jag är bäst på att ställa till mitt liv..

Jag gjorde precis så att det tog slut mellan mig och den jag älskar. Eller bara mig ska jag väl inte säga, för jag gillar inte när folk tar mig för givet och blablabla.. Men eftersom jag är bra på att överdriva och gå sådär lite över gränsen (oftast bara för att testa människan) så lyckades jag nog förstöra det hela mer än nödvändigt. 
Jag gillar inte att hänga efter en person utan att känna att jag får vad som krävs tillbaka, och när saker och ting inte är som det ska och jag inte får det så blir jag väldigt känslig. Speciellt när jag tycker jag ger och ger och söker bekräftelse och försöker hjälpa/stötta/finnas osv. 
Jag hatar då också när jag måste planera, fixa, åka, ta kontakt och allt (om det känns som det inte uppskattad).. Samtidigt är jag tyvärr så bra på det att den andra personen knappt får chansen att göra det själv, och ändå blir jag sur.
Jag vet inte, jag är ledsen nu och det är jobbigt för att jag inte vet hur det blir men det lär ju visa sig.
Han och jag har något, men vill vi ta fram det och dela kärleken? Det är frågan.. det visar sig med tiden.

Vila i frid Boysa.

Skolstarten idag var inte den bästa, det första vi fick reda på var att en klasskamrats bror har tagit livet av sig. Så dagen startade med att hålla tillbaka tårar av medlidande. Kändes så overkligt, för två år sen så stod han i aulan på skolavslutningen och sjöng och spela för oss och nu är han där uppe.. Ja, jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Mamma sa att jag ska försöka att inte tänka på det för mycket eftersom tanken är jobbig och jag känner ett stort medlidane. 
Vila i frid Boysa, hoppas du har det bättre där uppe!
Nu ska jag försöka sova.
kärlek ♥

Negativa människor kan kyssa mig där bak!!!

Jag är så trött på alla människor runt omkring som är så negativa att det inte är sant. Ni hånar och håller på, ni nästan trycker ner folk, mår ni bra? Hatar att bli såhär sur och skriva såhär men ärligt talat gå och dränk er eller någonting om ni ska hålla på. Jag vet inte om jag utstrålar något som säger att jag inte lyckas med ett piss som jag påbörjar eller vad fan det är, men jag ska visa er och när jag gjort det kan ni sätta er på mitt långfinger och rotera!!
Jag är så mycket bättre än er och ni ska inte få mig att ge upp någonting!

Stockholm igen..

Sitter här i soffan i Göteborg och tar det lugnt efter att ha packat och fixat. En lugn skadad hund idag, vi vet inte riktigt vad som hänt för igår när vi la oss var hon i toppform men idag haltar hon jätte mycket på vänster fram ben. Hon måste ha stukat den under natten eller någonting.
Nu väntar vi på att mamma ska komma hem, så får vi se vad vi gör tills det är dags att åka. Tåget går 16.42 så är framme runt 8 i sthlm, och förhoppningsvis så är Martin där då för att ge mig en liten puss och prata lite, hehe. :)
Min kamera har förresten gått sönder så får se hur mycket bilder det blir nu närmaste tiden, men ska försöka fixa det :) Måste ju ta bilder!! Bilder = minnen :D 

Nu ska jag nog dammsuga lite, blev uttråkad. Hihi.
Kärlek ♥

Hund vakt..

Mamma jobbar idag så är hundvakt till vår lilla Fatzy, hon verkar ovanligt trött idag, bara sover och sover. Ätit har hon inte heller gjort så ska gå och plocka bort maten när som helst. Om det inte blir fart på henne så får det räcka med lite lek på baksidan och så åker vi och springer av oss sen när mamma kommer hem istället. :) Sofia tog Fatsy när mamma åkte, men hon har tydligen feber så hon kom in vid 8-9 och sa att jag skulle ta över, osis va? Bara för att det verkade som att jag skulle få sova så blir hon sjuk, :( Men det är inga problem.. Ska nog snart gå ut och sätta mig lite i solen för att få lite mer färg.




