kär.. igen..

Förra sommaren föll jag för en kille, tyvärr blev det ingenting och vi tappa mer eller mindre kontakten. För ett par veckor sedan, sådär lagom efter att jag blivit singel och kände mig fruktansvärt ensam och ledsen så dök denna kille upp igen och ville umgås.. En ren vänskaplig fråga kom om att gå på bio och träffa honom och hans högra hand (han i bakrunden på bilden, nino). Dessvärre var jag sjuk, men av ren tur så råkade min kompis dagen efter övertala mig att vi skulle ta en fika med dom och så blev det.. Känner ni till den där gnistan som kan uppstå när man träffat någon man en gång varit så fruktansvärt sugen på att lära känna och som man känt sig så attraherad av? Den gnistan small till i kroppen snabbt på mig igen och med massor av tur så har detta nu lett till något riktigt bra.. Det finns kärlek mellan oss och vi har något bra. Jag är kär igen och jag är glad ;)
Det kanske gick snabbt, men varför vänta när man vet vad man vill ha?

Kärlek ♥

Min Älskade Mamma

Mamma, Du har inte bara gett mig ett liv.. Du har även gett mig trygghet, stryka och mod att leva det livet. Du är en otrolig mamma som ställer upp i vått och torrt, inte bara som mamma, utan även som en vän. Vad skulle jag göra utan dig? Jag blir så himla glad när jag ser alla andras föräldrar, hur det beter sig, tar tag i saker osv och jämför det med dig, du gör aldrig ett misstag. När jag ska bli mamma så vill jag bli som du! Du ger oss barn så mycket kärlek, lycka och skratt. Du hanterar situationer på ett alldeles eget sätt och det gör att vi verkligen förlitar oss på dig och vågar vara ärlig genom mer eller mindre allt. Jag skulle inte byta ut dig mot någonting här i världen och det hoppas jag att du vet.
Du säger att jag ringer dig varje gång jag har tråkigt, och faktum är att jag nästan gör det och det är jag så stolt över. Jag är stolt över att jag kan ringa min mamma och prata med henne när jag vill och om allt, jag skäms inte över någonting och skulle någon tycka att jag är en morsgris och omogen eller vad de nu kan hitta på så varsågoda att snacka på, jag har i alla fall något ni inte har- Världens Bästa Mamma!

Utan att göra saknaden för stor nu eller att få dig att få dåligt samvete eller någonting (för det ska du absolut inte ha) så vill jag att du ska veta hur mycket jag saknar dig varje dag. Det har ju nästan blivit en "vana" att leva såhär och bara ses ett par gånger varje år, men ändå finns saknaden där varje dag. Jag glömmer inte hur det är att leva under samma tak som du. Kärlek som flödar under taket varje dag, liten stund varje dag att "tanka kärlek" på. Alla middagar med så mycket skratt, gemensamma intressen. Den otroliga vardagen som inte behövde vara så speciell för att vara speciell. 

Jag vet att både du och jag önskar att du kunde vara mer närvarande under denna tid, se hur mina arbeten i skolan ser ut och hur mina betyg är och förändras till något att vara riktigt stolt över. Hjälpa mig med allt inför balen, se mig gå ut nian och börja gymnasiet.. Se mig växa upp under denna tid då det händer så mycket. Jag är glad att du kan följa mig här på bloggen, och på facebook och att du får uppdateringar över telefon var och varannan dag och du ska veta att det räcker gott och väl även om jag längtar och önskar att jag kunde vara dig nära när du såg allt..

Mamma, du är helt fantastikt. Jag njuter av varje stund vi har tillsammans. Jag älskar dig så himla mycket, tack för allt!
Kärlek ♥

dålig uppdatering..

Försöker reda upp mitt liv, därför jag inte skriver så mycket. Också tråkigt när det inte finns någon snygg design så man vill ge ut den så fler kan läsa.. :P Nu får ingen tro att jag har västa problemen och är fett ledsen, för så är det inte. Har faktiskt haft riktigt kul de senaste och mår bra. Men kontak med kompisar har blivit svag och finns en del man har förlorat så är dom banden jag jobbar på, dessutom försöker jag lära känna en underbar kille och det tar också på tiden. Skolan också självklart, haha.. men den är snart slut, kort vecka denna vecka. Ensast tre dagar skola, sen en vecka med bal och annat skoj, sen slut på måndag, helt okej :) Då ska jag försöka blogga mer.. Kanske är inte bloggandet ens min grej, men det märker vi när jag har tiden ;)
Imorgon kommer en försenad morsdag text till min underbara mamma. Läs den!
Godnatt, kärlek ♥

Sturegård ute på djurgården..

..Måste jag föreslå för alla! Ett jätte mysigt ute ställe med café, bar och resturang, (de har även hundmeny ;)) Jag var där igår och det var ett par jätte bra timmar med massa mys och så.. Kanske så att man bör vara 18 när man ska dra dit för att det ska bli riktigt kul och uppskattat men jag var nöjd med lite te, filt och trevligt sällskap.
Såhär ser det ut :)


Mycket mysigt och detta är bara en del av stället så finns mer utrymme.
Det stängde vid 1 så då började vi dra oss hem mot norsborg, och på vägen dit så blev vi så hungriga så vid klockan 3 ställde vi oss och grillade. Blev hur gott som helst!



