning :)

KÄRLEK ♥

-

KÄRLEK ♥

Syster jul idag!

Systerdotter Thea, mitt solsken!


Idag ska jag och Sofia åka till storasyster, Jimme och systerdotter Thea och ha en liten mini jul. Byta julklappar och äta middag. SUPER MYSIGT! Längtar efter dom hela tiden, speciellt min fina systerdotters gulliga, busiga skratt. Hon är absolut en glädjespridare den lilla sötsaken. Sen att få vara med mina fantastiska systrar är helt underbart, ingen kan ha bättre systrar än jag :) Jag älskar dom så högt! Synd bara att vi inte träffas så jätte ofta, är ju inte direkt som när man var liten och bodde tillsammans. Den turen har jag bara med Alma och Sofia nu :)

Sen är jag lite ledsen över att min bror jobbar, han saknas ju helt klart. Våran omtänksamme bror Tobias med familj. Får hoppas att vi får tiden att åka dit och ha lite julmys där också :)

Nu ska jag lägga mig hos Jokaim tills det blir dags att åka :)
Ha en underbar dag!

KÄRLEK ♥

GÅRDAGEN..

Gårdagen var otroligt mysig. Jag och Joakim vaknade hos mig i lugn och ro, myste, åt frukost, kollade på tv och gjorde oss iordning i lugn takt. Efter några timmar blev vi hämtade av hans föräldrar för att åka till hans mormor och morfar på jul lunch/middag :) Jätte mysigt och en otroligt härlig och hemtrevlig lägenhet måste jag säga. Jag stor trivdes och hade jätte trevligt. Efteråt var alla trött så det blev så att vi åkte till mig, hämta lite saker och tog moppen (I DECEMBER, SJUKT!) hem till Jokim. Där kolla vi på film och nästan slocknade direkt :)

Härligt att det finns så mycket fina mäniskor här i världen!
KÄRLEK ♥

du har gjort min jul perfekt!



Som alla andra dagar, så har du lyst upp min jul. Du har gjort den perfekt! Du ger mig allt jag vill ha och behöver, plus det där lilla extra som gör att jag känner mig extra speciell. Du får mig att känna mig hörd och betydelsefull. Du får mig att se och förstå att det jag gör och säger har en betydelse, att det inte bara försvinner ut någonstans som tomma ord utan att någon faktiskt lyssnar, hör och tar åt sig!

Det är så självklart för mig att ha dig vid min sida, har aldrig känt att någonting är så självklart förut. Det finns ingenting som får mig att tveka, tanken att det skulle vara annorlunda finns inte. Den ända gången då den tanken finns är vid dom få bråken som dyker upp, då jag blir så fruktansvärt rädd för att allt skulle bli förändrat. Men den rädslan försvinner så snabbt igen, den försvinner nästan innan jag hunnit tänka den för att jag vet att det vi har är så otroligt starkt. Vi retar oss på varandra och blir griniga men vi känner också varandra så väl att det inte gör någonting, vi drar oss undan ett tag och sen är det precis som första dagen då vi blev tillsammans. Allt är magiskt igen och kärleken flödar, kyssarna värmer som den varmaste elden, allt är så fint och känslan helt fantastisk.

Dom leenden du ger mig är otroliga. Visst har du fått mig att gråta, men när du får mig att le sen igen, när du kysser mig, håller mig i din famn, gör mig lycklig och får mig att skratta.. Då läker du alla mina sår. Det finns ingen i hela världen som kan få mig att känna mig så säker som du. Du får mig att känna mig som den finaste prinsessan även de sämsta dagarna. Jag förstår inte hur du gör.

Jag kunde bara drömma om att få en så bra kille som du. Du har allt jag kan önska älsklingen min. 
Jag älskar dig hur mycket som helst, kommer kämpa för oss genom allt.

KÄRLEK ♥

Haft en bra jul?


Jag har haft en mysig jul, fått massor av julklappar och haft otroligt mycket mysiga människor runt omkring mig. Vi är 15 st som firar jul tillsammans, och det är bara pappas sida av släkten, så resten kommer sen. Då får man verkligen komma ihåg att det handlar om att uppskatta varandras närvaro trots att det kan vara en aning påfrestande. Flera timmars prat och paketöppnande gör att man blir helt slut efter ett tag! 