Gårdagens middag, gott va? :)
Det har blivit ganska mycket godis och så de här senaste dagarna pga påsken och då känns det alltid lika bra med en god, nyttig middag, det hjälper till att må bra ;) Funderar på att göra några styrke övningar så jag inte får hur mycket ångest som helst för allt godis, hehe.. Nästa vecka börjas det med naturdieten, dags att förlora några kilon :)

Kärlek ♥

GLAD PÅSK! :D



Hoppas alla har haft en bra start på påsken. Jag, mamma och lillesyrran har varit ute vid havet och ätit lite räkor och grejer, vi har haft riktigt mysigt :) Hunden sprang i vatten kanten så det skvätte, solen stekte och allt kändes underbart. Tyvärr skar sig Fatsy (hunden) på något på botten så hon började blöda en massa och vi blev tvugna att dra oss hemåt, men det var nog lagom tid ändå man blir så trött av att vara i solen länge :) 


Mamma ska nu göra sin hemmagjorda potatis sallad som vi ska äta ikväll med grillat till, MUMS! Eftersom det är så varmt här i göteborg (22 grader) så sitter vi nog ute också, kan det bli bättre?
Nu ska jag njuta av resten av påsken, hoppas alla har en underbar dag :)
Kärlek ♥

Årets första dopp..

Bättre lite sent än aldrig.. Vi brukar ha som tradition att ta vårat första dopp den 1 april, men de senaste åren har de väl varit lite sisådär med det men tanke på att mamma bor här i göteborg och så. Men bättre lite sent än aldrig sagt :P
Eftersom det varit problem med att ladda upp bilder och så, så skiter jag i bilderna från festen i lördags och tar bara och lägger upp ett fåtal bilder från grillkvällen i tisdags. Alla bilder finns ju ändå på facebook :)



I början av kvällen satt vi såhär och bara prata. Eftersom jag innan varit på picknik med min pojke så hade jag en filt som uppskattades väldigt.


Senare blev det fel folk och de började eldas mer och ätas korv.


De andra satt kring vattenpipan och pratade och åt chips och annat :)

Kvällen fortsatte så och efter inte alls lång tid så var det inte många kvar. Då var det dock mysigare och alla kunde trängas ihop vid elden för att bli varma. Jag skrattade mycket och det var faktiskt en väldigt lyckad kväll, så det kan göras om :)

Det var en snabb samanfattning av den kvällen.
Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka att inte komma i säng alltför sent.
Kärlek ♥

Jaha..

Jag hade ju lovat att ladda upp bilder idag, och jag var precis påväg att göra det men tyvärr så funkar inte sidan som den ska så får bli någon annan dag i alla fall.. :(
Jag är trött, så ska inte vara vaken länge till.
Godnatt, kärlek ♥

Naturdiet



Funderar på att testa Naturdiet. Lite beroende på hur mycket det kostar osv (kan tänka mig att far min inte vill betala). Med rätt träning och och annat så lär det funka bra. Med tanke på hur mycket jag älskar frukt så borde det inte heller vara något problem. Tänker inte heller ta bort middags måltiden tror jag med tanke på att det inte känns helt naturligt och så, men kanske äta mindre middag och inte så mycket sås och så... Eller så tar jag bort middagen de första tre veckorna och sen lägger till den,hm.. får se hur jag lägger upp det. Såg att det var bra att äta typ kokt ägg eller en kycklingfilé efter träning också för att inte musklerna ska börja brytas ner, känns helt okej.
Vi får se hur det blir.
kärlek ♥

Göteborg..

Är i göteborg nu, och har inte orkat blogga alls idag. Igår blev det försent. Men nu har jag min kamera och alla bilder är på datorn så kan lägga upp dom imorgon :)
Saknar redan min pojkvän därhemma. Blir nog så att vi drar ut och äter middag när jag kommer tillbaka <3
Kärlek ♥

sommar känsla!

Idag har jag varit med fina flickan Michis och jag har skattat hur mycket som helst trots att vi egentligen faktiskt haft ganska tråkigt, haha. Vi har bara åkt runt massor, från sollentuna, till danderyd, sen till vallentuna, vidare till brottby gått runt där och sedan tillbaka hem till sollentuna igen och vi kom fram till att det är en typisk sommar grejs.. Man åker inte omkring så mycket på vintern för att det är kallt, men när det är varmt och sol så kan man åka hur mycket som helst och bara njuta. Solen har varit fantastisk idag och jag har gått runt i t-shirt nästan hela dagen :D