Jag hade en helt fantastisk kväll/natt och känner att livet inte kan bli så mycket bättre faktiskt. Snart är det sommarlov och jag känner mig mycket glad. Några prov kvar, lite mer kämpa sen kan jag slappna av och njuta till tusen av livet och de underbara människorna kring mig :D SNART ÄR GRUNDSKOLAN ÖVER!!!
Nu ska jag försöka kolla på både hockeyn och bigbrother så gott som möjligt, hatar när det går flera program samtidigt som man vill se! 

Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag.
Kärlek ♥

Fredag den 13:e...

... Även Ninmars födelsedag, grattis i efterskott! :D
Igår var jag i norsborg hos födelsedags barnet och firade honom till tusen :) Vi hade mycket trevligt trots att det inte blev så mycket folk så var lite segt, men men ;) Jag hade riktigt kul i alla fall och hoppas att de andra också hade det!

Här är en bild på Nino som precis blivit 17! :D



Jätte seriös bild på Victor mig och Nino :)
(Togs fler bilder som kanske kommer upp senare)

Verkar som att jag ska träffa honom och Victor idag igen i stan en stund, mycket trevligt. Vi skulle till någon bar, så får väl se vad som händer där. Är väldigt trött idag dels för att det blev sent igår men också för att jag sjungit i sollentuna centrum och att vara nervös tar verkligen på krafterna! Gick ganska bra i alla fall så är nöjd :)
Efter det köpte jag en jätte söt kläning som det kommer bild på senare :D

Ha en fortsatt underbar lördag!
Kärlek ♥

HIPP HIPP HURRA!!

Idag fyller min fantastiska pappa år, försökte leta efter en gammal bild från hans födelsedag på honom och mig men hittade den tyvärr ingen.. Gud vad man är dålig på att ta bilder på de nära och kära egentligen. Men men.. det funkar ändå hoppas jag?

Min pappa är faktiskt den allra bästa så jag hoppas han har haft en helt underbar dag. Blir så glad när jag tänker på hur mycket han ger mig och hur mycket han ställer upp. Tror helt ärligt inte att någon kan slå min pappa, han ger mig den kärlek jag behöver och skämmer bort mig med egentligen lite för mycket, det är jag så tacksam över! :) Pappa är den som stöttar mig vardagligen genom livet och ger mig tips och råd nästan varje dag, han hjälper mig och plugga och han ser till att saker löser sig när jag blir stressad och upprörd, han är min räddare i nöden! Varje kväll innan jag ska sova så avslutar jag dagen med att prata med honom och det känns så tryggt. Familje kärleken är viktig, och i vårt hus är den varm.
Pappa, tack för att du gör vardagen så bra för oss alla här hemma. Vet att det ibland är svårt och att vi sliter och drar i dig, men hoppas också att du ser hur mycket vi uppskattar dig och det du gör. Din positiva inställning gör att det funkar, du går inte att ersätta med någon annan. Du är helt klart den bästa. Jag älskar dig pappa till djupet av mitt hjärta! Stort grattis på födelsedagen.

Kärlek ♥

Friluftsdag...

... Är det tråkigaste som finns! Idag var det halvsdags fridrott, och jag verkligen suger på fridrott! Har blivit långsam när jag springer, kan inte hoppa högt, kan inte hoppa långt kan verkligen inte stöta kula, haha.. Herregud! Tur att ett fint väder räddade min dag i alla fall :) Jag hoppas att jag fått lite färg, VILL BLIR BRUN :D

Här kommer en bild från idag då det var stafett mellan klasserna (de 10 snabbaste från varje klass fick springa för klassen) :D Alla samlades på lektaren och hejade, Emelie var på hugget ;)



Juste, jag är lite besviken!! Idag skulle min snälla pappa köpa en träningscykel till mig, tror ni inte att skiten är slut då? I ALLA BUTIKER I STOCKHOLM!!! Fan alltså.. jaja, det kanske löser sig, men känns så typiskt.

Nu ska jag kolla tv och lite sådär. Ser fram emot att sova, TRÖTT!
Godnatt, kärlek ♥

dålig uppdatering..

Sorry for that! Men var sjuk förra veckan och hade inte alls orken att blogga då och i helgen fullt upp. Kommer lite söta bilder från en underbar dag i stan :D Men nu ska jag försöka sova så jag orkar till skolan imorgon :)

Verkar inte som att personen som skulle fixa min design kommer göra det heller, så vi får se hur det blir med det. Jag längtar efter att få bloggen snygg!



Bjuder på en liten bild tagen idag :)
Kärlek ♥

Förkyld som bara den..

Är hur förkyld som helst, därför jag inte bloggar just nu för har ingen alls lust. Är trött hela tiden och tycker bara att det är jobbigt :(
Men min fina pappa har i alla fall fixat min kamera, så kommer kunna ta mer bilder när jag är frisk och har gjort allt plugg som måste göras!!
Ha det så bra sålänge.
Kärlek ♥

RSS 2.0