Jag tycker ändå att jag haft en otroligt bra jul och nästa år ska vi försöka (som alla år) att dra ner på julklapparna, att öppna paket i lite mer än 2 timmar är för mycket, även om man är många! Jul är en tid då man ska ha mysigt och visa uppskattning, man ska känna kärleken runt sig. Det är det som är viktigast, det går aldrig att köpa en sådan känsla!

Hoppas ni också haft en bra jul :)

KÄRLEK ♥

GOD JUL!




Har varit super stressigt innan jul så har faktiskt inte hunnit blogga. Blev dessutom förkyld igen och därmed super trött, så hade absolut ingen lust att ta min sista ork till att blogga.

Men jag önskar er alla en GOD JUL! 
sent är bättre än aldrig :)

KÄRLEK ♥

YOU'RE AL FUCKING BEAUTIFUL!

Skönt att höra, men som ingen tjej någonsin kommer tro på fullt ut, tyvärr ;)
Som min mamma brukar säga "skönhet kommer inifrån... Burkar, tuber och flaskor och sånt"

Kom ihåg att det alltid är DU som ska känna dig bekväm!
KÄRLEK ♥

Mini spa!

Har tagit en lång dusch, smörjt in mig, fixat fötterna och bara myst nu jätte länge efter att jag kommit hem ifrån skolan :) SKÖNT! Det är någonting jag verkligen behöver. Lite små spa likt för mig själv sådär i vekorna :) Nu längtar jag bara efter en ansiktsmask, poormask plåster och en massage av någon- både fötter och rygg (det brukar dock min fina pojkvän ge mig, så ska väl inte klaga, hihi).

Nu ska jag tända ljus, lite små kyligt ju, och plugga till de 2 sista proven innan lovet som är imorgon. Italienska prov (HJÄLP, kan inte) och företags ekonomi. Hoppas det går bra! Skulle egentligen bara vilja gå och lägga mig redan nu, är jätte trött. Men har sovmorgon imorgon, så kan inte klaga :)

Ta hand om dig själv och de runt omkring!
KÄRLEK ♥

4 dagar kvar till jul!




Vill bara ha lov nu så man kan utnyttja dagarna till tusen. Man skulle faktiskt behöva lov en vecka innan jul så man hinner med allt tills det är dags. Julklappar som ska köpas, allt bak, all mat ska bli klar, pynta husen, handla julgran, klä julgranen osv.. Jag har ju det där jobbiga problemet att jag inte vet vad jag ska köpa till min älskade pojkvän. Hade planerat att köpa en grej, men när jag kolla efter den så var den slut på lagret! Så, nu har jag ingen aning om vad jag ska köpa.. Hm, kanske komma på någonting.

Sitter och kollar runt lite nu och hoppas på att jag hittar något som känns bra. Det där med upplevelser i present verkar ju populärt, men känns kanske lite tråkigt också? Det är ju sånt man gör ändå, eller? Jag vet inte. Tycker verkligen att det är svårt med julklappar, haha.

Ska förbereda inför bakdag som vi ska ha imorgon lite senare, ska baka saffrans cupcakes.
Ha en underbar start på veckan, och stressa inte för mycket!
KÄRLEK ♥

4:de advent!


Shit, nu är det snart jul. Helt galet! Och min snö har kommit, gissa om jag känner mig lycklig? Jag och Joakim har i alla fall i ren lycka dragit ut och lekt i snön, vi har inte åkt pulka än. Men vi hade snöbollskrig, älsklingen gjorde (mer eller mindre i alla fall) en snöängel. Sedan gick vi tillbaka till honom och gjorde denna snölyckta, mys!

Vi hade dessutom gjort ett pepparkakshus innan, så jag kände verkligen att julen började nära sig. När jag kom hem blev det dessutom glögg och slå in julklappar.
Nu är det bara 5 dagar kvar, vilken lycka!
KÄRLEK ♥

försök att bara använda fina ord idag, det gör någon glad!

KÄRLEK ♥

VART ÄR MIN SNÖ?