Jag hämtar min kamera imorgon så då kommer en del bilder från festen och sedan har vi tagit bilder idag som kommer upp också :) Blir en liten fika imorgon hos Caroline i älvsjö när jag hämtar min kamera, förhoppningsvis är det väl sol då så vi kan sitta ute. Men sen tänker jag sola lite solarium för att fuska med brännan (schhh, hihi).
När mitt hjärta har slutat jobba imorgon så ska jag träffa honom och njuta så mycket av den tiden som möjligt eftersom jag åker till göteborg på onsdag :( Tänkte att vi kanske ska ha en liten piknick någonstans om vädret tillåter, tyckte det lät mysigt och det var ju riktigt längesedan man hade det också. Vet dock inte vart, men det löser sig. Undra om vi har någon piknick korg, hmm? Jaja, det viktigaste är ju att få vara med hjärtat, så det blir nog bra :)

Nu ska jag sova så jag orkar en lång dag med sol imorgon. Godnatt! :D
kärlek ♥

Snart läggdags



Denna bild förklarar dagens känslor. Jag har en fantastisk familj som stöttar mig och det uppskattar jag till tusen, jag älskar er jätte mycket och är så glad över att ni finns i mitt liv. Någonting som jag lärt mig under tiden jag levt är att hur jobbigt man än har det, hur svårt det än kan bli, om den känns hopplöst och inte värt att leva.. så finns det någonting som håller en kvar, och det är familjen. Det har alltid varit min familj som hållt mig kvar på jorden. Jag förstår ärligt talat inte hur människor utan familj klarar sig, stort stöd till dom från mig!

Sen har ju jag även ett enormt stöd och otroligt mycket kärlek från min underbara pojkvän. Han skämmer bort mig hur mycket som helst och behandlar mig som en prinsessa. Varje kväll så tänker jag på hur lyckligt lottad jag är som har honom. Det är inte många som har sådan tur som jag, som har en pojkvän som man kan ha så roligt med, som förstår en och som klarar av de där små bråken och jobbiga stunderna. Jag blir lite tårög när jag tänker på det såhär, hihi, skyller det på mensen för så känslig är ju inte jag, eller? höhö.. :$

Festen igår var lyckad, inte alltför mycket människor men det tycker jag endast var skönt :) Jag glömde min kamera så bilder kommer senare när jag fått tillbaka den (tur det var människor att lita på där). 

Trevligt att min pojkvän följde med igår, såna här små grejer som får mig att känna att vi kommer närmare varandra hela tiden. Är också glad att vi inte gjort allt på en gång, utan att det tog ett tag till första festen tillsammans osv. Det är viktigt att tänka på att allt inte behöver hända på en och samma gång, man måste kunna underhålla varandra även om man bara ligger hemma.
Kärlek är allt man behöver! Jag är en lycklig tjej.
Kärlek ♥

Lycklig..



Jag idag :)
Sitter här i soffan och ska snart sjunga, ensam hemma så kan sjunga ut ordentligt. Blir alltid lika glad av det, så himla härligt, underbar känsla :) Det är bra för själen! :D
Har sprungit runt hela "morgonen" och gjort mig iordning för ikväll, så nu har jag ingenting att göra, haha.
Hoppas det blir en lyckad kväll, livet är för kort för jobbiga kvällar :P
Kärlek ♥

Härliga fredag :)

Sitter hemma denna fredag för första gången på länge vilket känns väldigt annorlunda, vant mig vid att ligga i min pojkväns säng vid denna tid, haha. Men det är bra att bryta sig loss då och då från rutinerna tror jag :)

Idag efter den fruktansvärt sköna slappa dagen i skolan så bestämde jag mig för att åka och sola. Hade suttit i solen till och från under skoldagen och ju mer jag satt där ju mer blev jag bara mer och mer sugen på att bli brun, så bestämde mig tillslut för att åka till karlberg och sola solarium, bra idé? Jag vet inte... För er som solat solarium så vet ni säkert att det finns extra lysrör för ansiktet och så vet ni garanterat hur känslig man är när man inte solat på länge osv. Jag bestämde mig för att sola 20 min som brukar vara en bra tid, även om man inte solat på länge. När jag inte solat på såhär länge så brukar jag även alltid börja med att ha de där extra lysrören på och sen stänga av det när det börjar bli lite varmare just för att inte bli röd, men självklart somnar jag!!! Så nu är jag alldeles röd i ansiktet och känner hur det hettar, illa.. samtidigt är det ju lite sommarkänsla det med så får väl inte klaga alltför mycket. Det värsta är nog att jag egentligen inte får sola, så har försökt med att jag suttit ute väldigt mycket, hmm.. Kan dom gå på det? 

