Ingen dator..

Jaha, då har man gått ut 9an. Shit vad tiden har gått fort, och vad sorligt! Jag kommer inte få träffa min klass igen.. Samtidigt riktigt skönt och kul, nu har jag kämpat mig igenom 9 år i grundskolan och gått ut med 265 poäng vilket är ganska bra ;) 320 eller 340 är max tror jag :P Så nu är det bara att fortsätta plugga, haha..
Har ingen dator nu eftersom det var skolans dator jag använde, nu lånar jag syrrans och kommer säkert kunna blogga lite hos älskling också, men annars blir det tyvärr lite mindre data och bloggande för mig tills jag köpt en ny :) 

Nu ska jag äta middag och sedan dra på schools out i edsbergs parken. Ha det bra!
Kärlek ♥

livet leker..

Fyfan.. klockan är 6 på morgonen och jag är VAKEN. Om det ska hända så måste man ha kul, och det kan jag inte säga att jag inte haft. HAHA! :D Idag kommer jag ju dock vara trött, men.. NJUTA AV SOLEN SKA JAG GÖRA. Solen skiner idag igen, fan va underbart! ska köpa skor och sedan ska jag åka och träffa min fina pojkvän och se vad som händer där. Imorgon ska jag däremot inte låta någon i hela världen störa min och älsklings sömn ;)

Blogg designen är snart klar och då ska jag försöka blogga lite mer också.
Ha en underbar lördag allihoppa.
KÄRLEK

Ny blogg design...

Som ni ser så håller min fantastiska vän på att hjälpa mig  med min blogg. Men nu är vi så trötta att vi inte orkar fixa mer, så vi fortsätter imorgon :D GODNATT!!

kärlek♥

Vänskap..



Riktig vänskap är det viktigaste här i världen. Min underbara vän Michis dök upp som en ängel från ovan för mig nyligen då jag verkligen behövde en äkta vän. Jag har varit med om att mista så många vänner men denna fina flicka tänker jag hålla hårt för hon är verkligen värd guld. 
Hon sitter här bredvid mig nu och jag känner inget större behov av att vara social emot henne, för vet att vi inte tröttnar osv på varandra ändå.. det är skönt att bara ha henne här och känna att man inte är utan en äkta vän här i världen. Är så tacksam över att hon finns i mitt liv :) 

Kärlek ♥

Bjuder på lite kärlek..



Sommar kärlek flödar kring mig just nu och jag är så glad :)

Igår kom victor till sollentuna och vi umgicks med lite vänner och hade en allmänt social och trevlig kväll. Den blev inte så sen utan vi kom hem och la oss i soffan och åt popcorn innan vi kände att vi behövde sova. Första natten vi spenderade hos mig, skönt med en lite större säng (victor har en 90 säng, jag 1,40).
Idag vaknade vi ganska sent, låg kvar och drog oss i sängen länge, åt lugn frukost och sedan la oss och solade på baksidan ett bra tag. Efter att vi vridit och vänt oss i solen pga värmen så drog vi ner till stranden och tog faktiskt ett dopp. Passade perfekt och nu är sommarkänslorna i full gång och är jätte sugen på att gå på sommarlov.
Snart är balen, sen är den nästan slut. Fan va skönt!!!
Kärlek ♥

RSS 2.0