Har velat ha snö jätte länge, fick goda hopp när det snöade lite för ett tag sedan. Men nu är jag otroligt rädd att det inte kommer bli någon snö innan jul :( Jag kommer inte kunna åka pulka, eller försöka fånga snöflingor på tungan, eller höra hur det knarar sådär härligt under fötterna! Gud så tråkigt, jag önskar varje kväll innan jag somnar att det ska vara snö när jag vaknar,  men gud verkar inte gilla mig..
Nu måste jag dra till skolan, är typ nervös :O Har Matte prov och svenska tal idag, blää! Hörs sen.
Ingen jul utan snö!
KÄRLEK ♥

se det positiva i livet

KÄRLEK ♥

PLUGG!!




Idag måste det pluggas. Har svenska nationella idag då jag ska hålla ett tal. Jag hatar sådant så är skönt om jag är förberedd i alla fall. Haha, har även matte prov och på något sätt så känns det som att jag inte kommer klara det, så måste verkligen plugga till det ikväll. Usch, jag som bara önskade att jag kunde ta det lugnt idag och planera morgondagen och mysa!

Kanske går det att göra pluggandet bättre genom att ta en dusch innan, smörja in sig, göra te och bara ha det mysigt samtidigt?

Det ska jag i alla fall prova!
KÄRLEK ♥


FOR ONE PERSON YOU MAY BE THE WORLD


KÄRLEK ♥

"Jag är inte rasist, men..."

Idag var det temadag i skolan om mänskliga rättigheter, lång tråkigt men kanske lärorikt för en del, själv tyckte jag det kändes som att jag kunde allting. Tycker att de säger samma sak varje gång och det man egentligen vill gå in mer på för att det är de saker som missuppfattas och blir diskussioner om i vardagen, de saker lämnas alltid ute. Kanske är det för känsligt, eller faktiskt en alldeles för svår fråga? Jag vet inte. Men när man väl pratar om rasism och sånt så kan man väl säga tydligt var gränsen går, eller? Och det om att man lika väl kan vara rasistisk mot svenskar som "invandrare", det är också en sak som aldrig nämns. Det tycker jag är ganska hemskt för jag tar väl lika illa upp om någon säger "jävla Svenne" som om någon säger "jävla blatte" till någon med en utländskt bakrund?
Jag tycker faktiskt att det är rasistiskt av de människor som inte tänker på det och tror det. För det dom indirekt säger är att svenskar är bättre och behöver därmed inte ta illa upp och känna sig kränkta, för dem har inte någonting att "skämmas över", för att vi är så starka i dom vi är och så bra att det inte rör oss i ryggen. DET tycker jag är fel. Där gör man så det blir en skillnad i värde på människor...

Fy, jag tycker att detta kan vara ett så fruktansvärt jobbigt ämne. I olika sammanhang kan människor säga samma saker men beroende på vilken "bakrund" de har, kultur, namn, ursprung osv, så betyder saken helt olika saker för dom som hör det. Varför? Det är ju sjukt.. Vilka rykten och fördomar det skapar, sorgligt!
Det är inte konstigt att invandrare byter namn för att lättare för jobb, inte konstigt att personer gömmer sig bakom "jag är inte rastist, men.." för att ingen ska tro någonting. Inte konstigt att det blir grupper i samhället när det är som det är..
"jag önskar att det bara skulle finnas en enda religion- kärleken"
KÄRLEK ♥

TA VARA PÅ DAGEN!

KÄRLEK ♥

LUCIA!


Idag är det Lucia, och jag är faktiskt lite ledsen :( Jag kommer inte se något lucia firande i år, är det inte sorgligt? Istället har jag nationellt prov i svenska, usch! Om jag är snabb kanske jag kan kolla på ett lucia firande, med tur! Hoppas verkligen det :)

Känner att det kommer bli bra med julafton och lite mjuka julklappar i alla fall, för jag har verkligen inga kläder!
Nu måste jag springa till bussen!
KÄRLEK ♥

Nobody is OK, that's OK

KÄRLEK ♥

Hitta någonting som värmer din vardag!

Nu när det börjar bli kallt och grått ute tycker jag det är viktigt att man hittar någonting som värmer ens vardag Någonting som lyser upp just sin egen vardag!