När jag väl kom hem efter att jag gjort lite ärenden så börja jag kolla på film men var fortfarande väldigt trött så stängde av efter ett tag och somnade väldigt härligt. Sov fram till middagen som idag dessutom blev ganska sen, runt halv 8 kan jag tänka mig. Men det var skönt :)
Efter middagen kolla jag lite på talang, big brother såklart. Sen kolla jag klart filmen samtidigt som jag tränade lite (härligt!!) så nu känner jag att det snart är dags att lägga sig igen. Har redan borstat tänderna och tvättat bort sminket så känner mig redo för en LÅNG sömn.


Födelsedags "barnet" :)
Det första jag ska göra imorgon är att färga syrrans hår, sen blir det fest på kvällen för att fira Micke som fyller 24 på tisdag, grattis till honom!! Martin ska förhoppningsvid med så vi åker väl hit sen (bara för att bryta mönstret ytterligare, haha)
Godnatt alla underbara.
Kärlek ♥

Gårdagens föreläsning!

Igår kom en kille från förintelsen till vår skola, han hette Sioma och hade suttit i Auschwitz. Det var riktigt spännande. Jag hade förberett mig på en tung dag och att det kunde bli jobbigt och fruktansvärt sorligt att lyssna på men när jag väl var där och den här härliga gamla gubben började berätta om sitt liv så blev jag så glad!! De sakerna som var lite jobbigt för honom läste han helst från sin bok eller från ett "manus" som han hade, vilket jag kan förstå, troligtvis jobbigare när tankarna drar iväg. Men bortsett från de allra jobbigaste för honom så var han så glad och verkade så lycklig, han var väldigt skämtsam och jag skulle säga att han var en livsnjutare :) Det var ett par gånger jag höll på att börja gråta, några gånger jag blev arg på imgivningen osv, men för det mesta skratta jag och njöt av att se en människa som genomlidit så mycket men ändå är glad. 




Jag köpte hans bok "Med förintelsen i bagaget" för jag tyckte att han förtjänade stöttning. Han uppskattade mycket att man ville lyssna och lära sig om detta. Sedan är det ju alltid kul att ha, eller hur? :) Så har bestämt mig för att den ska få bli min sorgliga läsning under sommaren, man kan ju inte bara ha kul och må bra, haha x)
Jag ser upp till denna 85 åriga man, köp hans bok och visa att du bryr dig. Kan garantera att du får en intressant läsning :)
Kärlek ♥

lyssnar inte ens på mig själv..

Har sagt till mig själv hela veckan att jag måste plugga, ändå har jag inte gjort någonting... Herregud, detta funkar ju inte, hoppas att lovet får mig tillbaka på banan lite. Inte alls lång tid kvar i skolan nu ju! :D





Skit söt kläning, fin men funkar ändå på fest. Frågan är... Funkar den verkligen på bal? Vill ha något liknande!


7 juni har vi bal, känns sjukt kul och låter faktiskt som att det kan bli riktigt bra :) Det enda som jag känner är ett problem är att fixa kläning, vad ska man ha liksom? Antingen är det dyrt eller inte snyggt, sen lär jag ju också behöva sy om den lite pga min kroppsform.. Gaah, vill ha något snyggt men ändå inte lägga för mycket pengar på någonting jag endast kommer använda en gång. Sen skulle jag ju gå ner 10 kg tills dess också, lär ju inte hinna det *snyft*.
Jag önskar jag kunde vinna massa pengar nu för vill ha massor med grejer och så vill jag ju kunna hitta på lite grejer med min pojke också.. GIVE ME SOME MONEY!!!!
kärlek ♥

helt off..

Min fina mamma :)



Mycket plugg= lite bloggande!
Nästa vecka är det lov och då lovar jag att ta igen :) Denna vecka är det mer plugg än förra och jag måste koncentrera mig på det tyvärr. Var även redigt med bråk hemma inatt, så kommer inte åka hem idag utan åker till Martin istället förhoppningsvis. Beror lite på hur tidigt det är nationellt prov imorgon bitti, måste ju hinna!
Hoppas att jag snart får en header och design, känns lite mer seriöst och kul då :) Ska även börja fota mer nu när det börjar bli vår och det blir fint ute.

Nästa vecka på tordsdag åker jag till mamma i göteborg för att fira påsk, och då ska jag även ta årets första dopp, (hjälp!!) Vi kommer ha några super mysiga dagar, och jag längtar massor :)
Vad ska ni andra göra under påsk?
Kärlek ♥



trött...

