Min bästa vän..



Situationen mellan oss kanske inte är på topp, men din plats i mitt hjärta är fortfarande den bästa. 
Jag älskar dig Michaela, du är unik och absolut en älsk värd person. Våran humor är bäst, och kom ihåg att tillsammans kan vi klara allt.. Inget kan förstöra det, absolut inte något fjantigt bråk som dyker upp pga svåra tider. 

Min famn är alltid öppen för dig min vän.
Kärlek ♥

KOM IGEN NU!!!



Jag har märkt att när det tar slut med en person som man tycker väldigt mycket om och man inte har alltför tur med sina kompisar för tillfälligt och alla roliga saker måste man verkligen leta efter för att få uppleva.. då kan man bli väldigt känslokall och tråkig, så känner jag mig just nu! Jag har ingen lust alls att slicka någons röv och försöka ställa upp för någon alls när livet och "alla dess makter" inte försöker ge mig någonting tillbaka. Jag säger bara till alla- stå ut! Hjälp mig och stötta mig så gör jag detsamma tillbaka, ska du vara dryg? Då får du vara beredd på att jag är detsamma.. Just nu tänker jag ta livet som de kommer, testa på de saker jag vill göra, prata och flirta med vem jag vill, göra vad fan jag vill. Jag tänker inte deppa ihop för att människor begär saker utav mig. Vill ni ha något, så ge mig detsamma..

JAG ÄR FRI OCH JAG SKA TA VARA PÅ FRIHETEN, KOM IGEN. NU KÖR VI!!
Kärlek ♥

Slutet är nått...

Jag undrar hur allt är uppbyggt, hur saker som är så bra helt plötsligt bara kan ta slut, eller bara med lite osäkerhet förändras till något riktigt dåligt som flera personer mår dåligt av. 
Det är slut mellan mig och killen, tanken om att jag inte längre tror att kärlek kan övervinna allt var sann. Vi tycker fortfarande om varandra sjukt jävla mycket, men vi går ändå skilda vägar.. kan ni förstå vad tragiskt det är? Vi har snackat om att se vad som händer senare, efter att vi varit bortresta och så.. Men att bygga upp något som är trasigt efter en tid då man har roat sig hur man vill, det känns fel, då är det redan försent. Men vem vet, om det nu trots allt är så att kärlek övervinner allt, så kanske jag i augusti är tillsammans med mitt fina hjärta igen... Man kan ju alltid hoppas.

Livet är oförutsägbart, jag undrar vad det är som styr..

Kärlek ♥

Kärlek övervinner allt...!?



Man brukar säga att kärlek övervinner allt, men med alla dessa kompliceringar och människor som drar en hit och dit och skapar problem, så vet jag inte om jag tror på det.. Om styrkan och modet saknas, så går det åt helvete. Då finns bara räsla och förvirring kvar och det kan sluta hur som helst...

Jag har just nu inget svar, hoppas denna kärlek överviner allt.
KÄRLEK ♥

Död blogg..

Jag är ledsen, men utan egen dator blir inte bloggandet som jag vill. Jag vill kunna ladda upp bilder och så men det funkar inte riktigt när jag inte har en egen dator, ledsen..!! Så tänker inte lova att det blir så mycket skrivande för min del, men ska självklart försöka köpa en dator så snart som möjligt så jag kan börja dela med mig av livet igen. :)

Idag har jag och Victor varit tillsammans i en månad, så är lite extra kärleksfull idag, och självklart glad över att det är så bra mellan oss.
Får träffa honom imorgon och pussa massor på honom, idag ska vi ut lite med båten och njuta av lugnet här på landet ;) (kommer komma upp massor med bilder från hela sommarlovet på facebook när jag väl får chansen att ladda upp)

KÄRLEK ♥

RSS 2.0