Denna vinter är det för mig Joakim, vänner, familj, levande ljus, längtan och drömmar och så självklart alltid som alltid sången och dansen! Ta reda på vad som gör det extra glad, ibland är det något som bara funkar för stunden, ibland något som funkar för hela livet- bägge är viktiga!

Det är viktigt att du gör saker för dig själv ibland, tänk på det. Du kommer alltid först, oavsett vad :) Det bästa med det är att man oftast mår väldigt bra av att ge andra någonting som de tycker om eller så, och det är då det börjar gå i en positiv cirkel, sånt gillar vi!

Men just idag- unna dig själv någonting. Kanske en liten spa behandling med massa ljus runt dig, smörja in hela din kropp med en skön mjukgörande gott doftande kräm, våga äta någonting gott, mys ner dig framför en film och stressa inte över det som kommer!

Det ska jag göra, i morgon är det nya tag!
KÄRLEK ♥

Be yourself, always!

KÄRLEK ♥

Ligga i en varm famn hela dagen är som att få första pris i en tävling!

Igår och idag har jag och Joakim bara legat hemma, ätit godis och myst :) Känns skönt att få ha vilat ut lite även fast jag fortfarande är sjukt trött.. Kommer passa bra med jullov snart :)
Har även nu, efter 3 månader, städat Joakims rum igen. Måste säga att han faktiskt hållt det väldigt fint :) Men nu började golvet bli äckligt och jag störde mig lite på den kläder fyllda soffan. Så jag städade undan lite. Men sen tyckte jag så synd om honom när han gnällde på att "ingenting får ju plats i min garderob, åh" så eftersom jag var uttråckad passade jag på att sortera och ränsa den också :)  Gud vilken underbar flickvän jag är, nu kan han inte klaga på mig på ett tag ;)
Nu ska jag krypa ner hos honom igen ett tag innan jag måste hem och städa igen... -.-
Städerskan kommer imorgon, så måste plocka undan!
KÄRLEK ♥

JOAKIM NORBORG!


Du har haft mitt hjärta i 3 månader och jag vill inte att någon annan än du ska ha det.
Jag älskar dig!
KÄRLEK ♥

Tummen upp till människor som ger positiv energi!

Igår drog jag ut med älskade Elvira. Alltid lika skönt att umgås med människor som ger en positiv energi, tummen upp för det. Elvira är en otrolig vän!
Vi drog till märsta och firade en kille, Filip, som precis fyllt 18, grattis! Det var precis lagom mycket folk för att det skulle vara härlig stämning och människorna var fantastiska, roliga och trevliga allihopa. Så går kvällen blev lyckas måste jag säga :) Ett plus var att min fina pojke kom till mig på kvällen också så jag fick sovsällskap. Alltid lika mysigt :) Älskar värmen från honom :)
Jag och Joakim har varit tillsammans i 3 månader idag så jag tror jag tänkte åka till honom med lite godis och smått och gott och bara kärleks mysa hela kvällen! Behöver en lugn kväll tillsammans där vi kan sova ut morgonen efter och bara njuta :)
Tack för de 3 bästa månaderna i mitt liv Joakim!
KÄRLEK ♥

Tro inte att du känner mig


Nobody is perfekt


KÄRLEK ♥

Dusch och sen sova!

Nu tänkte jag försöka duscha och sen sova. Har haft att göra hela dagen idag. Fick träffa min fina Elvira idag vilket jag var i sjukt stort behov utav. Allt runt omkring mig är inte riktigt som det ska, därmed är jag lite ur balans.. Så, behövde ett riktigt tjej snack, UNDERBART!

Till alla killar där ute som inte tycker att man ska prata om allt öppet osv: Vi tjejer behöver det. Det är bra att acceptera helt enkelt, haha! Vi har stora munnar och ett hjärta fult med bekymmer man inte orkar hålla för sig själva. Ni som inte kan tycka att det är okej har ett problem, för ni kommer inte undan det. Ni får välja mellan att ha det öppet så att ni vet vad hon säger eller om hon ska behöva hålla det hemligt för dig.

Nu behöver jag en avslappnande dusch!
KÄRLEK

JAG ÄLSKAR DIG!