Det börjar bli varmt ute och och kroppen börjar fyllas med sommarglädje! :D
Jag känner att denna helg har varit helt perfekt, har för det mesta tagit det lugnt med killen, men är ändå glad och känner att jag fått ut en del av helgen! Idag har vi arbetat i hans trädgård och det är så härligt att kunna vara ute i bara tjocktröja istället för en tjock dunjacka. Har även hoppat studsmatta för första gången i år, hääääärligt! :)

Förlåt för att jag varit så dålig med att lägga upp bilder, ska bättra mig! :)
kärlek ♥

Snart dags att träna..

Är hos Martin, vi har tagit det lugnt nu på morgonen, ätit en stor frukost och ska snart till klubben och träna lite. Jag kommer nog cykla, och han slår väl lite på säcken eller någonting :)
Ikväll blie det mys och chips, hihi ;)

Ha en bra Lördag!
Kärlek

Syster..





Ville bara säga att jag älskar dig massor.
Du har gett mig så mycket skratt här i livet och vill att du ska veta att jag uppskattar det till tusen.
Finns här för dig genom allt. 
Kärlek ♥

sjuk..

Har varit sjuk nu i två dagar, bara leget hemma och försöka bli frisk och nu känns det faktiskt lite bättre. Min mage har gjort jätte ont och känts alldels uppsvullen och jobbig, men nu känns det som att jag kan slappna av igen äntligen!
Imorgon blir det nog skolan, ska i alla fall dit och göra det engelska nationella provet. Om jag mår bra så åker jag till Martin imorgon också tror jag. Vi ska nog träna och sen mest ta det lugnt :)
Skriver mer om det när jag vet :)
kärlek ♥

tunga ögonlock..

Jag är jätte trött, orkar knappt hålla ögonen öppna.. så det blir inte mycket bloggande, för har dessutom massor med plugg som måste göras. Har prov på kalla kriget på torsdag som jag helst vill ha MVG på!!
Har konsert imorgon också, vilket tar ännu mer tid.. så jag lovar inte många inlägg nu närmaste tiden. Får se hur det blir i helgen, kommer behöva slappna av då, annars blir jag stressad och börjar må dåligt omedvetet. 

En trött Carolina önskar er en kärleksfylld vecka.
Kärlek ♥

skola...

Nu sitter jag på en NO lektion och ska jobba lite med genetik, har valt inriktning genetiska sjukdomar och läkemedel, och min grupp har bestämt att det blir mest forskning om cancer och saker kring det vilket jag tycker är kul med tanke på att vi har ärftlig psoriasis i släkten-mammas sida. Det är ofrivillig celldelning, så ska kolla om psoriasis räknas till en typ av cancer eller inte och vad det kan bero på OM jag inte får det (har än inte fått det vad jag vet). Mormor, mamma, och mina äldre syskon har fått det, men inte jag och min lillasyster. Jag  och min lillasyster har inte samma pappa som våra äldre syskon, kan det göra att vi inte får det..? Ja, vi får se vad vi kan komma fram till och få fram.
Nu ska jag plugga, ha en bra tisdag.
Kärlek ♥

pluggar..

Jag var hos farmor igår för att intervjua henne. Intervjun handlade om hur man koncerverade och förvarade mat då hon var ung, väldigt intressant faktiskt! Just nu försöker jag skriva ihop det, men det är inte lika enkelt och absolut inte lika kul.. Jag tror jag ger upp för idag, är ändå flera veckor försenat (wooooups). 
Ska skriva ihop svenska arbetet lite snabbt istället och sedan kolla ett avsnitt Glee. När jag gjort det blir det upp och göra te för att sedan slå sig ned i soffan och kolla på big brother, har verkligen fastnat för det pogrammet!!! :D

Kärlek ♥

Sitter på lektion..

En av de värsta lektionerna i veckan. På måndagar ligger de två jobbiga, mest hemska lektionerna som finns!!! 
Den första, slöjd, skippade jag.. För i fredags fick jag reda på att läraren där har "snackat skit" om mig till andra elever!? INTE OKEJ!!! Så.. jag får se hur många av de lektionerna jag går på, ska prata med rektorn i alla fall.
Nu är jag på extra engelskan, och på måndagar har vi en annan lärare som jag inte riktigt förstår mig på. Men jag försöker så gott jag kan här, trots att jag inte förstår vad hon säger osv.. Jaja. Nu ska jag försöka skriva en "uppsats" om unga människor och alkohol med inslag av egna erfarenheter. Engelska är min svagaste ämne, så vi får se hur det går..
Ha en bra start på veckan.
kärlek ♥

orkar inte blogga..