Jag älskar dig oavsett vad, förlåt för att jag ibland beter mig dumt. Du är min ängel och jag hoppas du vet det. Du är den mest perfekta person jag träffat och för varje liten grej som händer, positivt eller negativt så förstår jag bara mer och mer hur mycket du betyder för mig. Jag kämpar för oss genom allt, även om det innebär att jag behöver ändra en del av mig för att kunna släppa in lite mer av dig. Jag gör det för dig, bara dig- för jag älskar dig, jag älskar oss!

"Man brukar säga att kärleken är blind
men det är inte sant..
För jag ser kärleken i ögonen varje dag"
KÄRLEK ♥

Whatch me ;)


KÄRLEK ♥

LALALALALAAAA!!

Snart dags för julshow (sång) så idag har jag varit och sjungit från 15 till klockan 19.10. Lite trött i halsen nu men inte så farligt, men är skönt att få göra annat nu. Drog till joakim, trots att jag borde åka hem och äta middag istället. Men men, man kan ju leva på kärlek och vatten, eller hur? ;) 

Vi myser lite hos honom och ska om en stund gå och träffa Cecilia, ta en liten promenad. Efter det blir det hem, äta, kanske blogga lite snabbt och sen sova!!

Tips för idag: sjung lite, det är bra för själen!
KÄRLEK ♥

Låt ditt leende bära ditt utseende!

KÄRLEK ♥

Vad gör man inte för sitt hår?



= sant !?


Varför kan inte mitt  hår bara vara perfekt hela tiden och vara exakt så som jag vill ha det när jag vaknar på morgonen eller precis efter jag har duschat. Skulle DÖ för att ha det så bra, vet inte hur många minuter av mitt liv som jag lägger ner på bara mitt hår- sjukt! Dessutom blir det ju slitet som jag vet inte vad, och trots att man har bra produkter som är helt underbara så har håret ändå dåliga dagar, FY! Håret är minst sagt bortskämt..

Nu senaste tiden har jag tyckt att topparna på mitt hår ser så himla torra och tråkiga ut i ljuset, och egentligen känns det inte som någon större skillnad efter jag klippt mig (vilket jag ska göra snart, viktigt när det är kallt ute) Så nu har jag faktiskt tänkt prova att ha i olivolja några timmar när jag får chansen. Tror ni det kan funka? Hoppas!! :) Annars vet jag inte vad jag ska göra..

Dags att dra sig mot skolan nu.
KÄRLEK ♥

om du bara tror på dig själv, kan ingen annan trycka ner dig!


En hyfsat gammal bild, och när jag såg den kom jag och tänka på vad mycket mer jag tog åt mig av vad andra sa förut. Det var alltid väldigt mycket skit och drama runt mig och många andra (kanske är det en del av åldern?) och man mådde ofta ganska dåligt. Var osäker, låg vaken länge på natten, grät för sig själv på sitt rum och visade aldrig vad man riktigt kände. Man prata om det men på ett sett som framstod mer eller mindre som om det inte rörde en i ryggen.. Hemskt egentligen.

Så nu kände jag mig så glad. Nu visar man kanske inte så mycket hellre, eller pratar om allt hit och dit. Men man vågar vara ledsen och nedstämt, så skönt! Jag kom på att om man är lite nere så skiter man faktiskt i att vara framåt och glad och prata jätte mycket den dagen. Man drar sig undan lite istället, och jag tror man behöver det. Bara det att lyssna på allt runt omkring är så nyttigt och skönt för själen.

Just idag är jag därför glad för att ha växt upp lite och mognat. Man lär sig med tiden, det gör man verkligen! Om några år finns det säkert ännu fler saker som man är glad över att man växt ifrån.

Se det positiva i ditt liv!
KÄRLEK ♥

Never let me go!

KÄRLEK ♥

GRATTIS ÄLSKADE SYSTER!




Idag fyller mitt älskade lilla hjärta 15. Gud så hon längtat, haha ;) Det är inte lätt att fylla sent på året och vara så liten när man på insidan är så mycket större, eller vad säger du Sofia? ;)

Vill bara säga att jag är riktigt glad att jag har dig vid min sida. Jag har många syskon, men av alla är du den som ligger mig närmast i åldern och det betyder mycket. Du har gått igenom saker med mig och varit min lek kamrat sen födseln. Det är du och jag som tillsammans kunnat göra flest saker och som delar mängder av minnen.

Du är den jag vet finns på övervåningen och som jag kan prata med. Du är den som ser bäst när jag är ledsen, den personen som tröstar mig bäst och som jag verkligen kan gråta ut hos. Jag hoppas verkligen att du känner att jag kan göra detsamma för dig, i vått och torrt!

Jag har inte alltid varit den snällaste systern, jag har skickat upp dig på oinridna hästar så du flugit av, jag har bett dig kolla på en häst svans så du blivit sparkad i magen. Jag har kanske vid tillfällen som liten mobbat ut dig från lilla kompis gänget. Hackat på dig väldigt många gånger och sagt sjukt dumma saker. Men jag är den som älskar dig mest och den som aldrig kommer svika dig. Jag är den som är mest stolt över dig i hela världen, och jag vill att du ska veta det.

Du är min fina ängel, jag älskar dig!
KÄRLEK ♥

Tillbaka!

Jag har faktiskt inte haft någon ork alls till att blogga de senaste. Jag har haft fullt upp och har bara inte känts normalt att gå undan för att blogga. Jag menar, men gör det väl ändå för att  man tycker det är kul och för att man har tid över, eller hur? Så denna helg fick jag fokusera på annat helt enkelt.



Jag har precis kommit hem från skolan, kallt ute idag! Så funderar på att kanske göra te och ta mig en macka, krypa ner framför tvn och mysa och värma mig, kanske till och med sova lite tills Joakim kommer! :D Eller ska jag göra lite varm choklad, mums vad gott! Vi får se, ljusen ska tändas som vanligt i alla fall och jag ska vila tills middagen ikväll :D

Önskar er alla en fortsatt härlig måndag!
KÄRLEK ♥

Fredags mys!

Jag och Joakim ville egentligen ut och träffa kompisar och ha kul idag, men det blir mys hemma istället. Händer inte så mycket ute och orkar inte åka alltför långt för att göra någonting. Då passar idol i soffan hemma bättre, MYS! Snart är det ju final, så det är ju det börjar bli intressant igen ;)

Imorgon klockan 1 ska jag vara i stan för att möta upp Mamma, mina systrar, Mathilda och eventuellt hennes Mamma på en mysig dag på stan! :D Vi ska gå runt och kolla, kanske köpa lite julklappar och sedan äter vi väl någonting också. Ser jätte mycket fram emot det och har gjort det länge, ska blir super kul! Måste dock ta det lugnt, finns en risk att jag har halsfluss typ.. :( Usch, dags att bli frisk nu tycker jag.. Denna helg är fullbokad och även nästa, längtar redan efter att kunna planera allt som det kommer, hihi :)

Nu är det dags för idol!

KÄRLEK ♥

-

KÄRLEK ♥

Gör det bästa av dagen..

KÄRLEK ♥

du kan bara vara dig själv

KÄRLEK ♥

GENREP NU!

Haha, min söta lillasyster sitter bredvid mig och jag frågade henne tidigare vid maten vad hon ville ha i julklapp, först ville hon inte ha någonting. Men nu sitter hon och verkar inte kunna tänka på annat- SÖTT!

Vi ska snart åka till väsby- vilunda gymnasium för att köpa biljetter till dans showen och för att jag ska ha genrep! Känns skönt att få dansa lite, hihi :)



Jag och Joakim var och bytte hans OnePiece inne i stan tidigare, han hade köpt en via nätet som han fick idag, men det var alldeles för stor. Så vi passade på att snabbt åka in och byta storlek så han slapp vänta. Skulle han skicka tillbaka den för att få en annan storlek skulle det ta 2 veckor, och så länge orkar man ju inte vänta! Så vi fixade det och han är nöjd, SUPER! Han köpte den i mitten, tycker den är skit söt!

Nu måste jag åka!
KÄRLEK ♥

Litet blogg inlägg från lillasyster Alma

En lila, en rosa och en röd pyjamas- vill jag ha i julklapp, också!

RSS 2.0