Jag känner mig inte alls på humör för att blogga idag.
Men jag sitter och tänker på hur bra jag har det med min pojkvän och hur jag måste ändra mitt otillåtna, otacksamma beteende. 
Leendet på bildem- det är så jag känner mig när jag tänker på hur bra vi har det. För när jag tänker efter så har vi det faktiskt helt perfekt och vi passar så bra, hur vi umgås är bekvämt och skönt. Vi behöver inte hela tiden vara på varandra och vara gulliga osv vilket är fruktansvärt skönt. Det som krånglar till det för mig är rädslan jag har inom mig, rädslan för att faktiskt mista honom (jag har alltid blivit bortskämd med för mycket bekräftelse) så jag måste på något sätt få bort den känslan. Kanske dags att jobba lite på självförtoendet? Jag försöker ju gå ner i vikt för bättre självkänsla, något förslag på vad man mer kan göra? Skulle uppskattas, för jag vill verkligen inte vara såhär.

Hoppas alla haft en fantastisk helg.
kärlek♥

lördag!

Jag och Martin har varit vakna nu ett tag, vi har tittat på en film, ätit frukost och planerat dagen lite. Först ska Martin ut och springa, jag passar på att sminka mig och lite sådär sålänge. Vi åker sedan till Täby centrum för att köpa te, kolla lite parfymer och grejer. Sen ska vi hem och äta, plocka lite, ta det lugnt och ikväll blir det BIO! :D Vi får se om det bara blir vi två eller om Adde eller någon annnan hänger med :) Känns som en helt okej lördag. 
Nu ska jag återgå och se till att Martin kommer ut, annars blir det aldrig av, ha ha!
Skriver kanske senare.
Kärlek ♥

ZzzZzzzZzz...

Dags att krypa ner i sängen tillsammans med älsklingen. Blir alltid extra trött när jag är här pga lugnet och tryggheten, blir så avslappnad.
Godnatt allihoppa.
kärlek ♥

Ändrade planer..




Jag skulle ju träffa amanda idag efter väldigt lång tid men blev ändrade planer. Hon skulle tydligen planera någon resa ikväll så det blir som vanliga fredagar- jag åker till min pojkvän istället :)
Jag har ju bestämt mig för att gå ner i vikt, men eftersom jag ibland blir så trött på att ändra planer i sista sekund osv så har jag bestämt mig för att lyxa till det och äta chips ikväll och bara mysa framför någon film med min kärlek. 

Jag har precis ätit och sitter nu och tittar vidare på Glee avsnitt medans jag väntar på att Martin ska träna klart så jag kan åka till honom :) Funderar på att göra flätor på mig själv innan jag åker, hm.. känner mig lite pysslig helt plötligt. Hihi. 
Hoppas alla har en mysig Fredag.
kärlek ♥

Såhär slutade det..



På extra engelskan är vi en lite grupp människor som alla helst struntar i plugget så lite som möjligt, vi föredrar att skämta och skratta med varandra, spårar ofta ut. Så när vi idag inte hade någon lärare och skulle sätta ihop det där nyhetsprogramet så blev det ända som blev klart denna teckning. Kanske inte så bra, men vacker är den :) Jag älskar mitt liv och alla glada människor kring mig.
Nu är det dags att kolla några avsnitt Glee medans jag väntar på att Amanda ska höra av sig.
kärlek ♥

Extra engelska..

Sitter nu och har extra engelska, vi ska skriva ett nyhetsprogram som vi ska framföra på tisdag och vi har riktigt kul! Massa skratt och fjanterier, det är dessa skratt som får livet att kännas underbart :)




Nu medans jag satt i skolan så kom jag och tänka på en bok som jag ska tipsa om. Den är ganska grov och jag hade väldigt svårt att ta mig igenom det pga av hur brutal den är. Men samtidigt är den väldigt bra och man får en bra insyn i hur barn som blir utsatta av övergrepp i tidig ålder påverkas. Jag började läsa den en gång men slutade för att det var jobbigt, men nu har jag äntligen lyckats och jag är glad över det. Men om du är känslig så bör du inte försöka.
Boken heter "snälla pappa, nej", det är en sann berättelse om Stuart Howarth som även är författaren. Där får du följa honom från barndom till vuxen ålder. Finns även bilder i den på han och hans familj vilket gör att det känns mer verkligt. En bok med innehåll som jag tycker att alla människor i världen borde veta mer om, och förstå att det faktiskt händer på riktigt. 

Jag bloggar mer senare.
kärlek

RSS 2.0